Αν σκεφτεις να ξαναλλαξεις (λεμε τωρα) βαλε τιτανιου ή CF για να γλυτωσεις απο λιωσηματα (τουλαχιστον στο τελικο)
ΥΓ Παρακληση προς κατοχους CBR600RR και μαλλον και Fireblade : βγαλτε το heatshield αν εχετε βαλει τετοια τελικα (τιτανιο ή ανθρακονημα) γιατι δε χρειαζονται και φαινονται κακασχημα![]()
Silence in the studio!
Εγω απτο χταποδι την πατησα.....Τα τελικα μου ειναι κ αυτα απο ανωξηδωτο ατσαλι κ ειναι οτι πιο κρυο εχω ακουμπησει σε τελικο.Ρε αυτα δε ζεστενοντε με τιποτα.....![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Αχ όταν μιλάς βρώμικα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
ανθρακινά παράγωγα... όξινο.... ασκορβικό οξύ... θα εκλυθεί υπεροξείδιο![]()
![]()
![]()
Ανοιχτή γραμμή άμεσης ανακούφισηςΑρχικά δημιουργήθηκε από menos
Αχ όταν μιλάς βρώμικα..![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Καλημερα και απο εμενα! Εγω στην εξατμιση του z750 που ειχα η οποια ειχε σημαδι απο κουκουλα οσο και να σασ φαινεται παραξενο ειχα βαλει για 3-4 δευτερολεπτα με ενα βουρτσακι (το οποιο καταστραφηλε βεβαια) υδροχλωρικο οξυ που τυχαινε να εχει φιλος μου επειδη εβαζε στην πισινα του. Οσο απιστευτο και να σας φαινετα η εξατμιση εγινε καινουρια βεβαια το ρισκαρα χωρις να ξερω αν θα πετυχει αλλα αξιζε τον κοπο... βαλε λιγο σε ενα βουρτσακι που δεν το θες καθαρισε το σημειο που θες και αμεσως πιασε ενα πιεστικο και ριξε παρα πολυ νερο μεχρι και σε σημεια που δεν εχεις βαλει για σιγουρια. Εγω αυτο εκανα και καθαρισε. Παντως αν εχεις κατι πιο σιγουρο απο καποιον αλλον κανε αυτο γιατι δεν υπαρχει λογος να το διακινδυνευσεις! Αυτα απο μενα!
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
Κυριε Εχελταιε τι ενοει ο απο πανω?.Τι ειναι αυτο χλωρινη?
love will save the planet,hate is a good start.
Όχι, δεν αναφέρεται στο απλό χλώριο (ή στην οικιακή χλωρίνη με τους σάπωνες). Μάλλον ο φίλος μας εννοεί το υδροχλωρικό οξύ εμπορίου (στο μαύρο μουκάλι με τη νεκροκεφαλή επάνω). Καλό να μην το εισπνεύσεις και μην πέσει επάνω σε τίποτε. Σίγουρα η στιγμιαία παρουσία του στην εν λόγω επιφάνεια θα κάνει κάποια δουλειά αλλά κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πόσο και αν θα "φάει" το ανοξείδωτο η περεταίρω παραμονή του εκεί. Καλό θα ήταν να αποφευχθεί, κατά τη γνώμη μου...Η αμμωνία είναι σίγουρα πιο ασφαλής (και αυτή μόνο σε περιβάλλοντα με έντονο αερισμό και πάντα αποφυγή εισπνοής των αναθυμιάεων).
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
(άσχετο αλλά επειδή ασχολούμαι λιγάκι με πισίνες, είσαι σίγουρος φίλε edmarios ότι ο φίλος σου βάζει υδροχλωρικό οξύ στη πισίνα; Χλώριο ναι, υδροχλωρικό οξύ όμως; Σε ίντα συγκέντρωση και σε ποιό στάδιο; Τα εξαρτήματα την παλεύουν; Οι λουόμενοι; Μήπως θα μπαίνουν σένιοι και άνετοι και θα βγαίνουνΑρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
υδροχλωρικο οξυ που τυχαινε να εχει φιλος μου επειδη εβαζε στην πισινα του
![]()
Προφανώς θα εννοεί ο παίχτης, ότι το χρησιμοποιεί σε άδεια πισίνα, για να καθαρίσει επικαθίσεις σε αρμούς/πλακιδία κλπ...
Το σκέφτηκα αλλά οι αρμοί, ακόμα και αν είναι από υδοτοαπωθητικό ακρυλικό αρμόστοκο μηδενικής συρίκνωσης, δεν την παλεύουν με τα όξινα, ψωριάζουν εύκολα. Τα πλακίδια ίσως όχι (και πάλι μόνο κατηγορίας Α με σούπερ-ντούπερ εφυάλωση) αλλά και εκεί αντενδείκνυται. Υπάρχουν ειδικά αλγεοκτόνα που καθαρίζουν πολύ καλά απουσία όξινου περιβάλλοντος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Προφανώς θα εννοεί ο παίχτης, ότι το χρησιμοποιεί σε άδεια πισίνα, για να καθαρίσει επικαθίσεις σε αρμούς/πλακιδία κλπ...
![]()
Την παλεύει, αν είναι εποξικός.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Το σκέφτηκα αλλά οι αρμοί, ακόμα και αν είναι από υδοτοαπωθητικό ακρυλικό αρμόστοκο μηδενικής συρίκνωσης, δεν την παλεύουν με τα όξινα...
ψαθυροποιούνται, θα εννοείς.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
ψωριάζουν εύκολα...
Άσε, έπαθα μια νίλα στο σπίτι με τους εποξειδικούς...Πίστεψα τη διαφήμιση και το κουτί και έλα να δεις πως έγινε ο αρμός πέριξ της ντουζιέρας...κατά το κοινώς λεγόμενο έγινε κώλος!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Την παλεύει, αν είναι εποξικός.
![]()
Δεν αμφιβάλλω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Άσε, έπαθα μια νίλα στο σπίτι με τους εποξειδικούς...Πίστεψα τη διαφήμιση και το κουτί και έλα να δεις πως έγινε ο αρμός πέριξ της ντουζιέρας...κατά το κοινώς λεγόμενο έγινε κώλος!
![]()
Γενικά πάντως, υποτίθεται ότι οι εποξικοί (δύο συστατικών) ανθίστανται σε γερές καταπονήσεις (τριψίματα με σύρμα κατσαρόλας) αλλά και από προσβολές χημικών.
Αν είχες ίσως χρησιμοποιήσει καλά υλικά -πχ CERESIT- δεν θα είχες προβλήματα.
Ας γυρίσουμε στο θέμα μας γιατί...:
![]()
Απ τα καλύτερα, MAPEI, αλλά ήταν για τα πέη!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Αν είχες ίσως χρησιμοποιήσει καλά υλικά -πχ CERESIT- δεν θα είχες προβλήματα.
span mode off (οριστικα)