+1Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Δε θα εχει 2...Θα εχει πιο πολλα...
Συνηθως δουλευουν τα μισα ως κανονικο φως και αναβουν ολα μαζι οταν πατας φρενο...![]()
Οταν πας παρε κ την κανονικη λαμπα σου μαζι...![]()
Αυτό που δείχνει ο fantacid δε κατάλαβα τι είναι πάντως δεν είναι η λάμπα που λέμε. Κάτι τέτοιο λέω εγώ..μόνο που υπάρχουν και με λιγότερα LED..αυτή η λάμπα είναι για περίβλεπτους φανούς..
http://www.virtualvillage.com/2x-57-...1142--24v.html
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Eιναι ολο το κωλοφαναροΑρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Αυτό που δείχνει ο fantacid δε κατάλαβα τι είναι![]()
και επιμενω οτι δεν ψαχνω φαναρι αλλα λαμπα μονο !Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Eιναι ολο το κωλοφαναρο![]()
![]()
Πήγαινε σε κατάστημα με ανταλλακτικά αυτοκινήτου/μοτοσυκλέτας και αν είναι σχετικά μεγάλο μαγαζί λογικά θα βρεις, με κόστος γύρω στο δεκάρικο. Έχουν τη στάνταρ υποδοχή και καμιά ντουζίνα λεντάκια πάνω αντί για λυχνία με νήματα.
Στο Freewind μου είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα αλλά ήταν κυρίως θέμα ποιότητας της λάμπας τελικά. Μου είχε χαρίσει δυο τρεις ένας έμπορος και η μία δεν κράτησε ούτε εικοσιτετράωρο. Είχα καταντήσει να έχω από δύο ρεζέρβες στη βαλίτσα της μηχανής στη δουλειά και στο σπίτι. Από τότε που έβαλα (μία άγνωστη σε εμένα) μάρκα και όχι χύμα, το πρόβλημα σταμάτησε.
Πάντως τα led δουλεύουν πολύ καλύτερα σε διάφανα φωτιστικά, οπότε λύσεις σαν αυτή του fanta είναι καλύτερες.
Ξέρει κανείς κανά μαγαζί στα σίγουρα στη Θεσσαλονίκη που να μπορώ να βρω;
νομιζω οτι στο βαρδαρη θα εχει τετοια πραματακια....
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Τι λάμπα φοράει και σε τι κλίση την έχει??....................μετά θα σου πω προοπτικές (αν υπάρχουν) να ησυχάσεις!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
και επιμενω οτι δεν ψαχνω φαναρι αλλα λαμπα μονο !![]()