Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
παρακαλώ
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. τελικά θα πας;;![]()
den exo apofasisei akoma mallon 8a toys grapso sta @@ moy alla to skeftomai akoma.den eimai na fao kanena prostimo tora
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
παρακαλώ
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. τελικά θα πας;;![]()
den exo apofasisei akoma mallon 8a toys grapso sta @@ moy alla to skeftomai akoma.den eimai na fao kanena prostimo tora
![]()
το 80 θυμομουν αλλα δε το εγραψα επειδη δεν ημουν σιγουρη...αρα 80 ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Ήσουν απλά τυχερή
γιατί προφανώς έπεσες σε περίπτωση που ο δικαστικός αντιπρόσωπος ήταν από άλλη περιοχή της χώρας και δεν ήξερε κάποιο άτομο, οπότε διάλεξε κάποιον από την εφορευτική.
Λογικά πάντως πήρες ή 80 ή 100 ευρώ
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Και εμένα με έχουν βάλει....![]()
Αφού θα χάσω που θα χάσω τη μέρα μου αν πάω, μήπως να πάρω το laptop μαζί μου και να δω τους τελευταίους αγώνες WSBK και WSS που τους κατέβασα και δεν έχω δει ακόμα;;;![]()
![]()
![]()
sergiosm
Α ... ξέχασα,
μπορείς να ζητήσεις βεβαίωση από το δικαστικό αντιπρόσωπο και με αυτή και το χαρτί του διορισμού να την κάνεις από τη δουλειά τη δευτέρα...
καλό αυτό! παίρνεις πίσω τη μέρα που έχασες!![]()
Give me fuel, Give me fire
Μπες μεσα,κλειδωσε την πορτα και πες τους τωρα την γαμησατε.Αρχικά δημιουργήθηκε από watain
![]()
![]()
![]()
Δεν νομιζω να σε κρατησουν.:rotflmao:
Αν πέσεις σε σωστό αντιπρόσωπο, και έχουν έρθει αρκετοί απο την εφορευτική, θα σας στείλει για 2ωρο διάλειμμα το μεσημέρι.
Επίσης, θα γίνει συννενόηση για το αν θέλει κανείς να μην κάνει διάλειμμα και να φύγει στις 8 που κλείνουν οι κάλπες. Συνήθως βοηθούν στη καταμέτρηση και αυτοί των κομμάτων.
Γενικά ό,τι και να κάνεις, καλό θα είναι να ειδοποιήσεις τον αντιπρόσωπο να ξέρει να πορευτεί, γιατί έχει συμβεί πολλές φορές να βρίσκεται τελικά μόνος του με τον γραμματέα, και να πρέπει να τα κάνουν όλα αυτοί. Δεν είναι ζόρι, δεν κάνεις τρομερά/κουραστικά πράγματα.
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Εγώ μια φορά που πήγα πάντως ξεσκίστηκα στα σουβλάκια και στα εκλαίρ που μοιράζανε τα κομματόσκυλα κι ήταν το μόνο που άξιζε μιας και μας βγάλανε το λάδι με τη χαρτούρα όλη μέρα, ο διάολός μου ήταν απ'τις 20:00 (αν θυμάμαι καλά) που έκλεισαν οι κάλπες και μετά.. σπίτι μου πήγα κατά τις 02:00 και το πρωί δούλευα κανονικότατα, το χειρότερό μου όμως ήταν που έχασα την Κυριακή μου για κάτι που σιχαίνομαι έχοντας πάνω απ'το κεφάλι μου τον κάθε κολλημένο που ερχόταν και τό'παιζε σωτήρας του κόσμου, ευτυχώς που έφερνε τα σουβλάκια τουλάχιστον..![]()
Α! Δεν πήρα ούτε ευρώπουλο!
Αν θα το ξανάκανα;
Ποτέ των ποτών, εκτός κι αν βάζανε Τερκενλοτσούρεκο στο μενού της ημέρας..![]()
Νομιζω πως ολοι μας μαθαμε κατι σημερα..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
.............εκτός κι αν βάζανε Τερκενλοτσούρεκο στο μενού της ημέρας..![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μπες μεσα,κλειδωσε την πορτα και πες τους τωρα την γαμησατε.![]()
Ότι;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Νομιζω πως ολοι μας μαθαμε κατι σημερα..![]()
Νόμιζα πως μόνο ο Τερκενλής δεν τό'ξερε ακόμα![]()
Δεν ηξερα ποιος ειναι αυτος ο Τερκενλης και το εψαξα στο google. Αυτο εμαθα..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ότι;;
Νόμιζα πως μόνο ο Τερκενλής δεν τό'ξερε ακόμα![]()
![]()
Μη μου πεις πως δεν σε γλύκανα μόνο! (κρέμα κάστανο με λευκή σοκολάταΑρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Δεν ηξερα ποιος ειναι αυτος ο Τερκενλης και το εψαξα στο google. Αυτο εμαθα..![]()
)
![]()
![]()
![]()
Δεν αντιλεγω, το ματι μου γλυκαθηκε!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μη μου πεις πως δεν σε γλύκανα μόνο! (κρέμα κάστανο με λευκή σοκολάτα)
![]()
![]()
![]()
Αλλα που το βρηκες εσυ τον Τερκενλη στα Χανια; Εδω λεει πως εχει μονο στη ΘεσσαΛονικη μαγαζια! Αντε και ενα στο ΧαΛανδρι!
![]()
Συχνά πυκνά επιχειρούν κάποιοι να του στείλουν, αλλά φευ....πολύ κωλόπαιδα οι λοστρόμοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Δεν αντιλεγω, το ματι μου γλυκαθηκε!Αλλα που το βρηκες εσυ τον Τερκενλη στα Χανια; Εδω λεει πως εχει μονο στη ΘεσσαΛονικη μαγαζια! Αντε και ενα στο ΧαΛανδρι!
![]()
![]()
Δυστυχώς στα Χανιά δεν, κι αφού τσουρέκια που δεν τρώγονται γρήγορα λησμονιούνται.. καταλαβαίνεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Δεν αντιλεγω, το ματι μου γλυκαθηκε!Αλλα που το βρηκες εσυ τον Τερκενλη στα Χανια; Εδω λεει πως εχει μονο στη ΘεσσαΛονικη μαγαζια! Αντε και ενα στο ΧαΛανδρι!
![]()
Όντως κάτι μάθαμε σήμερα![]()
Να τους πάρουν όλους στην εφορευτική επιτροπή...!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
πολύ κωλόπαιδα οι λοστρόμοι.![]()
![]()
:rotflmao:
![]()