Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: αγορά μεταχειρισμένου χτ

καλά αρχιστε να οδηγατε 660 ακομα και μαμα αλλα με κομμαντερ ή κατι αλλο αντιστοιχο διαχειριστη και μετα θα δουμε αμα ξανατσουλησετε με το παλιο

μπαι δε γουει αν και εχω οδηγησει αρκετες φορες το παλιο απο μαμα εως με διαφορα φτιαξιματα και πουσαρισματα δεν το χα ποτε δικο μου οποτε δεν εχω συναισθηματισμους...αμα εχεις συναισθηματισμους αλλαζει το πραμα
    στην περιπτωση μου εχω τρελο σκαλωμα με το σιαρεμ και οποιος πει κακια κουβεντα φρικιαζω!!

-παντως για τον ΟΡ εννοειται μη παρει μηχανακι που εχει πεσει τοσο σκαλισμα! και ειναι και ακριβο για αεροψυκτο και καρμπυρατερ
    Οταν περνουμε μεταχειρισμενο το περνουμε οσο πιο μαμα γινεται εκτος αμα το ξερουμε το μηχανακι απο πριν

Νέο μέλος
    Η δικη μου γνωμη ειναι και οχι απαραιτητα η σωστη! Ηταν ονειρο μου απο 10 χρονων και το Ε φερνει πολυ εμφανισιακα στο μεγαλειωδες 87-89 που ομοιο του δεν υπαρχει! Απλα ηθελα να ειναι πιο κοντα στην εποχη μας και ετσι πηρα το 03. Απο τεχνολογια ειναι πισω 20 χρονια αλλα μου αρεσει εμενα και αυτο μετραει. Κατα τη γνωμη μου τα 660 επρεπε να ειχαν αλλη ονομασια. Παντως αν επερνα καινουριο τωρα θα το χτυπαγα ανετα σε R καθοτι EDUROΒΙΟΣ!
    YAMAHA XT-600 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΠΙ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από menouaz
    Η δικη μου γνωμη ειναι και οχι απαραιτητα η σωστη! Ηταν ονειρο μου απο 10 χρονων και το Ε φερνει πολυ εμφανισιακα στο μεγαλειωδες 87-89 που ομοιο του δεν υπαρχει! Απλα ηθελα να ειναι πιο κοντα στην εποχη μας και ετσι πηρα το 03. Απο τεχνολογια ειναι πισω 20 χρονια αλλα μου αρεσει εμενα και αυτο μετραει. Κατα τη γνωμη μου τα 660 επρεπε να ειχαν αλλη ονομασια. Παντως αν επερνα καινουριο τωρα θα το χτυπαγα ανετα σε R καθοτι EDUROΒΙΟΣ!
    Πάρ'τα λόγια σου πίσω μάγκα γιατί θα χαρακωθούμε!!

Άκου άλλη ονομασία η 660...
    ΠαλιοΧΤάκηδες !!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

μπορεις να πεις την περιοχη που ηταν ο τυπος που το πουλαει?

μα γιατι μου μπερδευετε το μουσείο με το δρόμο?

δλδ εμεις με τα 600 μπορουμε να συμετεχουμε και σε αγωνες με αντικες ????

καλη φαση !!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2009, 12:49
  2. Αγορα ΜεταΧειρισμενου
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 14:27
  3. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 23:25
  4. Απαντήσεις: 8