Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: αγορά μεταχειρισμένου χτ

αγορά μεταχειρισμένου χτ

Καλησπέρα,

βρήκα ενα χτ μοντέλο 2000 σε πολύ καλή κατάσταση και θέλω να το αγοράσω...βέβαια υπάρχει ένα πρόβλημα ο τύπος μου λεει οτι το χτ είναι 600 cc αλλά στην άδεια κυκλοφορίας γράφει 500 cc μου λεέι οτι έχει γίνει ανάκληση σε αυτό το μοντέλο και του γράψαν ότι ειναι 500 για να μην έχει τεκμήριο επίσης μου λεέι οτι στο χυτώνιο γραφει 500 cc .......αλλά ο κύλινδρος ειναι 600 θέλω βοηθεια επιγόντος ........ευχαριστώ προκαταβολικά
    PANAGOS

δε ξέρω ρε φίλε σίγουρα , αλλά αυτά που λέει δε γίνονται !!!!!

είναι δυνατόν να γράφει το χυτώνιο 500 cc και να στο πουλάει 600!!!!

Προσεξε !!!!

Πήγαινε το στη yamaha να το δει μηχανικός !!!

και πόσο στο δίνει ????

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Ξεχνα το και πηγαινε γι αλλο.Βρωμανε τα ΧΤ,λιγη υπομονη και θα βρεις το σωστο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

αγορά μεταχειρισμένου χτ

2.500 euro zhtaei alla arxisa psalidia konta 2.100 tou deinw den anavenw parapanw
    PANAGOS

Re: αγορά μεταχειρισμένου χτ

Αρχικά δημιουργήθηκε από PANAGOS 37
    2.500 euro zhtaei alla arxisa psalidia konta 2.100 tou deinw den anavenw parapanw
    Φίλε μου Πανάγο, τα λίγα χρήματα που προσπαθείς να γλυτώσεις από την αγορά, μπορεί να πολλαπλασιαστούν με τις επισκέψεις στο μάστορα αν είναι καγκουρεμένο το ΧΤ.

Η γνώμη μου είναι να πας αλλού, έχει πολύ καλά ΧΤ σε καλές τιμές όπως είπε κι ο WHO.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Re: Re: αγορά μεταχειρισμένου χτ

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Φίλε μου Πανάγο, τα λίγα χρήματα που προσπαθείς να γλυτώσεις από την αγορά, μπορεί να πολλαπλασιαστούν με τις επισκέψεις στο μάστορα αν είναι καγκουρεμένο το ΧΤ.

Η γνώμη μου είναι να πας αλλού, έχει πολύ καλά ΧΤ σε καλές τιμές όπως είπε κι ο WHO.
    Φιλε. το χτ είναι σε πολύ καλη κατάσταση αλλά στράβοσα με την μα..κια που μου είπε ψηλοξενέρωσα... με τα λεφτά που έχω (είναι ακριβώς 2100) προτεινε σε παρακαλώ κανένα on-off γιατί δεν έχω ιδαιτερερη σχέση με το αντικείμενο ...20 χρονια Vespa οδηγούσα και γύρισα όλη τη Ελλάδα με αυτή .....
    PANAGOS

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    λοιπον φιλε, το απο ΧΤ600 βρομαει ο τοπος...

δεν ειχε γινει καμια ανακληση στο μοτερ και απο τη στιγμη που εχει ανοιχτει εχουν γινει και μαημουδιες στο μοτερ(μιας και αμα λεει 500 ο κυλιδρος και σου λεει οτι ειναι 600, αν οντως ισχυει παει να πει οτι εγινε ρεκτιφιε και ξεχυλωθηκε ΠΟΛΥ ο κυλινδρος)...

βρες ενα αλλο ΧΤ, σε αυτα τα λεφτα που ψαχνεις θα βρεις παρα πολλα...

επειδη το ΧΤ ειναι μηχανακι σκυλι...ενας τροπος υπαρχει για να ξερεις αν ειναι σε καλη μηχανικη κατασταση...

αν ειναι σε καλη εμφανισιακη

παει να πει οτι ο ιδιοκτητης το προσεχε και θα ειναι και σε μηχανικη κατασταση καλη...

απεφυγε το συγκεκριμενο μηχανακι και ψαξε αλλου, δεν υπαρχει κανενας λογος να ρισκαρεις

το δικό μου το xt 600 το πήρα 2500 ? και ειχε επάνω τα εξής

1) τελικό termignioni
    2) φίλτρα k n
    3) fatbar τιμόνι
    4) σωληνάκια υψηλής
    5) braking δισκόπλακα

ευκαιρίες υπάρχουν , κάνε υπομονή και θα βρεις και συ τη δικιά σου.

Re: αγορά μεταχειρισμένου χτ

Αρχικά δημιουργήθηκε από PANAGOS 37
    Καλησπέρα,

βρήκα ενα χτ μοντέλο 2000 σε πολύ καλή κατάσταση και θέλω να το αγοράσω...βέβαια υπάρχει ένα πρόβλημα ο τύπος μου λεει οτι το χτ είναι 600 cc αλλά στην άδεια κυκλοφορίας γράφει 500 cc μου λεέι οτι έχει γίνει ανάκληση σε αυτό το μοντέλο και του γράψαν ότι ειναι 500 για να μην έχει τεκμήριο επίσης μου λεέι οτι στο χυτώνιο γραφει 500 cc .......αλλά ο κύλινδρος ειναι 600 θέλω βοηθεια επιγόντος ........ευχαριστώ προκαταβολικά
    panago, σου έχω στείλει πμ.

Ραντεβού...στα όνειρά σου Το avatar του/της ΜΟΡΦΕΑΣ
    Πιθανών το XT που βρήκες να είναι παραεισαγωγής 500cc και να έχει γίνει ρεκτιφιέ σε 600cc. Γι'αυτό γράφει και 500cc. Βέβαια δεν θυμάμαι αν το 500άρι έβγαινε στην παραγωγή το 2000. Αν όχι τότε μάλλον είναι παραεισαγωγής μεταχειρισμένο, γι`αυτό η άδεια γράφει 2000. Επίσης, αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε για να προβεί, σε πιθανό ρεκτιφιέ, με αποτέλεσμα την αύξηση του κυβισμού, μάλλον κάτι βρωμάει. Αστο, μην μπλέκεις γιατί θα μπεις σε περιπέτειες. Θα βρεις αρκετά άλλα ΧΤ.

το 600 σε λιγο θα μπει στο μουσειο πλαι στο 550, τα 2000 ειναι πεταμενα λεφτα οταν με 1000 παραπανω και λιγο ψαχτικη βρισκεις το υδροψυκτο με ψεκασμο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αν ο κύλινδρος γράφει 500 είναι 500 σκέτο ή 500+ρεκτιφιέ και σίγουρα όχι 600 οπότε ξέχνα το

Νέο μέλος
    Ουτε να το σκεφτεσαι. Μακρια γιατι μαλλον εχει πεσει πολυ κατσαβιδι. Παντως εγω δεν θα εδινα ποτε το 600 που εχω για το 660 γιατι (χωρις παρεξηγηση) το 600 και ειδικα το ψηλο ειναι πιο πολυ ΧΤ. (αποψη μου)
    YAMAHA XT-600 ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΠΙ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από menouaz
    Ουτε να το σκεφτεσαι. Μακρια γιατι μαλλον εχει πεσει πολυ κατσαβιδι. Παντως εγω δεν θα εδινα ποτε το 600 που εχω για το 660 γιατι (χωρις παρεξηγηση) το 600 και ειδικα το ψηλο ειναι πιο πολυ ΧΤ. (αποψη μου)

Κι εγώ το 600 έχω αλλά δεν θα έλεγα όχι για το TENERE...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2009, 12:49
  2. Αγορα ΜεταΧειρισμενου
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 14:27
  3. Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 23:25
  4. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2005, 17:12