Ο προηγούμενος κινητήρας ήθελε σαφώς πιο ευλαβική συντήρηση και πολύ συχνά. & αυτός απαιτεί ευλαβική συντήρηση αλλά όχι κάθε 2000 χιλιόμετρα, αλλά κάθε 4000.Αρχικά δημιουργήθηκε από keikenhate
τι εννοεις οταν λες αλλα διαστηματα service?
![]()
Ο προηγούμενος κινητήρας ήθελε σαφώς πιο ευλαβική συντήρηση και πολύ συχνά. & αυτός απαιτεί ευλαβική συντήρηση αλλά όχι κάθε 2000 χιλιόμετρα, αλλά κάθε 4000.Αρχικά δημιουργήθηκε από keikenhate
τι εννοεις οταν λες αλλα διαστηματα service?
![]()
καλα δεν ηθελα να σου παρω τον τιτλο.![]()
εγω το ειπα για μενα οτι και καλα αυτo που εχω και καβαλαω εχει προβατα και οχι "αλογα"...![]()
οπως ειπα και πριν:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μπορει να εχει εξωτικα υλικα ή δεν ξερω και εγω τι, αλλα οι αναλογιες και η χωρητικοτητα ειναι ιδιες...
![]()
οντως μπορει τα παλικαρια να το εφτιαξαν ολο το μοτερ απο το υλικο του σασι του Ωριων. αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ΔΕΝ πατησαν πανω στον παλιο 654. τουλαχιστον τα νουμερα αυτο δειχνουν.
no hard feelings taken.
![]()
![]()
![]()
![]()
σωστη παρατηρηση, το προσεξα και εγω αυτο.
Δεν απαντησε καποιος που να το εχει ομως, αν και ξερω οτι δεν ειναι κ η πιο κλασικη επιλογη...
Αν μπορουσε να μας δωσει τα φωτα του και κανενας ιδιοκτητης θα ηταν ακομα καλυτερα.
οχι δε πατησαν πουθενα, ειναι τελειος διαφορετικο...το προηγουμενο lc4 ηταν 625κε...
το μοτερ ειναι εντελως καινουριο...
ρωτα τον reinmeister h ton dirtbird να σου πει αφου δε μας πιστευεις
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν ειπα ποτε οτι δεν πιστευω αυτα που μου ειπατε, αντιθετως, σασ ευχαριστω και για τον χρονο σας.![]()
Η γενια των 640 κινητηρων ηταν 625 κ.εκ. ενω η νεα γενια των 690 ειναι 654 κ.εκ....εκτος απο τον ψεκασμο και τους νεους εκκεντροφορους, υπαρχουν επισης tps (καπως αλλιως το λενε οι KTMαιοι...) και νεος αντικραδασμικος αξονας που δουλευει...
Οι διαφορες στα χαρτια ειναι εμφανεις, αλλα εκει που ειναι ξεκαθαρο πλεον το το πραμα ειναι στην αισθηση...οποιος ειχε οδηγικη εμπειρια απο καποιο 640 μοτερ και εχει οδηγησει και 690 εχει να το λεει...καμμια σχεση το ενα μοτερ με το αλλο, το νεο ειναι κατα καποιο τροπο αγριο αλλα με πολιτισμενο τροπο, τρομερα δυνατο, αλλα (προσωπικη αποψη) του λειπει το μπαμ και η μονοκυλινδρη αισθηση ειδικα στις χαμηλες στροφες...
αυτα
για μενα το ειπε ο p@nos. μην ψαρωνεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από keikenhate
Δεν ειπα ποτε οτι δεν πιστευω αυτα που μου ειπατε, αντιθετως, σασ ευχαριστω και για τον χρονο σας.![]()
![]()
αν ξερουν και θελουν να ριξουν λιγο φως στην υποθεση ο Αντωνης ή ο Σωτηρης it's ok by me...![]()
H σχετικη "πατεντα" με τον κοφτη που διαβασα σε ενα αλλο θεμα ισχυει και σε αυτη τη μηχανη?
Εγώ μπορώ να σε καλύψω όσον αφορα που το έχω οδηγήσει κάμποσες φορές και το έχει φίλος και έχει γράψει κάμποσα χιλιόμετρα με αυτό. Η υγρασία στα όργανα δεν αφορά το SMC αποκλειστικά αλλά ΟΛΑ τα ΚΤΜ ... Ο κινητήρας 690 δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτος σχέση με τον 660 είναι πολύ πιο δυνατός η συντήρηση δεν έχει καμία σχέση τα διαστήματα στα σέρβις είναι ανα 5.000 χλμ μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει γενικά προβλήματα στους συγκεκριμένους κινητήρες που τον φοράνε όλα τα καινούργια μοντέλα της ΚΤΜ δούκας SM και τα σχετικά και έχει φοβερή συμπεριφορά και δύναμη. Όσο για το στήσιμο άστο καλύτερα οι άνθρωποι πετύχανε νιρβάνα και τρέλα σε όλο της το μεγαλείο... Επίσης υπάρχει και το συστηματάκι με την επιλογή χαρτογράφησης ανάλογα με την χρήση που θέλεις να του κάνεις χαλαρά μεσαία και...δώσε πόνο... το ηλεκτρόγκαζο έχει πολύ ωραία απόκριση...
Τι άλλο θέλεις να σου πω.. εγώ θα σκεφτόμουν ή αυτό ή τον Duke 3 οποίος οπτικά για μένα είναι φοβερός... Θα ήθελα λίγο καλύτερη ποιότητα πλαστικών αλλά σε όλες της μηχανές τέτοιου τύπου συναντάμε τα ίδια...
Πωλείται Ducati S2R 800
Με φωναξατε?![]()
Το SMC ειναι ιδιο με το 690 Enduro εκτος απο τα motard ζαντολαστιχα
Το μοτερ ειναι σουπεργαματο,το γκαζι της αρκουδας
Υγρασια ναι,βαζει το κοντερ.Παω για τριτο εντος εγγυησης,το δευτερο εβαλε πολυ νερο οταν το πλακωσε πλυντηριας με πιεση(και το DRZ ειχε αυτο το κουσουρι μπαϊδεγουεϊ)
Λαδια-φιλτρα καθε 5000χλμ,μεγαλο καθε 10000χλμ
Μαμα λαδια ΠΟΛΥ ακριβα,βρες λαδι Μοtorex βαρελακι
Αισιως φτασαμε 15000χλμ,και δεν χαλασε ακομα
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
καλα αλλη φωτογραφια δε βρήκες να βάλεις?? Μόνο και μόνο που το βλέπω τοσο ακρη με πιάνει η καρδιά μου. Πάντως κι εγω μόνο καλά λογια έχω ακούσει απο ενα γνωστό μου και έχει γράψει 12700 μέχρι τώρα.!!
![]()
υγ(πραγματικα βγαλτην την φωτο)![]()
go big or go home!!!
Γιατί; Παίζει να πιάσει υγρασία κι'ετσι;Αρχικά δημιουργήθηκε από L.omerta
καλα αλλη φωτογραφια δε βρήκες να βάλεις?? Μόνο και μόνο που το βλέπω τοσο ακρη με πιάνει η καρδιά μου. Πάντως κι εγω μόνο καλά λογια έχω ακούσει απο ενα γνωστό μου και έχει γράψει 12700 μέχρι τώρα.!!
![]()
υγ(πραγματικα βγαλτην την φωτο)![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Ασε την υγρασια και παρτο.
υγρασια οποτε , κλαιν θα το χαρακτηριζα.
υπεροχα.![]()
Αφου η εγυηση μας καλυπτει εκει, ειμαστε οκ. Ευλαβικη προσοχη οποτε.
Ειμαι ετοιμος να το κλεισω.
Αν υπαρχουν και αλλες γνωμες, ακομα καλυτερα, κουβεντα να γινετε, να πορονομαι μεχρι να γινει η παραλαβη ! !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
......... και πανω που ειμαι ετοιμος να το κλεισω....
βρισκω husqvarna 610 SM με μηδενικα χιλιομετρα στην τιμη των 6000 γιουρο.
9500 που εχει το smc σε σχεση με τα 6000 ειναι σημαντικη διαφορα.
οσοι μπορουν να με βοηθησουν ακομα μια φορα, παιδια.
ειναι δυσκολη αποφαση. θα επαιρνα το husqy, με τρομαζει λιγο η ελλειψη αντιπροσωπειας.
στο οποιο ( κατ'εμε - ωομιζω ) συνεπαγεται και ελλειψη ανταλακτικων...
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Γ@ΜΩΤΗ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()