o συγκεκριμενος δεν ηταν με scooter αλλα με ενα vfr τουλαχιστον ειχε πληρη εξοπλισμο κρανος δερματινο και μποτες
o συγκεκριμενος δεν ηταν με scooter αλλα με ενα vfr τουλαχιστον ειχε πληρη εξοπλισμο κρανος δερματινο και μποτες
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Dainese ολόσωμη?Ασημί το VFR?
Ελπίζω όχι αλλιώς είναι ο Βασίλης που τον ξέρω
Συχνά επικύνδινο το σημείο..προσοχή. Jimmi έπρεπε ν αφήσεις τουλάχιστον τα στοιχεία σου στον οδηγό..να σ έχει για μάρτυρα αν γίνει καμια μλκ ;-)
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
μπορντο λεει πως ηταν οποτε μαλλον ο φιλος σου ειναι ασφαληςΑρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Συχνά επικύνδινο το σημείο..προσοχή. Jimmi έπρεπε ν αφήσεις τουλάχιστον τα στοιχεία σου στον οδηγό..να σ έχει για μάρτυρα αν γίνει καμια μλκ ;-)![]()
![]()
ενταξει το θεμα με τα κοκκινα εχει παραγινει.δεν χωραει λογια,ειναι ηλιθιο.οκ μερικα κοκκινα ισως υπο προυποθεσεις να τα περνας(κυριως πεζοφαναρα) αλλα οχι σε διασταυρωσεις
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Ναι μίλησα μαζί του κ όλα καλά, στραβωμάρα εγώ :-)
+1 σ ότι γράφεις bouda
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Συχνά επικύνδινο το σημείο..προσοχή. Jimmi έπρεπε ν αφήσεις τουλάχιστον τα στοιχεία σου στον οδηγό..να σ έχει για μάρτυρα αν γίνει καμια μλκ ;-)
Ο Μπιλλης ειναι μια χαρα!!!
Δεν τον αγγιζει το συγκεκριμενο θεμα ευτυχως(και εγω διαβαζοντας για VFR και Πατρα ψιλο-τρομαξα αλλα βλεποντας το χρωμα ησυχασα
..
Για σου ρε Βασιλη!![]()
Δεν μασας εσυ![]()
ουτε απο φαναρι ουτε απο "τετακε γηραιων κυριων"
![]()
"...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".