Καλησπέρα σε όλους τους συμφουρίτες!!!!
Είπα και εγώ κατα τις 9 το πρωί να πάω στο Αττικό Νοσοκομείο για μια δουλίτσα με το στρωμάκι μου όπως πάντα... Μπαίνω, το αφήνω στην θέση στάθμευσης για τα δίκυκλα δίπλα στην είσοδο μαζί με άλλα μηχανάκια- Κεντρικότατα- και αμέριμνος εισέρχομαι στο κτίριο... Κατα τις 11, δύο ώρες αργότερα, εξέρχομαι περισσότερο αμέριμνος και κατευθύνομαι προς την μοτοσυκλέτα όπου... οποία έκπληξη!!! Παρατηρώ και βλέπω ότι πιά το στρωμάκι μου δεν είναι ίδιο μαζί με τα υπόλοιπα στρωμάκια ( κλασσική μακακια το δικό σου πως το ξεχωρίζεις κτλ ) γιατί κάποιο κωλόπαιδο-α φρόντισε να μου κλέψει την ΖΕΛΑΤΙΝΑ ( MRA - προ 5μήνου αγορασμένη και εξαιρετική αγορά καθότι 192 cm - προσφέρει εκπληκτική προστασία απο αέρα και του πήγαινει πολύ ) με εξαιρετικό θράσος στο προαύλιο νοσοκομείου πρωι πρωί μέσα στον κόσμο και σε έναν σεκιουριτά μόλις 20 μέτρα απο την είσοδο!!
Και βέβαια κανένας δεν αναρωτήθηκε τι στον π#$^% δυο μακάκες πρωινιάτικα ξεβιδώνουν σε ένα μηχανάκι στο προαύλιο νοσοκομείου
Τέσπα στους χλέμπουρές που με ταλαιπωρησαν σήμερα που ήθελα να ξεκουραστώ μετά απο δύο μέρες πήξιμο και μου κοστίσαν 173 ευρώ ( 150 η ζελατίνα και 23 τα ανταλακτικά) αρχικά θέλω να τους ευχαριστήσω γιατι μου έδωσαν την χάρα να οδηγήσω το στρωμάκι ως naked και στην συνέχεια να τους ευχηθώ με την σειρά μου με το καλό να επιστρέψουν στο ιδίο μέρος της κλοπής ώς ασθενείς- έτσι για να κλείσει ο κύκλος του άνθρακα και να αποδοθεί δικαιοσύνη και τα λοιπα
Τα λέμε παίδες και πάντα προσοχή!!!!