Χαίρομαι για την ανταπόκριση, αλλά πως θα γίνει να γνωριστούμε και αν ταιριάζουν τα χνώτα μας να κανονίσουμε κάτι; τίποτα προτάσεις υπάρχουν;
PS. Προς lamoun, μου αρέσουν οι ορθές κοφτές απαντήσεις
Χαίρομαι για την ανταπόκριση, αλλά πως θα γίνει να γνωριστούμε και αν ταιριάζουν τα χνώτα μας να κανονίσουμε κάτι; τίποτα προτάσεις υπάρχουν;
PS. Προς lamoun, μου αρέσουν οι ορθές κοφτές απαντήσεις
Γνωριζόμαστε, συγκρίνουμε τα χνώτα μας και αν δεν ταιριάζουμε, ντυνόμαστε και φεύγουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από 10ere
Χαίρομαι για την ανταπόκριση, αλλά πως θα γίνει να γνωριστούμε και αν ταιριάζουν τα χνώτα μας να κανονίσουμε κάτι; τίποτα προτάσεις υπάρχουν;![]()
Υ.Γ.
Νικολάκη, εσύ δεν είχες ένα Transalp ???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εσεις οι Βορειοι θα οργανωθειτε επιτελους να κανουμε καμμια βολτα?
Αντε γιατι ο Θωμας κοντευει να ρεψει απο το πολυ ποδηλατο,και το 640 καααααθεται![]()
Πολυ ρεκλλλλλλλλλλλλα εκει πανω εχει πεσει![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αντε ρε παιδιά κανονίστε συνάντηση. Περιμένω
Mε τα κοψίδια δεν τα πάω και τόσο καλά,αλλά για βόλτες δεν μπορώ να πω όχι εύκολα.
Μέσα κι εγώ.
Α.Σ.Μ. από που είσαι αν επιτρέπεται ?
Αν δέχεστε αρχάριους στο χώμα, είμαι μέσα κι εγώ.
![]()
The journey is the reward!
Κανονίστε καμιά συνάντηση, τι λέτε για αυτό το Σ/Κ μια πρώτη επαφή? ακούω προτασεις για μέρος και ώρα
Αυτά τα εκδρομικά εντούρο είναι που φοβάμαι........Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ηρεμήστε καλέ σεις ...
Για "εκδρομικό" εντούρο μιλάμε ...!!!![]()
![]()
Εγώ πάλι φοβάμαι αυτούς που δεν προσέχουν που (και πως) παρκάρουν το μηχανάκι τους ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
Αυτά τα εκδρομικά εντούρο είναι που φοβάμαι........![]()
![]()
(πριν μερικές μέρες, μια πλατινέ young lady με ένα τζιποειδές τύπου XSOHSIOQOYUNG ήταν έτοιμη να στην κάνει την BMW Compact Version...)![]()
most probably BMW ήταν κι αυτό θείο αλλά δεν το κατάλαβες....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εγώ πάλι φοβάμαι αυτούς που δεν προσέχουν που (και πως) παρκάρουν το μηχανάκι τους ...![]()
(πριν μερικές μέρες, μια πλατινέ young lady με ένα τζιποειδές τύπου XSOHSIOQOYUNG ήταν έτοιμη να στην κάνει την BMW Compact Version...)![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εγώ πάλι φοβάμαι αυτούς που δεν προσέχουν που (και πως) παρκάρουν το μηχανάκι τους ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την δικιά μου ή κάποια άλλη ομόσταβλη που λέει ο uriah Heep;![]()
Την δικιά σου, λέμεεε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την δικιά μου ή κάποια άλλη ομόσταβλη που λέει ο uriah Heep;![]()
![]()
Κατάλαβα, από αναβολή σε αναβολή το πάμε κανένας δεν προτείνει κάτι
Αυτο το Σ/Κ όσοι μπορούν να βρεθούμε για καφέ κάπου στην θεσ/νικη φαντάζομαι ας το δηλώσουν, μαζί με την δική τους προτίμησης μέρους, μέρας και ώρας