Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Λιγο και ηθελε..και θα μουν στον ταφο τωρα..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ακόμα και αν έκανε μαλακία ο φίλος, η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ (γιατί αυτό ήταν ) με το όχημα , τουλάχιστον έτσι όπως περιγράφεται εδώ , την ίδια αντίδραση θα προκαλούσε σε όλους μας. Μην κρυβόμαστε.

Κακώς φίλε δεν του πήρες πινακίδα να κάνεις μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Και εκεί να δείς γέλια... γιατί οτι μαλακία και αν έκανες , ήταν χωρίς δόλο και ίσως και απο λάθος. Η δική του ενέργεια ήταν σκόπιμη , με πρόθεση να σε κάνει να χτυπήσεις. Αυτό σημαίνει ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ME ΠΡΟΘΕΣΗ.

Αν θυμάμαι καλά , γιατί πάνε και χρόνια απο τότε, ο οδηγός που έκανε το ίδιο στο παληκάρι με το TDM που τελικά χτύπησε πολύ άσχημα... για αυτό δικάστηκε. Για ανθρωποκτονία με πρόθεση/δόλο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ηρεμια παιδια ολη την ωρα παιζουμε σε μια ρουλετα απλα καλα ειναι τουλαχιστον να μην το κυνιγαμε και εμεις.
    http://www.youtube.com/watch?v=6ow7rqkY-jI

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Κι εγώ είμαι από αυτούς που πιστεύω ότι ναι μεν ο smartάκιας είναι απαράδεκτος, αλλά από την άλλη θεωρώ ότι όλη η φάση οφείλεται σε δικούς σου λανθασμένους χειρισμούς.

Από τη μία δεν εκτίμησες (αν κατάλαβα ήσουν με παπί άρα χαμηλές ταχύτητες) την ταχύτητα των αυτοκινήτων που ήταν πάνω στον κεντρικό και από την άλλη, λόγω του ότι τρομοκρατήθηκες, άρχισες τους ελιγμούς, δεξιά-μέση-δεξιά.

Θα συμφωνήσω με το φίλο πιο πάνω που είπε ότι μην περιμένεις από κανέναν (μ@λ@κ@ θα προσθέσω εγώ) να προστατέψει τον εαυτό σου. Αυτό είναι δική σου ευθύνη.
    Από τη στιγμή που δεν ενδιαφέρεσαι εσύ, βγαίνοντας από δρόμο μη προτεραιότητας και μάλιστα με όχι καλή εκτίμηση της ταχύτητας των οχημάτων που βρίσκονται στον κεντρικό, πραγματικά προκαλείς την τύχη σου.

Και είναι πραγματικά κρίμα, γιατί σε κάθε περίπτωση ο οδηγός του δίκυκλου είναι αυτός που έχει την πτώση και ως εκ τούτου και τον τραυματισμό.

Όπως είπα και παραπάνω, ο smartάκιας σε καμία περίπτωση δεν έχει δικαιολογία για τη μετέπειτα συμπεριφορά του. Στην καλύτερη είναι για σφαλιάρες. Αλλά όπως είπαν και άλλοι εδώ μέσα....σκέψου και μόνο το σοκ την ώρα που σας χτύπησε ο καθρέπτης του, αν ήταν ακόοοομα πιο παλαβός και σας πέταγε πάνω σε κανένα ....(όπου τελίτσες βάλε κράσπεδο, κιγκλίδωμα, πεζοδρόμιο, δέντρο κ.ο.κ.)

Ρε παιδιά, ο σμαρτάκιας τον χτύπησε επίτηδες!!!

Ότι και να'κανε το παιδί, ο τρίσμπουστας το έκανε επίτηδες!!!

Ότι και να γίνεται στο δρόμο, είμαστε σε μειονεκτική θέση από πλευράς ασφάλειας.
    Οφείλουμε στον εαυτό μας και σε αυτούς που μας αγαπάνε να γυρίζουμε σώοι σπίτια μας.

Δεν διακινδυνεύω για κανένα μπούστη, θα κάνω δεξιά, θα κάνω αριστερά, θα ξεφύγω, αν μπορώ. Τι να το κάνω αν έχω δίκιο και με στείλει ο κάθε καραγκιοζόπουλος στο νοσοκομείο ή στα θυμαράκια?

+660 στους καθρέπτες. Τα πίσω μάτια που λέγανε και οι παλιοί.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    πινακίδα κράτησες? αν ναι.. στείλε πιεμ να σου στείλω στοιχεία να τον βρεις να του πεις 2 φωνήεντα.

Ελεος

ρε παιδια, πιανεσται με το παλικαρι που βγηκε στο δρομο, εστω και λιγο ατσαλα και αφτο συζητητε αλλα οχι εδω και οχι τωρα.

Τον μ@λ@κ@ με το Smart τι θα του δωσουμε, λευκη επιταγη που λενε.

Καθε μερα τα ζουμε και μονο εμεις ξερουμε τι θα γινει εαν πεσουμε και να μη το συνεχεισω...

Ναι, καντηλιασμα μεχρι εκει που παει, να το θυμαται ο μ@λ@κ@ς καθε φορα που θα βλεπει μπροστα του μοτοσυκλετα και ο αλλος να βαλει το κινητο στο π@το του..., την τρελλα μου, κρεμασμα θελουν οι καρι@λοιδ%ς.
    Χριστοφορος HONDA CBR600F4I
    Motor cycles are safe .... Riders are Dangerous

Βασικα ναι δεν λεω ,λαθος μου ηταν οτι βγηκα απο τον παραδρομο στην δεξια λωριδα αλλα μην ξεχνιομαστε οτι ημαστε ΜΕΣΑ στην πολη και βγηκα με καμια 65 με 70 ειχα και 2ο ατομο και ερχεται ο αλλος με καμια 100 ..Δεξια λωριδα ηθελε ο μαλακας δηλαδη στην αριστερη ποσο να πανε ρε παιδια??200??Επειτα εκανα αριστερα γιατι εκεινη την στιγμη οντως τρομαξα που ειδα τον τυπα να ερχεται ετσι αλλα πιστευω οτι αν καθομουν δεξια ηταν ικανος να με ακουμπησει λιγο ετσι τον λασπωτηρα για την πλακα του και δεν γουσταρα να διακινδυνευσω.Πινακιδα δεν πηρα γιατι εκεινη την στιγμη ουτε σκεφτομουν ουτε εβλεπα απο τα νευρα μου και ετρεμα ολοκληρος και εγω και ο φιλος μου απο πισω.Παντως μα το θεο ο τυπος ειναι πολυυυ κολοφαρδος γιατι θα τρωγε αγριο ξυλο.Δεν λεω τιποτα αλλο απλως οτι ασχολουμε με box 4 χρονια και παιζω πανελλαδικα σε αγωνες και οτι ο φιλος μου ασχολειται αντιστοιχα με kick boxing κατι χρονακια...Θα το θυμοταν πολυ αυτο το ξυλο ..Ετσι και τον πετυχω ομως καμια μερα στρογγυλη ειναι η γη ποσο μαλλον η θεσσαλονικη...

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Μωρέ τι να το κάνεις το μποξ και το kick boxing άμα ο άλλος σε ξάπλωνε κάτω.....

Το θέμα όπως είπα και παραπάνω, είναι να προσπαθούμε από μόνοι μας να φυλάξουμε στο δρόμο τον κώλο μας....

Από τη στιγμή που ο άλλος σας χτύπησε με τον καθρέπτη του, περίμενες να τηρεί μέσα στην πόλη και τα όρια ταχύτητας;

Φαντάσου το κάπως διαφορετικά...

Ότι είσαι στη ζούγκλα και ότι παλεύεις για την επιβίωση....

Εφόσον είσαι πιο αδύναμος, από τη στιγμή που βγαίνεις στο δρόμο του πιο δυνατού, το πιο πιθανό είναι να σε φάει!

Και μη μου πεις για πολιτισμό, γιατί έπαιξες και έχασες!!

Πιο πολιτισμένοι είναι οι πίθηκοι, παρά οι οδηγοί του σήμερα...

Γι' αυτό σου λέω πρόσεχε...μην την ψάχνεις....

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πιο σοβαρά... οπότε κάνε το σταυρό σου και προχώρα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Τελικά έχει προτεραιότητα ο παράδρομος και αν κατεβαίνοντας την Συγγρού μου πεταχτεί κανα αυτοκίνητο απο τον παράδρομο και μπεί μπροστά μου με 60 θα πρέπει να πέσω η να αλλάξω λωρίδα και να πέσω σε κανα άλλον.
    Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιποι που κινούνται στη Συγγρού γιατί μπορεί να θεωρηθεί οτι έχουμε πρόθεση.
    Μάλιστα.
    Την πρόθεση του άλλου οδηγού να σας χτυπήσει την καταλάβατε με το μυαλό που σας οδήγησε να βγείτε αέρα σε δρόμο με προτεραιότητα ε?

Λαθος να βγεις στον κεντρικο ετσι οπως βγηκες αλλα ο άλλος ετσι και αλλιως ειναι δολοφονος...
    Μου εχει τυχει και μενα αναλογη περιπτωση.Πηγαινα σε μονοδρομο και μπροστα μου ειχα ενα αυτοκινητο να κινηται με αργη ταχυτητα.Οταν εκανα κινηση να τον προσπεράσω νομιμα απο αριστερα εκανε ενα αποτομο ελιγμο να με κλεισει.Ευτυχως αντεδρασα γρηγορα,εκοψα και δεν με πεταξε πανω στα σταθμευμενα.Πιο κατω που τον προλαβα και του ζητησα το λογο με κοιτουσε προκλητικα χωρις να μιλαει και επεζε μια οδοντογλυφιδα με τα δοντια.Μου ηρθε να κατεβω και να του σπασω τη μαπα του καραγκιοζη.Αλλα ημουνα με το μηχανακι της δουλειας και δεν ηθελα να βρει κανα μπελα ταφεντικο μου.Ο τυπος ητανε αλητης.Προσπαθησε να μου κανει ζημια μονο και μονο επειδη πηγα να τον περασω

Μέλος, σκέτο
    Κανένα λάθος (που, πιθανότατα, κάνουμε όλοι μας κατά καιρούς) δεν δίνει το δικαίωμα σε άλλον οδηγό να μας «τιμωρήσει» επί τόπου. Μου έχει τύχει κι εμένα παρόμοιο περιστατικό, εκείνο που έκανα ήταν να φύγω από τον δρόμο του Judge Dredd να σώσω το τομάρι μου και την κοπέλα που είχα μαζί μου. Δεν έχει σημασία ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο, σημασία έχει πως άμα βρεθείς ξάπλα μόνο η Τύχη (ή ο Θεός, διαλέξτε) μπορεί να σε σώσει. Πολύ δύσκολα θα έβρισκε κανείς τη ψυχραιμία να κρατήσει τα στοιχεία του μαλάκα και να κινηθεί δικαστικά εναντίον του αλλά είναι το μόνο που μπορεί να γίνει - ένας καυγάς είναι εξίσου απρόβλεπτος όσο και η έκβαση ενός τροχαίου. Αφού τα παιδιά δεν έπαθαν τίποτα νομίζω πως πήραν ένα μεγάλο μάθημα για το μέλλον. Πάντα όρθιοι παίδες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Καλο θα ηταν να καταλαβουν καποιοι οτι στο δρομο με 2 τροχους, φυλας τον κ@λο σου απο παντου .... δεν περιμενεις απο τους αλλους ...... για να μη σε κλαψουνε.
    Οσο για τους "βαρβατους" ..... στο φορουμ ειναι γραμμενο ...... παλικαρι που ειχε ολο το δικιο με το μερος τους και παροτι στην αρχη ηταν ευγενικος και προσπαθησε να αποφυγει τη βια (ενω ο "κουτακιας" παροτι εφταιγε του εβρισε ολο το οικογενειακο δεντρο) ..... πληρωνει ακομα.-

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2009, 16:06
  2. Καλοπουλα αυριο μετα τις 5,(μπας και δω και λιγο ηλιο)
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2008, 16:08
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2007, 12:39
  4. λιγο απο ολα και καλο σκ
    από road spirit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2006, 16:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε