Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: οδικός η αστικός τουρισμός?

filipp0s road spirit

το ζητούμενο ειναι να προσπαθήσουμε να καθορίσουμε το κατα ποσο επιθυμούμε να πάμε σε μια πόλη,
    Η
    εαν θέλουμε να "οδηγήσουμε" να "στρίψουμε" να "μαζέψουμε πολλά χλμ"??

και τελικά εαν βρεθούμε στο δίλημμα αυτό............
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Περνώντας στις Αλπεις θαυμάζεις τη διαδορμή, αλλα εαν έχεις τη δυνατότητα να σταματήσεις πχ στη Δρέσδη και δεν το κάνεις χάριν χιλιομέτρων ειναι μάλλον λαθος
    τελικά ειναι ενα "λάθος" που θα το επιλέξουμε, και θα το κάνουμε για χαριν των απο πάνω,
    ή θα θεωρήσουμε οτι είναι τραγικό το να μην "σταματήσεις στην Δρέσδη"??

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    filipp0s road spirit

το ζητούμενο ειναι να προσπαθήσουμε να καθορίσουμε το κατα ποσο επιθυμούμε να πάμε σε μια πόλη,
    Η
    εαν θέλουμε να "οδηγήσουμε" να "στρίψουμε" να "μαζέψουμε πολλά χλμ"??

και τελικά εαν βρεθούμε στο δίλημμα αυτό............

τελικά ειναι ενα "λάθος" που θα το επιλέξουμε, και θα το κάνουμε για χαριν των απο πάνω,
    ή θα θεωρήσουμε οτι είναι τραγικό το να μην "σταματήσεις στην Δρέσδη"??
    γιατί να καθορίσουμε τι αρέσει στον καθένα?
    δεν υπάρχει λάθος ή σωστό, αισθάνεσαι ότι θες να δεις τη πόλη? δες τη... εμένα μπορεί να αφήνει αδιάφορο, κάποιον άλλον μπορεί να έχει να του πεί κάτι σημαντικό

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Νομίζω ότι πραγματική απάντηση στο ερώτημα του tai δεν υπάρχει. Όπως είπε και ο μεγάλος πίσω Einstein πίσω από το μεγαλύτερο Καραθεοδωρή, όλα είναι σχετικά.
    Πολλές πόλεις & σημεία έχουν να πουν κάτι σε κάποιους, ενώ σε άλλους τίποτα. Άλλοι είναι fun του αστικού τουρισμού (μουσεία, ψώνια, μάσα..) & άλλοι γουστάρουν να λυσσάνε & να στρίβουν με πίστη.

Προσωπικά αν θέλω να απολαύσω μια πόλη & να προσπαθήσω να "ενσωματωθώ" όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτή θα προτιμήσω να μεταβώ αεροπορικώς ή να πάω εκεί με τη μοτοσυκλέτα & σημασία να έχει ο προορισμός κυρίως. Από την άλλη σχεδιάζεις ταξίδια & διαδρομές τα οποία εξυπηρετούν κυρίως την ικανοποίηση της κ@βλ@ς μας, η οποία δεν είναι άλλη από το αχαλίνωτο sex με σύντροφο τη μοτοσυκλέτα μας σε δρόμους που έχει βάλει το χέρι του το μοτοσυκλετιστικό τοτέμ. Ο moto Μανιτού.

Άρα, βασικό για μένα, επιλέγουμε αρχικά, γιατί κάνουμε το ταξίδι.

Τα παραπάνω βέβαια όπως προανέφερα είναι σχετικά γιατί αν για παράδειγμα έχουμε 1 καθαρό μήνα ταξιδιού, τότε μπορούμε να συνδιάσουμε τον αστικό τουρισμό, αράζοντας σε μια πόλη πχ για πέντε μέρες, μαζί με την οδηγικό οργασμό τις υπόλοιπες 25

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Για μενα το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που οταν προσπαθησεις να το χαραξεις στον χαρτη (ΑΦΟΥ επιστρεψεις) καταληξει σαν μουτζουρα,και ειναι δυσκολο να περιγραψεις στους αλλους με ακριβεια που ακριβως πηγες.

Αυτο βεβαια επειδη μου αρεσει να χανομαι και επισης επειδη δεν τα πηγαινα ποτε καλα με την γεωγραφια.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    γιατί να καθορίσουμε τι αρέσει στον καθένα?
    για μια ανταλλαγή απόψεων
    για να βάλουμε στο τριπακι αυτό το μυαλό μας, ώστε να μάθουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να συγκεκριμενοποιήσουμε της βαθύτερες επιθυμίες μας.
    για να κάνουμε τα ταξίδια μας πιο "γεμάτα"
    για να απενοχοποιήσουμε της μύχιες επιθυμίες μας

δεν υπάρχει λάθος ή σωστό,
    Τον πλέον φανατικό υποστηρικτή αυτού που λες,τον εχεις εδώ

Παλαιό μέλος
    Για εμένα ταξίδι με τη μοτοσικλέτα σημαίνει αποκλειστικά και μόνο οδικός τουρισμός βλέποντας τα παντα
    καθισμένος στη σέλα η περπατώντας για να ξεμουδιασω. Αρωμα και δρόμοι επαρχίας, πρόγραμμα
    με γενική δομή και άνεση εκτροχιασμου. Αν θέλω να γνωρίσω μια πολη, θα το κάνω με τις αστικές
    συγκοινωνίες, το κατάλληλο ταξιδιωτικό οδηγό αναχειρας, χωρίς γρουπ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Άρα, βασικό για μένα, επιλέγουμε αρχικά, γιατί κάνουμε το ταξίδι.
    Μπράβο ρε μαικ
    αυτο ειναι το ερώτημα του θρεντ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Αυτο βεβαια επειδη μου αρεσει να χανομαι
    Αι! ρε χαμενο

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    [B]θεωρώ οτι το κάθε ταξίδι έχει, αν οχι προορισμό, τουλάχιστον κατεύθυνση.
    αλλιώς δεν ταξιδεύεις απλά περιπλανάσαι
    Οπότε, το πως θα διανύσεις την διαδρομή, το που θα σταματήσεις και γιατί, και τελικά πως ΘΑ'ΘΕΛΕΣ να είναι το ταξίδι σου ειναι το ζητούμενο στην κουβέντα αυτη.
    (Τουλάχιστον με αυτο το σκεπτικό την εβαλα)

Eβαλα το παραδειγμα των παιδιων που πηγαιναν για το gp.Αν θελω να παω να δω πχ το Μοναχο και στη διαδρομη βρω κατι καλυτερο,ομορφοτερο,στριφτεροτερο,μουσικοτερο(εχω και κοτερο παμε μια βολτα ?:rotflmao: ) τοτε μπορει και να μην φτασω ποτε στο Μοναχο.
    Αν περασω καλα στα Τρικαλα ισως να μην παω στην Κοζανη οπως ειχα αρχικα σχεδιασει.
    Στην Ελλαδα παντως μου εχει τυχει απειρες φορες.

Υ.Γ Μη βριζεις τον κρουκη ρε θειο,ειναι μικρο παιδι και στεναχωριεται ευκολα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    για μια ανταλλαγή απόψεων
    για να βάλουμε στο τριπακι αυτό το μυαλό μας, ώστε να μάθουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να συγκεκριμενοποιήσουμε της βαθύτερες επιθυμίες μας.

Τον πλέον φανατικό υποστηρικτή αυτού που λες,τον εχεις εδώ

Παλι Σεξ θελει να κανει ο πορνογερας

"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    εξαρταται τη παρεα χρηστο.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εξαρταται τη παρεα χρηστο.

+1 ,και εγω προτιμω να μην βλεπω τιποτα.:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Κάθε δρόμος έχει ενα προορισμό για μένα.

Δεν μπορείς να οδηγείς αιώνια, ούτε φυσικά να γίνεις γυρολόγος με ενδιάμεσα pitstops. Οπότε προτιμώ να χαράξω διαδρομή κάποιων χιλιομέτρων που δεν θα με εξαντλήσουν (αναλόγως οχήματος βέβαια) και σε κάθε στάση ή και προορισμό να υπάρχει κάτι ενδιαφέρον που θα δώ και κάτι διαφορετικό.

Πάνω στην μηχανή σίγουρα ξυπνάνε οι αισθήσεις αλλά δεν έχεις χρόνο να απολαύσεις το κάτι το διαφορετικό. Αυτό θα το κάνεις μόνο όταν δώσεις χρόνο και στο αστικό περιβάλλον που θα σταματήσεις/επισκεφτείς. Εκεί γνωρίζεις ανθρώπους, κουλτούρες, και συγκρατείς εικόνες.

Gandalf
    +1

Μιας και μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να κανω ταξιδι με μοτο στο εξωτερικο.Οποτε μιλωντας καθαρα για τις ενχωριες τσαρκες μπορω να πω οτι δεν μπορω να ξεκινησω για πουθενα χωρις εστω ενα στιγμα μια ιδεα για το που θελω να παω.Πραγματικα εντυπωσιαζομαι απο ανθρωπους που μπορουν και ξεκινανε χωρις προορισμο.

Για μενα παιζει σημαντικο ρολο η παρεα ουτε χωρις αυτην την παλευω χωρις το χιουμορ και τις αντιστοιχες ιστοριες που πιαζουν.Οσο για εκει που θα φτασω οτι με εντυπωσιαζει θα προσπαθησω να το δω.Απο το μικρο καφενεδακι με τον ελληνικο μεχρι καποιο μουσειο.

Νομιζω οτι οσοι εντυπωσιαζονται απο τους μοτοσυκλετιστες το κανουν γιατι πιστευουν οτι εχουν δει πολλα πραγματα τοπια πολης εικονες και οχι μονο για μια στριφτερη μαυρη ασφαλτο
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

για μια ανταλλαγή απόψεων νταξ'
    για να βάλουμε στο τριπακι αυτό το μυαλό μας, ώστε να μάθουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να συγκεκριμενοποιήσουμε της βαθύτερες επιθυμίες μας. εδώ θα συγκεκριμενοποιήσουμε εμείς τις βαθύτερες επιθυμίες σου ?
    για να κάνουμε τα ταξίδια μας πιο "γεμάτα" ένας τρόπος υπάρχει για αυτό, να φύγεις! όχι να ποστάρεις!
    για να απενοχοποιήσουμε της μύχιες επιθυμίες μας εδώ μιλάς με γρίφους γέροντα, θες να πας ταξίδι για να απενοχοποιήσεις τα θέλω σου? τι ένοχα μυστικά κουβαλάς?

εδώ θα συγκεκριμενοποιήσουμε εμείς τις βαθύτερες επιθυμίες σου ?

ένας τρόπος υπάρχει για αυτό, να φύγεις! όχι να ποστάρεις!

εδώ μιλάς με γρίφους γέροντα, θες να πας ταξίδι για να απενοχοποιήσεις τα θέλω σου? τι ένοχα μυστικά κουβαλάς?

Ρε γιαννη γιατί νομίζεις οτι το θέμα αφορά εμένα??
    ειναι απλά ενα μοτοσυκλετίστικο θεμα για τα "θελω" της "επιθυμιες" τα "γιατι" τα "που" μερικών "εμπειρων" ταξιδευτών, αλλά και άλλων οδηγών,με άποψη.
    Το θρέντ το άνοιξα με την διάθεση να γίνει, απλα ενας κουβάς απόψεων προς γνώση και δημιουργία ονείρων και επιθυμιών των νέων αλλα και των παλιών motoχρηστών

Ρε γιαννη γιατί νομίζεις οτι το θέμα αφορά εμένα??
    ειναι απλά ενα μοτοσυκλετίστικο θεμα για τα "θελω" της "επιθυμιες" τα "γιατι" τα "που" μερικών "εμπειρων" ταξιδευτών, αλλά και άλλων οδηγών,με άποψη.
    Το θρέντ το άνοιξα με την διάθεση να γίνει, απλα ενας κουβάς απόψεων προς γνώση και δημιουργία ονείρων και επιθυμιών των νέων αλλα και των παλιών motoχρηστών
    λίγο χούμορ πήγα να σου κάνω αλλά μάλλον δεν είναι η μέρα σου

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. εναλλακτικος τουρισμος - διακοπες
    από vaspiou στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2010, 06:43
  2. ΑΦΜ & τουρισμός!
    από Εχετλαίος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2009, 14:28
  3. Μεγαλα On-off και Αστικος Κυκλος