ψαχνω ενα μερος στην ηπειρωτικη ελλαδα για διακοπες!
θελω να παω με το αυτοκινητο και ψαχνω κατι με θαλασσα αλλα οχι ακριβο!!!ακουω......
θελω να παω με το αυτοκινητο και ψαχνω κατι με θαλασσα αλλα οχι ακριβο!!!ακουω......
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
πάργα..πολύ ωραία κ λογικές τιμές..απέναντι είναι κ οι παξοί, μπορείς να πεταχτείς να κάνεις κάνα μπάνιο κ καμιά βόλτα κ κει, είναι όμορφο νησί..![]()
Αγιόκαμπος, Βελίκα Λάρισας.
Εξαιρετικά, ειδικά τώρα που δεν έχει πλακώσει κόσμος. Δίπλα ο Πλαταμώνας, κοντά ο Όλυμπος, τα Τέμπη, ο Τύρναβος, η πανέμορφη Ελασσόνα.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Εξαιρετικά, ειδικά τώρα που δεν έχει πλακώσει κόσμος. Δίπλα ο Πλαταμώνας, κοντά ο Όλυμπος, τα Τέμπη, ο Τύρναβος, η πανέμορφη Ελασσόνα.![]()
+650..Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Εξαιρετικά, ειδικά τώρα που δεν έχει πλακώσει κόσμος. Δίπλα ο Πλαταμώνας, κοντά ο Όλυμπος, τα Τέμπη, ο Τύρναβος, η πανέμορφη Ελασσόνα.![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
εγω λεω να τον στειλουμε στο μεσολουρι , να τον ψαχνει και να μην τον βρησκει απ το κρυοΑρχικά δημιουργήθηκε από sober
+650..![]()
![]()
![]()
![]()
εγω σκεφτομαι..κ ειμαι μεταξυ Παργας..Ευβοιας..κ Θασου..ευκολη προσβαση οδικως..με λιγο καραβακι..
χωρις εισητηρια..χωρις χωρις χωρις..τη σκηνη μου στο ΣεΜπεΑρ..κ δρομο..
δε πανε να μ@μηθουνε κ τα νησια..κ τα κυριλικια...ποτε δε τα γουσταρα...δεν εχω κ φραγκα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
εγω λεω να τον στειλουμε στο μεσολουρι , να τον ψαχνει και να μην τον βρησκει απ το κρυο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
ψάξου για Πάργα, Σύβοτα, ΠέρδικαΑρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
απίστευτες παραλίες (αφού θελεις θάλασσα) πέρα απο τις γνωστές (κατα σειρα Βάλτος, Μ. Αμμος, Καραβοστάσι) κατα μήκος του παραλιακού μεταξύ των τριών έχει συνεχώς μικρές παραλίες καθε λίγα χιλιόμετρα....να την προλα΄βεις όλες αποκλείεται...![]()
![]()
σχετικά καλες τιμές συγκριτικά με νησιά που παίζει "δακτυλο"
κόντα η Κ΄ρκυρα,Παξοί για ημερήσιες
ίσως απο τις καλύτερες επιλογές για καλοκαίρι
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Το κατα ποσο ειναι φθηνα Παργα/Συβοτα εξαρταται πολυ απο το που θα μεινεις και τι περιοδο θες. Δεν συνιστω Συβοτα τελη Ιουλιου και αρχες Αυγουστου γιατι γινεται κολαση (ειδικα τωρα που κατεβαινει ολος ο νομος Ιωαννινων για μπανια). Κανεις αμαν να παρκαρεις...και μονο στις μεγαλες παραλιες εχεις καποια ανεση χωρου στην παραλια. Αν δεν γουσταρεις high καταστασεις και αφου θα εχεις αμαξι..βρες να μεινεις Πλαταρια και παιξτο για μπανιο και νυχτα.
Πλακα πλακα.....πηγαμε Συβοτα την Κυριακη και σκεφτομουν οτι τελικα οι παραλιες που ξεραμε πανε..παντου χτιζουν...παντου ξαπλωστρες ...πανικος. Ακομη και οι παραλιες που μονο οι ντοπιοι πηγαιναν γεμισαν κοσμο.
Συμπτωματικα εκει θα παμε κι εμεις φετος γιατι ακουσαμε ολα τα παραπανω.Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ψάξου για Πάργα, Σύβοτα, Πέρδικα
απίστευτες παραλίες (αφού θελεις θάλασσα) πέρα απο τις γνωστές (κατα σειρα Βάλτος, Μ. Αμμος, Καραβοστάσι) κατα μήκος του παραλιακού μεταξύ των τριών έχει συνεχώς μικρές παραλίες καθε λίγα χιλιόμετρα....να την προλα΄βεις όλες αποκλείεται...![]()
![]()
σχετικά καλες τιμές συγκριτικά με νησιά που παίζει "δακτυλο"
κόντα η Κ΄ρκυρα,Παξοί για ημερήσιες
ίσως απο τις καλύτερες επιλογές για καλοκαίρι![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
η παργα ειναι πολυ ομορφη...2-3 χιλιομετρα μετα την πολη εχει υπεροχες παραλιες και καμπινκ..
τον αυγουστο εχει πολυ κοσμο και τον 15αυγουστο γινεται η βαρκαρολα....ενα υπεροχο θεαμα που αξιζει να δεις!
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]