Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 91

Θέμα: Να συνεχίσω;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick

Re: Re: Να συνεχίσω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Φίλε binzis , επειδή παρακολουθώ την δουλεία που έχεις κάνει άλλα και την προσφορά που έχεις δώσει σχεδόν ανιδιοτελώς εδώ μέσα και σε ΘΑΥΜΑΖΩ γι αυτό , θα σου πρότεινα να ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ την εργασία σου και να αμείβεσαι όταν την προσφέρεις .
    Δυστυχώς , είναι πολύ δύσκολο μερικοί να κατανοήσουν τις καλές προθέσεις ενός ανθρώπου (γιατί είναι σπάνιο στις μέρες μας ).

Κατανοούν πολύ ευκολότερα μια ΤΙΜΗ…

+10000
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    NAI, NAI!!!! Βαλ τε εμενα!
    :rotflmao:
    Από τώρα το φαντάζομαι..

"ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΤΑΔΕ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΝΖΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ OTI ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ Ο makis206 ΚΑΙ Ο Devil's Animal!!!!

EXEIΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΗΔΗ 7 ΦΟΡΕΣ!!!!
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΩ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ!!!!!!!!

Το moderation team του moto.gr"

:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Από τώρα το φαντάζομαι..

"ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΤΑΔΕ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΝΖΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ OTI ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ Ο makis206 ΚΑΙ Ο Devil's Animal!!!!

εγω ποτε δεν του εχω ζητησει τιποτα του ανθρωπου, αλλα καποια στιγμη (αν συνεχισει) θα ερθει και η σειρα μου...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Γιαννη.

Αλοιμονο αν ακουγες τον ΚΑΘΕ ΕΝΑ που ανοιγει το στομα του και μιλαει για σενα και ασχολιοσουν κιολας μαζι του. Αυτοι που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι μπορουν να κρινουν αλλους και ειδικοτερα οταν δεν τους ξερουν η δεν θελουν να τους μαθουν ειναι κατι πουθεναδες που ευτυχως ειναι η μειοψηφια.

Εδω ανθρωποι που ηταν η εστω νομιζαμε οτι ηταν φιλοι και φερθηκαν πουστικα εσυ τι περιεμενεις απο αγνωστους?

Μην στεναχωριεσε η τσαντιζεσε (αν και ξερω οτι ειναι δυσκολο αυτο)

Keep up the good work

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

κοκκινομαλλης Το avatar του/της PalLoukiLuke
    ουδεις πιο αγνωμων, του ευεργεντηθεντως....

κανεις πολύ καλη δουλεια και με μερακι. γνωμη μου ειναι να αγνοήσεις τουν κακοβουλους και να συνεχισεις στο ρυθμο και με το τροπο που εσενα σου ταιριαζουν (χωρις αγχος και πρεσαρισμα)..,.
    αλλα και το να βαζεις και απο τη τσεπη σου δε συμφωνω....

μη ξεχασεις απο που ξεκινησες αυτη τη δουλεια..απο χομπι...και χομπι εστι διασκεδαση χαρα και ικανοποιηση οπως εσυ ειπες....

φιλικα
    λουκας
    FUN IS NOT A STRAIGHT LINE

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Από τώρα το φαντάζομαι..

Ετσι!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Ετσι!!!
    Θα σου ρουφιανεύω κιόλας όταν χορεύουν τα ποντίκια κι εσύ λείπεις στα φεισμπούκ!

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    νομιζω οτι απο την ανταποκριση στην ερωτηση του binzis βγηκαν δυο συμπερασματα.
    προς τον γιαννη....σκληρυνε τη σταση σου και προχωρα..
    προς τους αγνωμονες...whats out big brother is watching you...

~

Re: Να συνεχίσω;

Να συνεχίσω;

Αμα σε "γεμιζει" ακομα ναι. Αν οχι, αστο...

Οχι ομως για χαρη οσων δεν αντιλαμβανονται το νοημα, ματαιο.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Να συνεχίσω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
    Δεν ξέρω τελικά, τι να κάνω.
    Να συνεχίσεις να κάνεις το χόμπι σου (όπως το κάνεις τώρα, χωρίς αμοιβή) για σένα και για ανθρώπους που ΑΞΙΖΕΙ να το κάνεις, δηλαδή για τους ΦΙΛΟΥΣ σου.

Για όλους τους άλλους να φροντίσεις να παίρνεις το όποιο αντάλλαγμα εσύ κρίνεις ικανοποιητικό.

Γιατί μου φαίνεται ότι στην περίπτωσή σου ταιριάζει η παροιμία

Βρήκαμε Παπά ...

Μια και εγώ είμαι ο πρώτος που του έκανες κάτι...
    Λέω να συνεχίσεις, κοστολογώντας την εργασία σου και μέσα από το φόρουμ να δείχνεις τις κατασκευές για να παθαίνουμε πλάκα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Ισως θα έπρεπε να τοποθετηθεί καποιος mod επι του θέματος, να είσαι κι εσυ ήσυχος και να ξερεις τι να κάνεις, να συνεχίσεις η να σταματήσεις.
    τοποθετήθηκε ο Βύρωνας... να σου πω και γω: το γεγονός ότι έχουμε επιτρέψει το σχετικό θρεντ στην ενότητα με τα aftermarket δείχνει ότι υποστηρίζουμε τη προσπάθεια (θα μπορούσαμε να το είχαμε κλείσει, θεωρώντας επαγγελματία).

Απο εκεί και πέρα ο binzis δεν χρειάζεται να απολογείται σε κανένα εδω μέσα ... του ζητήσαν και τα ρέστα μερικοί? ρε ουστ...

@ binzis : επειδή απο ένα σημείο και έπειτα δεν παρακολούθησα το θρεντ με τα εξαρτήματα, αν υπάρχει εκεί μέσα ποστ που σε προσβάλει, πάτα μου το report

δεν θελω γαιδαρο...θελω να ψοφησει ο γαιδαρος του διπλανου...

οταν κανεις κατι πολυ καλα και ΕΙΔΙΚΑ οταν εξυπηρετεις, το στανταρ που θα ακουσεις ειναι κακοηθειες...

κατ εμε ,κακως χειρων,χειριστα που δεν βγαζεις...απο την στιγμη που ουτως η αλλως θα το κανεις φθηνοτερα απο οποιονδηποτε, ο "πελατης" θα ειναι ευχαριστημενος...

μια ζωη θα ακους τα χειροτερα...ετσι ειναι η φυση του μαλακα...οποτε,θα τα ακους που θα τα ακους,φροντισε τουλαχιστον να αμοιβεσαι γι αυτο που κανεις...

δεν σε εχω χρησιμοποιησει προσωπικα ,αλλα παρακολουθω απο εδω την δουλεια σου...

τα συγχαρητηρια μου...keep it up...

frankly my dear, i dont give a damn...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Re: Re: Να συνεχίσω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Φτιάχνε πράγματα σε όσους θέλεις, ή ότι θέλεις. Απ΄την στιγμή που δεν είσαι έμπορας, αλλα συμφορουμιτης που εξυπηρετεί κάποιους από μας, μπορείς να συνεχίσεις εσύ να δημιουργείς και εμείς να θαυμάζουμε. Το να βγαίνει ένα χαρτζηλίκι μόνο μεμπτό δεν είναι....

Οι άσχετοι και αχάριστοι πάντα θα υπάρχουν, και όταν θα πάνε σε μηχανουργείο να φτιάξουν κάτι κατά παραγγελία, θα καταλάβουν τι εστί βερύκοκκο.

Keep on mate, αλλά δεν χρειάζεται να πέσεις και στη φωτιά για την μοτοσυκλετιστική κοινότητα..
    +1000
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Επειδή και εγώ ζήτησα (και) κάτι εξειδικευμένο έχω να πω το εξής: Εσύ αποφασίζεις τι αξίζει να κάνεις και πόσο θα το κοστολογήσεις, ανάλογα με τα υλικά σου, το χρόνο σου, την προσπάθεια που κάνεις και εμείς θα σου πούμε ΟΚ προχώρα το ή όχι. Στην τελική, το θέμα δεν είναι να βρούμε όλοι εμείς ένα κορόιδο που θα μας κάνει τη μοτοσικλέτα κουκλί στο τσάμπα. Και αν βγάλεις χρήματα από αυτό που κάνεις, μαγκιά σου κιόλας. Προσωπικά στο είπα ήδη, προτιμώ έναν Έλληνα παρά να παραγγείλω απ' έξω. Και αφού κάνεις δουλειά, εννοείται ότι σωστό και δίκαιο είναι να βγάλεις και κάτι. Από εκεί και πέρα, αν κάτι βγαίνει ακριβό και δεν συμφέρει σε σχέση με το εμπόριο ή βλέπεις ότι χρονικά δεν σε παίρνει ή ότι σε ζορίζει σαν κατασκευή, δεν είναι κακό να πεις "δεν μπορώ να το αναλάβω". Όσο και να θέλουμε κάποιο "ειδικό" αντικείμενο, αν κοστίζει περισσότερο από ότι ένα έτοιμο, οι περισσότεροι θα προτιμήσουν την έτοιμη λύση και ευτυχώς ποικιλία υπάρχει. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να ευχαριστήσεις όλο τον κόσμο που ζητάει τη δουλειά σου (ή μήπως την τέχνη σου; ) στη μοτοσικλέτα του αλλά προφανώς δεν γίνεται αυτό. Κάνε αυτά που μπορείς να κάνεις καλά και με μικρό ρίσκο. Έτσι, και περισσότερο κόσμο θα ευχαριστήσεις και εσύ δεν θα είσαι πιεσμένος. Αν έχεις κάπου λάσκα, δεν είναι κακό να κάνεις και κάτι πιο ιδιαίτερο. Υπό πίεση, δεν το ευχαριστιέσαι.

Αυτό που πρότειναν κάποια παιδιά να ζητάς τουλάχιστον προκαταβολή για τα υλικά σου και την εργασία τρίτων όταν αναλαμβάνεις "ακριβό" κομμάτι μου ακούγεται πολύ σωστό. Και μην ντραπείς να πεις όχι μερικές φορές...

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πάμε να γελάσουμε λίγο.....!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Nέο & Παλιό... υπάρχει περίπτωση να πάνε αντάμα....
    από code στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 22:24
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 15:34
  4. Καλημερα Αλλα Να Πατε Να.......
    από VAL-MPARIERINO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε