Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Tiger 1050 Special Edition

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Απο οσο γνωριζω ο κινητηρας παραμενει ο ιδιος... μηπως ειναι θεμα καταλητη/εξατμησεων (euro3 κτλ)?
    Thanx
    Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι. Καλά δεν είναι σοβαρό θέμα τα 4 άλογα, με ενα τελικο και το πρόγραμμα τα ξαναπαίρνεις, άλλωστε δεν παιρνεις αυτή τη μηχανή για τα άλογά της
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι. Καλά δεν είναι σοβαρό θέμα τα 4 άλογα, με ενα τελικο και το πρόγραμμα τα ξαναπαίρνεις, άλλωστε δεν παιρνεις αυτή τη μηχανή για τα άλογά της
    Αυτη τη μηχανη τη θελω ΚΑΙ για τα αλογα της

... και το θεμα ειναι σοβαρο, μιας και το τελικο με το προγραμμα σημαινει παραπανω 1000+ ευραιους

Σ' ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου, καθως επισης οτι εχεις να προσθεσεις απο την εμπειρια σου σαν κατοχος τιγρη ειναι ευπροσδεκτο

ΥΓ. Εξατμησεις και προγραμμα, καταργουν τον καταλητη?
    money cant buy me love !!!

ΥΓ. Εξατμησεις και προγραμμα, καταργουν τον καταλητη?
    Τσου...

(το πρόγραμα σίγουρα όχι )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Διστυχως οχι... δεν εχω καμια σχετικη πληροφορια με τα παραπανω ερωτηματα
    Αν παντως μαθω κατι, θα ποσταρω
    ... ελπιζω το ιδιο να κανεις κι εσυ, μιας και το ζητημα ειναι φλεγων

Οσο για την ανταλαγη δεν εχω προχωρησει ακομα, μιας και δεν εχω ξεκαθαρισει αν αξιζει να παρω μοντελο '10 ή '09

Εσυ εχεις καταληξει καπου?
    εγω παντως που ρωτησα δεν θα υπαρχει καμια απολυτως διαφορα με το περσινο. ουτε καντραν ουτε τιποτα. οποτε αν το σκεφτεσαι καλυτερα να το παρεις τωρα που ισωσ κανουν καλυτερες προσφορες και να βγαλεις πινακιδες αρχες 2010 ωστε η αδεια κυκλοφοριας να γραφει μοντελο του '10
    AD1

Τα Tiger SΕ που πουλιουνται τώρα ΕΙΝΑΙ αν δεν κάνω λάθος model year '10. Η T συνηθίζει να αλλάζει το model year στη μέση περίπου του χρόνου οπότε αν ενα μηχανάκι ειναι φτιαγμένο το τελευταίο εξάμηνο ειναι model year του επόμενου χρόνου. O αριθμός πλαισιου λέει την αλήθεια, αν το έβδομο ψηφίο από το τέλος ειναι 9 τοτε ειναι '09 ενω αν είναι Α ειναι '10.

Τώρα η άδεια κυκλοφορίας ειναι άλλο πράγμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από adonis7387
    εγω παντως που ρωτησα δεν θα υπαρχει καμια απολυτως διαφορα με το περσινο. ουτε καντραν ουτε τιποτα. οποτε αν το σκεφτεσαι καλυτερα να το παρεις τωρα που ισωσ κανουν καλυτερες προσφορες και να βγαλεις πινακιδες αρχες 2010 ωστε η αδεια κυκλοφοριας να γραφει μοντελο του '10
    Λεω να περιμενω λιγο να δω το καινουργιο multistrada ... 150 αλογα ειναι αυτα!!

Βεβαια με το που θα γλυτωσω το εγκεφαλικο οταν θα ακουσω την τιμη... εφυγα ντουγρου για το tiger

ΥΓ. Παντως η λογικη σου με την αδεια κυκλοφοριας ειναι λιγο ακυρη, μιας και το μοντελο φαινεται απο τον αριθμο πλαισιου/κινητηρα... για να δωσει καποιος βαση μονο απο την αδεια πρεπει να ειναι εντελως ασχετος με το αθλημα

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Τα Tiger SΕ που πουλιουνται τώρα ΕΙΝΑΙ αν δεν κάνω λάθος model year '10. Η T συνηθίζει να αλλάζει το model year στη μέση περίπου του χρόνου οπότε αν ενα μηχανάκι ειναι φτιαγμένο το τελευταίο εξάμηνο ειναι model year του επόμενου χρόνου. O αριθμός πλαισιου λέει την αλήθεια, αν το έβδομο ψηφίο από το τέλος ειναι 9 τοτε ειναι '09 ενω αν είναι Α ειναι '10.

Τώρα η άδεια κυκλοφορίας ειναι άλλο πράγμα.
    Ευχαριστω πολυ φιλος... εισουν κατατοπιστικοτατος!

Κλ@σμένο Μέλος

Βεβαια με το που θα γλυτωσω το εγκεφαλικο οταν θα ακουσω την τιμη... εφυγα ντουγρου για το tiger
    Multistrada 1200 – 15.980?
    Multistrada 1200 ABS – 16.980?
    Multistrada 1200 S (Sport) – 19.980?
    Multistrada 1200 S (Touring) – 19.980?

Ερχετε Απρίλιο του 2010.

Εφυγες για τον Τίγρη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Blitzkrieg
    Multistrada 1200 – 15.980?
    Multistrada 1200 ABS – 16.980?
    Multistrada 1200 S (Sport) – 19.980?
    Multistrada 1200 S (Touring) – 19.980?

Ερχετε Απρίλιο του 2010.

Εφυγες για τον Τίγρη
    Ευκαιρία!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΠΗΡΑ! ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ TDM? ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ! ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΟΝΟ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΙΔΑΝΕ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ 2010 ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ 2009 ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ...
    AD1

ΥΓ. Παντως η λογικη σου με την αδεια κυκλοφοριας ειναι λιγο ακυρη, μιας και το μοντελο φαινεται απο τον αριθμο πλαισιου/κινητηρα... για να δωσει καποιος βαση μονο απο την αδεια πρεπει να ειναι εντελως ασχετος με το αθλημα

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΠΗΡΑ! ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ TDM? ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ! ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΟΝΟ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΙΔΑΝΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ 2010 ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ 2009 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Μην εμπιστεύεσαι τους αντιπροσπώπους!
    Λες να υπάρχει κανείς που θα σου πει να μην πάρεις το ετοιμοπαράδοτο και να του μείνει όταν έρθουν τα καινούργια;

Απλά αν έρθουν με αλλαγές, θα σου πει "με συγχωρείς φίλε, δεν το ξέραμε ούτε εμείς".

Κοίτα εδώ και ρώτα τον αντιπρόσωπο αν πότε θα έρθει με αυτά τα όργανα.
    Το 2045;

Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
    Λες να υπάρχει κανείς που θα σου πει να μην πάρεις το ετοιμοπαράδοτο και να του μείνει όταν έρθουν τα καινούργια;

Απλά αν έρθουν με αλλαγές, θα σου πει "με συγχωρείς φίλε, δεν το ξέραμε ούτε εμείς".

Το 2045;

ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΟΥ ΄10 ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΗΔΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ? ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΛΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ???
    AD1

Αρχικά δημιουργήθηκε από adonis7387
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΠΗΡΑ! ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ TDM? ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ! ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΟΝΟ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΙΔΑΝΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ 2010 ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ 2009 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ...

Το πηρες τελικα βρε θηριο... μπραβο!!!
    Σου ευχομαι καλοριζικο και αγρατζουνιστο το μοτορι φιλε μου!
    Απο που το πηρες τελικα? Τι χρωμα?

Οχι, εγω δεν εχα κανει κινηση ακομα... ειμαι σε σταση αναμονης
    Πρωτον γιατι προσπαθω να αποφυγω να χρεωθω μιας και παλεβω να εξασφαλισω το επιπλεον cash-ερι που θα χρειαστει; και δευτερον γιατι θελω να δω και τα υπολοιπα μηχανακια του '10, πριν αποφασισω!
    ... κι αν το multisrada βγει απαγορευτικο λογω της τιμης του, μια εκδοση με abs του smt (ξερει κανεις τιποτα?) θα με εψηνε ασχημα, λαμβανοντας υπ' οψην οτι αν παρω το tiger θελω και ενα εξτρα χιλιαρικο για εξατμησεις (η μαμα ειναι )

Ειδομεν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis

Το 2045;
    Συμφωνα με τον φιλο NikosR, το μοντελο εχει ανανεωθει μιας κατα τα λεγομενα του η triumph ανανεωνει τα μοντελα της στη μεση του χρονου. Ξερεις κατι διαφορετικο εσυ?

ΥΓ. Συμφωνω για τους αντιπροσωπους

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2012, 10:12
  2. Εκλαπη triumph tiger special edition
    από vitaras στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2012, 12:08
  3. Tiger 1050 special
    από DimST στο forum Triumph