Κλειδώστε το επιτέλους...![]()
Κλειδώστε το επιτέλους...![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν ξέρω πόσο μπορεί να αντιλαμβάνεται ο καθένας, για μένα τα παραπάνω λόγια έχουν βαρύτητα οταν προέρχονται απο ένα αναβάτη που έχει τρέξει σε πανελήνιο πρωτάθλημα και είναι απο τους ταχύτερους που γράφουν εδώ μέσα...
όλα τα άλλα είναι φιλολογίες ...
+ όσα γουστάρεις...
Οταν σε μια διαδρομη με στροφιλικι καποιος περναει καποιους με + 50 δεν χρειαζεται να εισαι ο Rossi για να καταλαβεις το αυτονοητο. Βεβαια οταν μιλαμε για υπερ-γρηγορους σαν κι εσενα που απ' οτι φαινεται εχουν σταματησει το χρονο τοτε μιλαμε για την εξαιρεση του κανονα.Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
"Κάποιοι αναφέρουν".... "+50"... "γρηγορότερα απ'ότι έπρεπε"...
Μάλιστα. Δε θα σταθώ στα υπόλοιπα. Αλλά ποιος ακριβώς ρυθμίζει το "πρέπει"? Οι πινακίδες? Ή αυτός που πηγαίνει με 50 και θαυμάζει το τοπίο?
Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να κρίνουμε και να θάβουμε εκ του ασφαλούς ΜΕΤΑ το ατύχημα, ε?
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ τα _θανατηφόρα_ ατυχήματα που οφείλονται σε υπερβολική ταχύτητα πρέπει να είναι κάτω του 5%. To "momento" τι είναι? :P
Αυτό ναι. Κι εμένα με έχει βοηθήσει η τύχη μια φορά στην Επίδαυρο. Αλλά θα πηγαίνω όποτε έχω τη δυνατότητα γιατί ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Η άσφαλτος είναι πολύ καλή και η διαδρομή υπέροχη. Απλά θέλει σεβασμό.
Εδω δεν ειμαστε για να θαψουμε καποιον, οταν μαλιστα αυτος ο καποιον ειναι νεκρος. Μην προσπαθεις λοιπον δημουργησης αντιπαραθεση μεσα σε ενα τραγικο γεγονος γιατι δεν θα βρεις κοινο.
Οσο γι'αυτο το 5% που ανεφερες με κανει να αναρωτιεμαι σε ποιο νομο της Ελλαδος ζεις..
Το θέμα φίλε GM είναι τα νέα παιδιά να μην περνάνε απο την πρώτη φάση (δημόσιους δρόμους) , αλλα να πηγαίνουν κατευθείαν στις πίστες .Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
Tα ιδια καναμε οι περισσοτεροι - οσοι την γλυτωσαν (ειμαι αναμεσα τους) απο Δημοσιους δρομους και πηραν τον δρομο για χωμα ή πιστες ειναι ακομη μαζι μας.
Οσοι συνεχιζουν να πηγαινουν τάπα στο δρομο ειναι θεμα τυχης και οχι οδηγικων ικανοτητων ποτε θα καταληξουν νοσοκομειο.
Είναι αδιανόητο την εποχή του net (δηλαδή της ενημέρωσης) να υπάρχουν αναβάτες που χρησιμοποιούν τους δρόμους για πίστες .
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Από όλο το ποστ μου κατάλαβες ότι είμαι "υπερ-γρήγορος". Μάλιστα. Αυτό που ήθελα να πω πάντως, σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει, είναι ότι το +50 είναι σχετικό. Και, επίσης, απολαμβάνω και ΜΑΘΑΙΝΩ από τέτοιες διαδρομές. Δεν πηγαίνω για να κάνω χρόνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Οταν σε μια διαδρομη με στροφιλικι καποιος περναει καποιους με + 50 δεν χρειαζεται να εισαι ο Rossi για να καταλαβεις το αυτονοητο. Βεβαια οταν μιλαμε για υπερ-γρηγορους σαν κι εσενα που απ' οτι φαινεται εχουν σταματησει το χρονο τοτε μιλαμε για την εξαιρεση του κανονα.
Αυτό δεν πήγαινε σε εσένα προσωπικά. Απλά κάθε φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, πετάγονται όλοι να πουν για τους χεράδες, τους γρήγορους, το street racing, πως θα καταλήξουν όλοι νεκροί κτλ κτλ. Δεν είναι καν αστείο πια.Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Εδω δεν ειμαστε για να θαψουμε καποιον, οταν μαλιστα αυτος ο καποιον ειναι νεκρος. Μην προσπαθεις λοιπον δημουργησης αντιπαραθεση μεσα σε ενα τραγικο γεγονος γιατι δεν θα βρεις κοινο.
Οσο γι'αυτο το 5% που ανεφερες με κανει να αναρωτιεμαι σε ποιο νομο της Ελλαδος ζεις..
Ίσως δεν είναι 5%, ίσως είναι 10%, ίσως 12%. Σίγουρα δεν είναι όσο μεγάλο νομίζετε. Αν έχεις κάποια στοιχεία πάντως, θέλω να τα δω.
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ΠΑΤΕΡΑ ΖΕΙΣ??? :a53:![]()
Φυσικα (λατρευω το "χωραφι" των Μεγαρων).-![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nightstalker
ήμουν στο σημείο περίπου 30 λεπτά μετά και αφού έφυγε και το δεύτερο ασθενοφόρο με τον νεκρό (με το VTR)
το παληκάρι με το Busa ζούσε και νομίζω είχε και τις αισθήσεις του,
έφυγε και αυτός τελικά??
Δυστυχως εφυγε και ο αλλος φιλος ...... αν και νομιζω τα εγραψες αναποδα.-![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
Tα ιδια καναμε οι περισσοτεροι - οσοι την γλυτωσαν (ειμαι αναμεσα τους) απο Δημοσιους δρομους και πηραν τον δρομο για χωμα ή πιστες ειναι ακομη μαζι μας.
Οσοι συνεχιζουν να πηγαινουν τάπα στο δρομο ειναι θεμα τυχης και οχι οδηγικων ικανοτητων ποτε θα καταληξουν νοσοκομειο.Παρομοίως με τον Βύρωνα ..Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δεν ξέρω πόσο μπορεί να αντιλαμβάνεται ο καθένας, για μένα τα παραπάνω λόγια έχουν βαρύτητα οταν προέρχονται απο ένα αναβάτη που έχει τρέξει σε πανελήνιο πρωτάθλημα και είναι απο τους ταχύτερους που γράφουν εδώ μέσα...
όλα τα άλλα είναι φιλολογίες ...
+άπειρο στους παραπάνω
You BETA believe...
Άν και τραγικό το γεγονός σε αυτό το thread, είναι καλό να υπάρχουν τόσες παρόμοιες απόψεις υπερ της πίστας. Νομίζω έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Θα πάρει αρκετό διάστημα για να τα δίνουμε όλα στην πίστα και να απολαμβάνουμε το δρόμο, θα γίνει όμως.
Κατ' αρχάς τα θερμά μου συλληπητήρια στις οικογένειες των θανόντων και τις απερίγραπτες ώρες θλίψης που βιώνουν αυτοί οι άνθρωποι.
Η αγωνιστική οδήγηση σε δημόσιους δρόμους σκοτώνει, χωρίς πολλές φιλολογίες και πομπώδεις τποθετήσεις.
Όλα μα όλα τα supersports και superbikes θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να μην έχουν ομολογκασιόν για κυκλοφορία σε δημόσιους δρόμους, κάτι αντίστοιχο που συμβαίνει με τα καθαρόαιμα για το χώμα. Είναι αδιανόητο να ισχυριστεί κάποιος πως μια μοτοσυκλέτα με τα κλιπ-ονς στον άξονα του εμπρός τροχού και τα μαρσπιέ στη πινακίδα, μπορεί να οδηγηθεί από τον οποιονδήποτε νορμάλ η σχεδόν νορμάλ σε δημόσιο δρόμο. Σε προδιαθέτει να βάλεις γόνατο, έτσι απλά. Συνεπικουρούμενης και της νεανικής τρέλλας φτάνουμε στα αποτελέσματα που ξέρουμε.
Δυστυχώς αν δεν αλλάξουμε τρόπο σκέψης και οδήγησης θα συνεχίσουμε να σκοτωνόμαστε και να σκοτώνουμε τον κάθε ανυποψίαστο που είχε τη (κακή) τύχη να βρεθεί στο διάβα μας.
...μάγκες το θέμα εξαντλήθηκε πιστεύω...το να βγαίνεις σε δημόσιο δρόμο και να προσπαθείς να πάρεις ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΑΠΑ ειναι το τραγικό λάθος...εδω χαλαρή βόλτα πας και αν έχει εναλλαγές ο δρόμος βρίσκεσαι συχνά "εκτος" γραμμής μόνο και μόνο από λάθος στάση...όχι να αρχίσεις να πηγαίνεις αεροπορία...δεν υπάρχει περίπτωση να μην "κλειδώσεις"σε λάθος θέση και η επόμενη στροφή να σε βρει αλλού...ε,αν κυνηγιέσαι κιόλας απλά έχεις ήδη πέσει και δε το ξέρεις...βάλτε υπόψιν αυτό, βάλτε και μια υποψία υγρασίας ή ακόμα χειρότερα "αναμένα" λάστιχα από το πάνω κάτω, και η συνταγή για τον τάφο είναι έτοιμη!
...κι όλοι αυτοί οι "γρήγοροι"αν δεν συνειδητοποιήσουν πως μια μέρα θα φύγουν ή θα μείνουν ανάπηροι πιθανόν παίρνοντας στο λαιμό τους και κανένα άλλο, τόσο πιο κοντά στο τέλος τους βρίσκονται...η άγνοια κινδύνου και ταχύτητας σκοτώνει ψυχρά και απλά...θα μου πεις μπορεί και να τό'θελε να φύγει...ο αντίθετα ερχόμενος όμως; αυτός ο δύστυχος απλά πήγε αναίτια αλλά πήγε και απροετοίμαστος...δεν κάνεις "χαλαρή"βολτίτσα χαζεύοντας στη μηχανή!!!είσαι πάντα αλέρτ ειδικά σε δρόμο που ξέρεις ότι συχνάζουν "πικραμένοι Ρόσσι"άλλη μια έλλειψη βασικής εκπαίδευσης οδήγησης...![]()
τι να πεις... ο πόλεμος είναι δικός μας και όχι του δρόμου...ο όποιος δρόμος θα είναι και αύριο εκεί για μας αμφιβάλλω...
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Νομίζω πως έχεις χάσει τη μπάλα, ή δεν ξέρεις τι λες...Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Η αγωνιστική οδήγηση σε δημόσιους δρόμους σκοτώνει, χωρίς πολλές φιλολογίες και πομπώδεις τποθετήσεις.
Όλα μα όλα τα supersports και superbikes θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να μην έχουν ομολογκασιόν για κυκλοφορία σε δημόσιους δρόμους, κάτι αντίστοιχο που συμβαίνει με τα καθαρόαιμα για το χώμα. Είναι αδιανόητο να ισχυριστεί κάποιος πως μια μοτοσυκλέτα με τα κλιπ-ονς στον άξονα του εμπρός τροχού και τα μαρσπιέ στη πινακίδα, μπορεί να οδηγηθεί από τον οποιονδήποτε νορμάλ η σχεδόν νορμάλ σε δημόσιο δρόμο. Σε προδιαθέτει να βάλεις γόνατο, έτσι απλά. Συνεπικουρούμενης και της νεανικής τρέλλας φτάνουμε στα αποτελέσματα που ξέρουμε.
Δυστυχώς αν δεν αλλάξουμε τρόπο σκέψης και οδήγησης θα συνεχίσουμε να σκοτωνόμαστε και να σκοτώνουμε τον κάθε ανυποψίαστο που είχε τη (κακή) τύχη να βρεθεί στο διάβα μας.
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Όλα μα όλα τα supersports και superbikes θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να μην έχουν ομολογκασιόν για κυκλοφορία σε δημόσιους δρόμους
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....και τα Motard σε προδιαθετουν να τρεχεις μεσα στην πολη , αναμεσα στα αυτοκινητα εγω συμφωνω με τον φιλο και προτεινω να τα απαγορευσουμε και αυτα......
....επισης με ενα beverly500 ανεβαιναμε δικαβαλο την λαμπρακη και επιασε ...160!!!!...scooter ειναι αυτο η πυραυλος?.........εξω και τα maxi scooter γιατι παραπλανουν τον κοσμακη που θελει απλα να μετακινηθει μεσα στην πολη!
.....ακομα πολλες sport touring θηριωδων διαστασεων εχουν ιδιες επιδοσεις με τα 1000ss......μονο με ομολογκασιον και αυτα!
ελα! ευκαιρια βρηκε ο καθενας με το τραγικο συμβαν και εχει βγει και λεει οτι θελει....ιδια ανιστοριτη ιστορια......και παρακαλεσα πιο πριν να μην καταληξει σε κοντρα αποψεων , αλλα τελικα ειναι αναποφεκτο.Sorry αλλα σαν κατοχος ss επι 20 χρονια δεν μπορω να βλεπω το παραπανω αναρτημενο χωρις να απαντησω......ασε που ζω κατα τυχη!....δεν ξερω να οδηγαω και δεν αντιλαμβανομαι μια διαδρομη οπως θα επρεπε!
....μεχρι το σημειο που λεγαμε για μια ισσοροπια μεταξυ δρομου και πιστας ολα ηταν καλα......με κατι τετοια το γλυκο αρχιζει να χαλαει.
edit: ψεματα....εκατσα και τα μετρησα......18 χρονια.....
πετσα μη συμβατη , bye bye love
η απροσεξία είναι σχετική...γιατί όλοι θα σου πουν πως προσέχουν...ναι...αλλά ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ είναι το ζήτημα..εκει είναι το πόσο εμπειρία έχεις ή αποκτάς καλή ώρα σαν εσένα...το μυστικό είναι να τα έχεις βρει με τη πάρτη σου:γουστάρεις μηχανή;αλλά : δε τη ξέρεις δε τρέχεις! δε πανα σου λένε ό,τι σκατά θέλουν...το βασικό είναι μετά τη βόλτα νάσαι πίσω για να πας την επόμενη...μαθαίνεις να διαβαζεις το δρόμο και το κάθε δρόμο (ακόμα και τον ίδιο) ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ...όσο πιο συχνά σκέφτεσαι (και έχεις αποδεχτεί)πως το μοιραίο είναι πλάι σου τόσο πιο σωστά οδηγείς,αλλά και περισσότερο θα ζήσεις...η οδήγηση δεν είναι βιβλίο γραμματικής με κανόνες ούτε ιστορία με ιστορίες...είναι ΤΕΧΝΗ! και σαν τέχνη έχει μεν την ιστορία της τους κανόνες της αλλά βελτιώνεται και εξελίσσεται!...από το πώς θα οδηγήσεις μέχρι το τι θα "βλέπεις"....Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Δε διαφωνούμε. Αλλά επιμένω ότι τα περισσότερα δυστυχήματα συμβαίνουν λόγω απροσεξίας.
Και σου μιλάει ένα άτομο που πήρε 1000 και για 2-3 Επιδαύρειες βόλτες τον περνούσαν μέχρι και τα V-strom στα στροφιλίκια, άγνωστοι με 600ρια από εσωτερική με +40 και άλλα πολλά. Εκτός του ότι τρόμαζα, σαν νέος οδηγός, ντρεπόμουν που ήμουν τόσο λίγος γι'αυτό το μηχανάκι. Αλλά η διαδρομή μου μάθαινε Κυριακή με Κυριακή. Δε θα την αφήσω τώρα... Όλοι ξέρουμε τα ρίσκα. Τα ξέραμε τη στιγμή που αγοράσαμε δίτροχο. Μη λέμε τα ίδια σε κάθε θρεντ.
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros