Ημαρτον ρε σεις. Εχω BF Goodridge απ΄το 1994 στο srx και δεν έχω ασχοληθεί έκτοτε μαζί τους. Σιγά το κόστος για να το΄χεις στο μυαλό σου οτι μπορεί να σου κατσει καμμιά στραβή. :hypnotize
Ημαρτον ρε σεις. Εχω BF Goodridge απ΄το 1994 στο srx και δεν έχω ασχοληθεί έκτοτε μαζί τους. Σιγά το κόστος για να το΄χεις στο μυαλό σου οτι μπορεί να σου κατσει καμμιά στραβή. :hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
αντι για 10 χιλιαρικα που εκαναν αυτα θα μπορουσες να εβαζες με 5 χιλιαρικα απο το μπαρμπα σταθη τον υδραβλικο...
και αμα τα ειχες επενδυσει στο χρηματηστηριο αυτα τα 5 χιλιαρικα σωστα μπορει να ησουν εκατομμυριουχος τωρα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε αμα σου περισσευουν φραγκα φερε και απο εδω να ουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αντι για 10 χιλιαρικα που εκαναν αυτα θα μπορουσες να εβαζες με 5 χιλιαρικα απο το μπαρμπα σταθη τον υδραβλικο...
και αμα τα ειχες επενδυσει στο χρηματηστηριο αυτα τα 5 χιλιαρικα σωστα μπορει να ησουν εκατομμυριουχος τωρα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
To πας και χώμα το SRX ??Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ημαρτον ρε σεις. Εχω BF Goodridge απ΄το 1994 στο srx και δεν έχω ασχοληθεί έκτοτε μαζί τους. Σιγά το κόστος για να το΄χεις στο μυαλό σου οτι μπορεί να σου κατσει καμμιά στραβή. :hypnotize![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ρε αμα σου περισσευουν φραγκα φερε και απο εδω να ουμε...![]()
![]()
![]()
re kamen ποια φραγκα?
για 20? μιλαμε οχι για 200
![]()
και για να καταλαβεις για τι φραγκα μιλαμε
20 ευρα ειναι
-2 πιτσες
-1 φορα σινεμα με τη γυναικα
-1 φορα στο σουπερμαρκετ για πραγματα για το σπιτι
-μια καφροεξοδος με φιλους για σινεμα/μπυρα/κανα σουβλακι
-1 γεμισμα στο τεποζητο
εχω πολλα παραδειγματα ακομα αμα θες
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για να επανέλθω εγώ, όπως μάντεψα το σωληνάκι που πήρα πρέπει να είναι made by master Mitsos, UK (ο οποίος λέει τη "μάρκα" του Cobra) με υλικό/ά από HEL αλλά πρεσσαρισμένο στο χέρι. Υποτίθεται πάντως ότι είναι ελεγμένο σε πολύ υψηλές πιέσεις και για να είμαι ειλικρινής, αντί 75 ευρά που έβρισκα αλλού, προτίμησα να δώσω 25. Δεν ήξερα ότι έχει διαφορά, αλλά ακόμα κι έτσι δεν πιστεύω ότι ήταν κακή επιλογή. Ελπίζω να μην αναθεωρήσω "the hard way".
Ευχαριστώ για τις επεξηγήσεις.
εδώ οδηγός αλλαγης υγρών φρένων
http://www.mybike.gr/topic/15388-%CE...3%CE%B7%CF%82/
εδώ για τακάκια
http://www.mybike.gr/topic/3922-a%CE...%CF%82-%C2%A9/
Διαβασα όλα τα ποστ προσεχτικά (με λιωσατε με τα BF GOODRIDGE![]()
![]()
)
και με βαλατε σε σκεψεις...
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
δαναε, ετσι κι αλλιως τα σωληνακια δεν ειναι ακριβα για να το ρισκαρεις...αφου εισαι και σε φαση rebuilt αποτι θυμαμαι που ειχες πει, αφου θα την κανεις που θα την κανεις τη δουλεια, κανε τη σωστα τουλαχιστον...
και αμα δε βγαινεις οικονομικα, δεν ειναι αναγκη να βαλεις μεταλικα και στα 2, βαλε μονο στο πισω που τρωει την πολυ την χρηση και τραβαει ολα τα ζορια και θα εισαι κομπλε
Στο μπροστα Πανο,ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
βαλε μονο στο πισω που τρωει την πολυ την χρηση και τραβαει ολα τα ζορια
Μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε τωρα...![]()
![]()
Με το μπροστα φρεναρει η μηχανη,οχι με το πισω...
Στο μπροστα Πανο,ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!
Μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε τωρα...![]()
![]()
Με το μπροστα φρεναρει η μηχανη,οχι με το πισω...
τι λες ρε?
![]()
Οτι για να φρεναρει η μηχανη χρησιμοποιεις το μπροστα φρενο και με το πισω απλα την ισορροπεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
τι λες ρε?
![]()
Οτι για να φρεναρει η μηχανη χρησιμοποιεις το μπροστα φρενο και με το πισω απλα την ισορροπεις...
λοιπον, να τα ξεχασεις αυτα που ξερεις γιατι δε τα ξερεις και τοσο καλα και ειναι κριμα![]()
![]()