Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Yamaha Fj1200 1988

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    το πηγα μακρια

οπως και να χει να σε καλα και οταν το δεις παλι να του δωσεις χαιρετισμους απο Πατρα
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Νέο μέλος

Re: Yamaha Fj1200 1988

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    Κατα την διαρκεια των διακοπων μου φετος , επισκεφτηκα στην περιοχη του ''καμπου'' πριν την διασταυρωση της τροιζηνας λιγα χιλιομετρα εξω απο τον Γαλατα , τον παλιο φιλο , λεμοτιανο και γνωστο μηχανικο , Γιαννη Μαλτεζο στο συνεργειο του.
    Ο λογος ενα qualifier που του εσκισα τα ραμματα , η επισκευη πηρε 10 λεπτα αλλα ειχα πολλες αναμνησεις απο την ολη φαση τοτε που κατεβαινα με το 400αρακι για διακοπες και εκανα το service μου στον γιαννη και ετσι η κουβεντα μας κρατησε ωρα:

''ρε συ γιαννη το εχεις ακομα το fj?''

''ναι αμε πως δεν το΄χω!''

''και πουντο?''

''πισω στο αλλο δωματιο!σκεπασμενο!''

''δεν σκεφτεσαι για κατι πιο καινουργιο ρε φιλε?...εγω εδωσα το blackbird γιατι ηταν 97αρι και μου εκανε για παλιο........''

''και τι να παρω?μου αρεσει το fj!.........απλη κατασκευη , δυνατο (σσ130bhp) , αξιοπιστο και καθεσαι σαν ανθρωπος να πας κανα ταξιδι , ασε που το φορτωνεις σαν γαιδουρι.....ουτε ηλεκτρονικα διαφορα τσιμπραγκαλα ουτε τιποτα....απλα πραγματα!''

''καλα ρε γιαννη , βαραγανε και τρελα στην αμερικη με τα fj λες και ηταν αρρωστοι.....τι turbo , τι nitro τι μετατροπες τους κανανε δεν λεγεται.....αλλα σε εμας δεν ειχε τετοια απηχηση''

''εκανε ενα turbo ο χρηστος (σσ Χρηστος Μονος) στην ελλαδα και βγηκε μαλιστα πολυ καλο!...αλλα η χρηση που κανω εγω ειναι για ταξιδια , το μηχανημα ειναι αεροψυκτο....φωναζει απο μοναχο του οτι ειναι μονο για εθνικες''

''...καλα και ποσο να το εδινες?παρε κανα πιο καινουργιο και κρατα το και αυτο για κειμηλιο''

''....αλλα πειραματα δεν κανω!Ειχα ολη την σειρα fzr1000 και δεν μου αρεσε κανενα!μονο το fj κρατησα.....με αυτο βγηκα και προσφατα εξωτερικο''

....κουβεντα στην κουβεντα περπατησαμε προς το δωματιακι που ειναι το γραφειο του και ειδα δυο μηχανες κουκουλωμενες..........

'' το ενα ειναι το δικο σου!το αλλο τι ειναι?''

''και αυτο fj1200 αλλα σε μπλε..... ενος φιλου!...και αυτο σε καλη κατασταση!...και αυτο 88αρι''

''να τα ξεκουκουλωσω να ριξω μια ματια?''

''οτι θες κανε''

αφου τραβηξα τις κουκουλες για λιγο σαστισα...παντα ηξερα οτι ο γιαννης ειναι μερακλης με τις μηχανες του , αλλα θες οτι δεν το θυμομουνα καλα , θες οτι ειχα καιρο να το δω , θες οτι σπανια βλεπεις μηχανες του 1988 σε αυτη τη κατασταση (χωρις restoring-παντα ετσι ητανε).....

...βαζω και στοιχημα οτι μηχανηματα 2ετιας-3ετιας δεν βλεπεις πολλα σε αυτη τη κατασταση!ΑΡΙΣΤΟ!

ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ
    BMW K1

Νέο μέλος

FJ 1200

.......ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ FJ1200!

ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_0938.jpg 
Προβολές:	223 
Μέγεθος:	64,1 KB 
ID:	176598
    BMW K1

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    .......ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ FJ1200!
    Aυτό το μπλέ είναι του Giannis FJ.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Καλημέρα,το ''ξεθάβω'' μετά από πάαρα πολλά χρόνια αλλά πραγματικά θα ήθελα να δω πως είναι αυτές οι μοτοσυκλέτες σήμερα
    Μου θύμισαν την εποχή 1990-1991 που ήμουν πιτσιρίκι και έβλεπα τον πατέρα μου με το gpz 100RX και τον κολητό του με το Fj,αυτούς να κάνουν βόλτες και εγώ να ονειρεύομαι!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF