Δηλαδή το πήρες από επίσημη αντιπροσωπεία, με 10 χιλιόμετρα στο κοντέρ, και οταν πήγες για τα 1000 σου είπαν τα περι μεταχειρισμένου....
και τους πλήρωσες....![]()
![]()
![]()
Δηλαδή το πήρες από επίσημη αντιπροσωπεία, με 10 χιλιόμετρα στο κοντέρ, και οταν πήγες για τα 1000 σου είπαν τα περι μεταχειρισμένου....
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ SERVICE ΔΩΡΕΑΝ!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φιλαράκι μαλλον μας δουλεύεις!
Αγόρασες καινούργιο μηχανάκι, σου λένε ότι πληρώνεις το σέρβις των 1000χλμ επειδή το μηχανάκι σου είναι μεταχειρισμένο και αντί να τους το βάλεις στον κ@λο πληρώνεις;
Εκτός αν υπάρχει κάτι που δεν μας είπες.
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
![]()
![]()
![]()
Αλλο το κατήργησαν, κι άλλο δεν ισχύει γιατί είναι μεταχειρισμένο το μηχανάκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από asta na pane
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ SERVICE ΔΩΡΕΑΝ!
Εν πάσει περιπτώσει, καλώς ήλθες στον κόσμο των πανάκριβων σέρβις των μηχανών.
Η διαφορά των οποίων με τα αντίστοιχα των αυτοκινήτων είναι τραγική.
Τα δε σχόλια "πληρώνουμε την καύλα μας" είναι για το πέος αλλά δείχνουν γιατί μας τον πιάνουν.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 24000 ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 156 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ!!!!!![]()
κανε τα ολα μονος σου...
δεν φανταζεσαι ποσα εχω γλυτωσει ως τωρα κανοντας τα παντα μονος μου.![]()
ΤΟ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ Ο ΜΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΩ 15 ΕΥΡΩ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
κανε τα ολα μονος σου...
δεν φανταζεσαι ποσα εχω γλυτωσει ως τωρα κανοντας τα παντα μονος μου.![]()
![]()
Τι θα πει ρε παιδια μεταχειρισμενο ή οχι ?
10 χλμ ή 999χλμ ?
Απαξαν και ειναι μεσα στην εγγυηση και αγορασμενο απο επισημο καταστημα του Σφακιανακη (που το MOTOSELECT ειναι) δεν τιθεται κανενα θεμα.
ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΡΑΚΛΕΨΑΝΕ.
1ο service στο Bandit μου (1000) xlm. σε επισημο του Σφακιανακη...58 ευρω.
Λαδια...σφιξιματα...ελεγχος.
Αν το μαγαζι που το πηγες ειναι επισημο...
εχει μεσα αναρτημενο ,και σε εμφανη σημειο μαλιστα, τις τιμες των βασικων service ολων των μοτοσυκλετων suzuki.
Extra η εργατωρα (+φπα)
Extra τα αναλώσιμα/ανταλακτικα.
ΠΡΙΝ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Τι θα πει ρε παιδια μεταχειρισμενο ή οχι ?
10 χλμ ή 999χλμ ?
Απαξαν και ειναι μεσα στην εγγυηση και αγορασμενο απο επισημο καταστημα του Σφακιανακη (που το MOTOSELECT ειναι) δεν τιθεται κανενα θεμα.
ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΡΑΚΛΕΨΑΝΕ.
1ο service στο Bandit μου (1000) xlm. σε επισημο του Σφακιανακη...58 ευρω.
Λαδια...σφιξιματα...ελεγχος.
Αν το μαγαζι που το πηγες ειναι επισημο...
εχει μεσα αναρτημενο ,και σε εμφανη σημειο μαλιστα, τις τιμες των βασικων service ολων των μοτοσυκλετων suzuki.
Extra η εργατωρα (+φπα)
Extra τα αναλώσιμα/ανταλακτικα.
Τα κανω ολα κ συμφερω .. χμ, λαθος ακουστηκε αυτο ..
εννοω τα βασικα τα κανω μονος μου , λαδακια μοτουλ 7,5ε το λιτρο , φιλτρο λαδιου 8ε .
δηλαδη με 30 ε το πολυ ξεμπερδευω με τα λαδια των καθε 5000χλμ
τακακια μονος μ.
υγρα φρενων μονος μ.
φιλτρο αερα + εξατμισεις μονος μ.
σφιξιματα γρασσαρισματα μονος μ.
Εκτος αποτι δεν μου πιανουν τον κωλο , εχω εμπιστοσυνη στα χερια μου κ οχι στον καθε μλ@κα δηθεν μηχανικο που εχει κανει οτι μαλ@κια μπορεις να φανταστεις .
Εχω δει κ εχω ακουσει τις απειρες μλκιες στα ποιο απλα πραγματακια !
Σε εξουσιοδοτημενο πασηγνωστο κ ακριβο στον πειραια , ενω τους ειχα πει συγκεκριμενα να σφιξουν την αλυσιδα μ , κ το γραψανε κ στο χαρτακι του σερβις , οταν την παρελαβα δεν την ειχαν σφιξει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απλα την ειχαν ΛΑΔΩΣΕΙ ....
για να μην πω , οτι τους την πηγα 9.00 το πρωι κ την παρελαβα κατα τις 18.00 το βραδυ
Πλεον την κανω αυτην την δουλεια σε περιπου 20λεπτα
![]()
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Τα κανω ολα κ συμφερω .. χμ, λαθος ακουστηκε αυτο ..
εννοω τα βασικα τα κανω μονος μου , λαδακια μοτουλ 7,5ε το λιτρο , φιλτρο λαδιου 8ε .
δηλαδη με 30 ε το πολυ ξεμπερδευω με τα λαδια των καθε 5000χλμ
τακακια μονος μ.
υγρα φρενων μονος μ.
φιλτρο αερα + εξατμισεις μονος μ.
σφιξιματα γρασσαρισματα μονος μ.
Εκτος αποτι δεν μου πιανουν τον κωλο , εχω εμπιστοσυνη στα χερια μου κ οχι στον καθε μλ@κα δηθεν μηχανικο που εχει κανει οτι μαλ@κια μπορεις να φανταστεις .
Εχω δει κ εχω ακουσει τις απειρες μλκιες στα ποιο απλα πραγματακια !
Σε εξουσιοδοτημενο πασηγνωστο κ ακριβο στον πειραια , ενω τους ειχα πει συγκεκριμενα να σφιξουν την αλυσιδα μ , κ το γραψανε κ στο χαρτακι του σερβις , οταν την παρελαβα δεν την ειχαν σφιξει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απλα την ειχαν ΛΑΔΩΣΕΙ ....
για να μην πω , οτι τους την πηγα 9.00 το πρωι κ την παρελαβα κατα τις 18.00 το βραδυ
Πλεον την κανω αυτην την δουλεια σε περιπου 20λεπτα
![]()
![]()
Δεν φταις εσυ , αυτοι φταινε.
κ μην το συζητησουμε αλλο γιατι ειμαι καθετος σε αυτο. με τα λαμογια ολα τους ...
που φτασαμε ως εδω να κατηγορουμε τους εαυτους μας ????????????????????????
Φιλαρακι , μην το ξαναπεις , κ μην δεχεσαι την αποψη αυτη που πανε να σου περασουν .
Φταινε , που ειναι μπουρδελ@ , κ μας αναγκαζουνε να στρεφομαστε σε εναλακτικες .. οπως καντο μονος σου , αγορασε απο ebay κτλ κτλ ...
Φταινε κ τελος !
Μακαρι να τους ερθει μπουμερανκ , οταν θα τσακωνονται για το ποιος θα προλαβει να βαρεσει την μυγα ... εγω θα γελαω
![]()
ξερω και εγω τι να πω σασ ευχαριστω ολουσ παντωσ που ακουσα και μερικεσ γνωμεσ ελπιζω να μην χρειαστει τιποτα αλλο και αναγκαζομαι να τραβιεμαι με τα κωλομαγαζα τουσ!!!!καλα ταξιδια σε ολουσ και ελπιζω να τα ξαναπουμε!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Δεν φταις εσυ , αυτοι φταινε.
κ μην το συζητησουμε αλλο γιατι ειμαι καθετος σε αυτο. με τα λαμογια ολα τους ...
που φτασαμε ως εδω να κατηγορουμε τους εαυτους μας ????????????????????????
Φιλαρακι , μην το ξαναπεις , κ μην δεχεσαι την αποψη αυτη που πανε να σου περασουν .
Φταινε , που ειναι μπουρδελ@ , κ μας αναγκαζουνε να στρεφομαστε σε εναλακτικες .. οπως καντο μονος σου , αγορασε απο ebay κτλ κτλ ...
Φταινε κ τελος !
Μακαρι να τους ερθει μπουμερανκ , οταν θα τσακωνονται για το ποιος θα προλαβει να βαρεσει την μυγα ... εγω θα γελαω
![]()
Να ρωττησω κατι ?
Αποδειξη με τις εργασιες και τα ανταλλακτικα εχεις απο αυτο το service των 1000χλμ ?
Τουλαχιστον (πριν παραπονεθεις) να δουμε αν "τυπικα" δικαιολογουνται τα εξοδα.
Παντως αν επικοινωνησεις με το τμημα εξυπερετησης πελατων της Suzuki, θα βρεις ακρη.
Δεν ειναι γαιδουρια.
Δες π.χ. το δικο μου...κατι τετοιο θα επρεπε να εχεις στα χερια σου.