Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Ακου τι θα κανεις ,
    το επομενο πανακι ενωσε το με μια πετονια με την περονη μιας χειροβομβιδα και κανε και μια ασφαλεια για τρομοκρατικη ενεργεια. Και ο ληστης θα γινει μακαριτης και θα παρεις και μια καινουργια μηχανη δωρο :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    το επομενο πανακι ...

πηγαινε στην τουαλετα , ριξε ενα λεπτο κ ενα χροντρο χεσιμ@ , σκουπησου καλα με το πανακι,

κ ξαναβαλτο στην στανταρ θεση ...

θα γλυτωσει κ τα λεφτα για την αντιτρομοκρατικη ασφαλεια ...

:rotflmao:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Παιδιά ............ ξέρετε τι σπάσιμο είναι να θες να σκουπίσεις τα νερά της βροχής ή τη βραδυνή υγρασία και να μην έχεις με τι να το κάνεις ;;;;;;;;;

Από τις απαντήσεις βλέπω οτι η μ@λ@κι@ και το θράσος ως γνωστόν δεν έχει όρια!!

Ασχετο αλλα με τον συναγερμό ενεργοποιημένο στην μηχανή ( meta ) δεν θα έπρεπε να χτυπήσει;;
    Αν όχι υπάρχει κάποια πρόταση συναγερμού ή τηλεειδοποίησης που να μπορεί να προφυλάξει απο παρόμοιο περιστατικό;
    Δεν σας κρύβω οτι αρχίζω να τα παίρνω διαπιστώνοντας οτι μπροστά στα τσογλάνια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απο το να περιμένεις ποτε θα σου τύχει και να πληρώνεις...

Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν συναγερμοί που ενεργοποιούνται όταν κάποιος πλησιάσει την μοτοσυκλέτα αληθεύει;; Αν ναί, αρχίζω να ψήνομαι για έναν τέτοιο...

Όποιος γνωρίζει κάτι περιμένω προτάσεις!!!
    Αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
    αν μ'αγαπάς δεν ξέρω,
    βαράει η καρδιά μου
    τρελά runtime erro!!!!!
    Axxx

Αρχικά δημιουργήθηκε από Antono
    Από τις απαντήσεις βλέπω οτι η μ@λ@κι@ και το θράσος ως γνωστόν δεν έχει όρια!!

Ασχετο αλλα με τον συναγερμό ενεργοποιημένο στην μηχανή ( meta ) δεν θα έπρεπε να χτυπήσει;;
    Αν όχι υπάρχει κάποια πρόταση συναγερμού ή τηλεειδοποίησης που να μπορεί να προφυλάξει απο παρόμοιο περιστατικό;
    Δεν σας κρύβω οτι αρχίζω να τα παίρνω διαπιστώνοντας οτι μπροστά στα τσογλάνια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απο το να περιμένεις ποτε θα σου τύχει και να πληρώνεις...

Έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν συναγερμοί που ενεργοποιούνται όταν κάποιος πλησιάσει την μοτοσυκλέτα αληθεύει;; Αν ναί, αρχίζω να ψήνομαι για έναν τέτοιο...

Όποιος γνωρίζει κάτι περιμένω προτάσεις!!!
    Υπάρχουν και μάλιστα τέτοιο συναγερμό φοράω ...............
    Αλλά δεν ενεργοποιώ το περιμετρικό ραντάρ παρά μόνο το βράδυ !!!
    Την ημέρα και σε δρόμο που συχνάζουν άνθρωποι ή που αυτοκίνητα παρκάρουν και ξεπαρκάρουν (μετακίνηση εντώς εμβέλειας περιμετρικού) ο συναγερμός θα χτυπά χωρίς λόγο κάθε τρεις και λίγο !!!
    Πολύ χρήσιμο όμως σε ταξίδια καθώς δεν επιτρέπει να σου ψυριάσουν τις βαλίτσες .......

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις στο θέμα συναγερμός, έχω ακούσει πως οι meta δεν είναι καλή επιλογή (ξηλώσανε μούτρα από Z750 φίλου και δεν έκανε κιχ), κι εγώ meta εχω μιας και όλοι οι έμποροι αυτούς δίνουν ως δώρο.

Ενας υπερευαίσθητος συναγερμός για εμένα πάντως, μπορεί να ειναι δώρον άδωρον. Αν χτυπάει κάθε φορά που περνάει καμιά γάτα, φυσάει λίγο παραπάνω ή περνάει μονοκύλινδρο με Akrapovic θα βαρεθείς να βγαίνεις να κοιτάς. Σαν την γνωστή ιστορία με τον βοσκό και τον λύκο ένα πράμα. Εκτός βέβαια εάν δεν τον ενεργοποιείς πάντα όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Στην τελική είναι λίγα τα πράγματα που μπορείς να κάνεις, μια καλή λύση είναι να παίρνεις αντιεμπορικά μηχανάκια (με το Versys μου δεν φοβάμαι )
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
    Χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις στο θέμα συναγερμός, έχω ακούσει πως οι meta δεν είναι καλή επιλογή (ξηλώσανε μούτρα από Z750 φίλου και δεν έκανε κιχ), κι εγώ meta εχω μιας και όλοι οι έμποροι αυτούς δίνουν ως δώρο.

Ενας υπερευαίσθητος συναγερμός για εμένα πάντως, μπορεί να ειναι δώρον άδωρον. Αν χτυπάει κάθε φορά που περνάει καμιά γάτα, φυσάει λίγο παραπάνω ή περνάει μονοκύλινδρο με Akrapovic θα βαρεθείς να βγαίνεις να κοιτάς. Σαν την γνωστή ιστορία με τον βοσκό και τον λύκο ένα πράμα. Εκτός βέβαια εάν δεν τον ενεργοποιείς πάντα όπως αναφέρθηκε παραπάνω.
    Δεν μίλησα για αντικραδασμικό που είναι αυτό που περιγράφεις !!!
    Δεν είναι καθόλου υπερευαίσθητος ο συναγερμός μου .............. αν την κουνίσεις ΤΟΤΕ θα χτυπήσει !!!
    Μίλησα για το περιμετρικό ραντάρ που ανιχνεύει την κίνηση κάποιου άλλου ΓΥΡΩ από την μηχανή !!!
    Πρώτα προειδοποιεί αυτόν που την πλησιάζει κάνοντας μπιπ - μπιπ αρχικά αργά, μετά γρηγορότερα και αν συνεχίζει να μην απομακρύνεται ΤΟΤΕ χτυπάει ............
    Αυτό δεν ενεργοποιώ καθώς αυτός που πάει να παρκάρει 42 μπιπ να κάνει ο συναγερμός αυτός δεν θα φύγει !!!
    Ο συναγερμός κατά τα άλλα είναι ενεργός !!!

Όσο για τους ΜΕΤΑ δεν τους θεορώ καλούς για μηχανές !!!
    Στο αυτοκίνητο είναι μιά χαρά !!!

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Δεν μίλησα για αντικραδασμικό που είναι αυτό που περιγράφεις !!!
    Δεν είναι καθόλου υπερευαίσθητος ο συναγερμός μου .............. αν την κουνίσεις ΤΟΤΕ θα χτυπήσει !!!
    Μίλησα για το περιμετρικό ραντάρ που ανιχνεύει την κίνηση κάποιου άλλου ΓΥΡΩ από την μηχανή !!!
    Πρώτα προειδοποιεί αυτόν που την πλησιάζει κάνοντας μπιπ - μπιπ αρχικά αργά, μετά γρηγορότερα και αν συνεχίζει να μην απομακρύνεται ΤΟΤΕ χτυπάει ............
    Αυτό δεν ενεργοποιώ καθώς αυτός που πάει να παρκάρει 42 μπιπ να κάνει ο συναγερμός αυτός δεν θα φύγει !!!
    Ο συναγερμός κατά τα άλλα είναι ενεργός !!!

Όσο για τους ΜΕΤΑ δεν τους θεορώ καλούς για μηχανές !!!
    Στο αυτοκίνητο είναι μιά χαρά !!!
    Δεν είχα διαβάσει το post σου όταν έγραφα το δικό μου

Αυτό που αναφέρεις ακούγεται καλό πάντως. Μια τιμή και/ή ένα link θα ήταν ενδιαφέρον.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    νταξ αστεια πραματα... και οι γονεις μας πεινασαν και δεν εκλεψαν... αυτα τα λενε μονο ανθρωποι που δεν εχουν αρχες σορυ που στο λεω....
    Πιστευω οτι αρχες δεν εχει αυτος που σηκοφαντει καποιον ετσι ευκολα οπως εκανες.
    Εγω απλα ειπα τον λογο που πιστευω οτι κλεβουν κ η επιβιωση ειναι σημαντικος λογος για να το κανεις.Ενοειται πως δεν ειναι σωστος.Αλλα κπαλυ να τα ζυγισουμε. 1] κλεβω γιανα πλουτισω{δηλ απατεωνας απληστος}2] κλεβω απο χομπυ κ ας εχω λεφτα{ψυχικα αρρωστος} 3]κλεβω γιατι πειναω κ επειδη ειμαι πακιστανος ,τρωω κλοτσιες οταν ζηταω δουλεια αλλα κ οταν δουλευω καμια φορα δεν με πληρωνουν{αδιεξοδο κ επιβιωση}
    Δεν μπορει αυτοι οι 3 να ειναι το ιδιο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
    Δεν είχα διαβάσει το post σου όταν έγραφα το δικό μου

Αυτό που αναφέρεις ακούγεται καλό πάντως. Μια τιμή και/ή ένα link θα ήταν ενδιαφέρον.
    http://www.scorpioalarms.com/products/motorcycle

Εδώ τους εισάγει ο Σαββίδης Μoto-accessories.
    Τιμές δεν θυμάμαι (τον έχω 2 χρόνια) άλλωστε αλλάζουν ανάλογα με το τι εξτρά θα βάλεις .....
    Επίσης έχουν φύσα για πάρα πολλά μοντέλα μηχανών και ΔΕΝ ΚΟΒΕΙΣ καλώδια !!!

ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Πιστευω οτι αρχες δεν εχει αυτος που σηκοφαντει καποιον ετσι ευκολα οπως εκανες.
    Εγω απλα ειπα τον λογο που πιστευω οτι κλεβουν κ η επιβιωση ειναι σημαντικος λογος για να το κανεις.Ενοειται πως δεν ειναι σωστος.Αλλα κπαλυ να τα ζυγισουμε. 1] κλεβω γιανα πλουτισω{δηλ απατεωνας απληστος}2] κλεβω απο χομπυ κ ας εχω λεφτα{ψυχικα αρρωστος} 3]κλεβω γιατι πειναω κ επειδη ειμαι πακιστανος ,τρωω κλοτσιες οταν ζηταω δουλεια αλλα κ οταν δουλευω καμια φορα δεν με πληρωνουν{αδιεξοδο κ επιβιωση}
    Δεν μπορει αυτοι οι 3 να ειναι το ιδιο.
    ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για την κλοπή !!!

Ο προπάππους μου δολοφονήθηκε από ένα Κούρδο για να του κλέψει το πορτοφόλι, με το που κατέβηκε από το πλοίο μετανάστης στην Αμερική .........
    Ο παππούς μου από 9 χρονών έμεινε ορφανός και δούλευε στις οικοδομές ........
    Αλλά ΠΟΤΕ δεν διανοήθηκε να κλέψει .........
    Έφυγε από την Κάρπαθο και ήλθε Κρήτη για να ΔΟΥΛΕΨΕΙ όχι για να κλέψει ......

Τα πεθερικά μου και ο κουνιάδος μου είναι ΑΚΟΜΑ μετανάστες ............

ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για την κλοπή !!! Όχι τουλάχιστον από εμένα ...........

Νέο μέλος
    x09a0ax0a afta dn einai tpt....otan protopira t YZ 125 modelo 90...afisa e3w apo t garaz to papaki mou...gia na valw mesa to 3ero(e nai oute kleidia dn pernei...min to fan)....to epomeno proi....ithela na klapsw
    .....
    elepan ola ta plastika....i sxara...i sela...i pisw zanta mazi m tn rwda...k i alisyda...imarton....oxi....tin idia mera piga stin astynomia....to eixan kanei kati kologyftakia....alla otan kati exei epafi mazi s oli mera t anagnwrizeis....etsi loipon tous vrika apo tin zanta,,,,(otan tin eplena gia na fygoun ta ladia tin etryva me syrma..apo mauri eixe gynei asimi kapou) loipon....to ti mytes k sagonia espasa mazi m tn patera m ekeini tn mera dn perigrafete...ase pou peira kai 800 euro apo mynisi

panta prosoxi paides...panta

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. μου εσπασαν την ζελατινα
    από teo yzf r6 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2010, 12:45
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2007, 18:47
  3. ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΗΝ AFRICANA MOy
    από milkman2006 στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 14