Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςς!!!!!
Άρα ήταν αυτό που σου λεγα που έχουν στο Περιστέρι... έχω ακούσει ότι του έχουν αλλάξει τα φώτα...και κάτι μεγάλα γδαρσίματα στις εξατμίσεις έδειχναν προϊστορία πτώσεων…:hypnotize
Αχχχχ, αυτό το συναίσθημα....από τις 6.500 μέχρι τις 10.500 ταλαιπωρεί το πίσω λάστιχο στις 3 πρώτες ταχύτητες![]()
Θέμα συνήθειας, αφου τον πρώτα μήνα θα μάθεις που θα το δουλεύεις και για να μην το ακους να πονάει και για να ανταποκρίνεται καλύτερα...κάποια σκόρτσα που κάνει στις χαμηλές στροφές δυσκολεύοντας την ομαλή κίνηση στην κίνηση. Βρήκα όμως τον υδραυλικό συμπλέκτη πολύτιμο βοηθό σε αυτές τις συνθήκες ...
Το κοντέρ μου σε ταξιδάκια με άλλους ειδικά μέχρι τα 200 είναι το πιο απαισιόδοξο ακόμα και απο Ιταλικά αναλογικά (ducati S4) έδειχνε λιγότερα... αρα μάλλον για πραγματικό το κόβω . Μετά τα 200 θα με ενδιέφερε το 1000άρι να μου έλεγες τι κάνει και εγω δεν το κατάφερα... next time...ότι ή το κοντέρ είναι αρκετά αισιόδοξο ή το μηχανάκι δεν καταλαβαίνει τα χιλιόμετρα, δεν είμαι σίγουρος τι από τα δύο ισχύει...
Αχχχ, και αυτή η αίσθηση είναι μαγική... ιδιαίτερα στην επαρχεία στις προσπεράσεις κ.α....Χαιρόμουνα ιδιαίτερα τον τρόπο που το μηχανάκι με τετάρτη στο κιβώτιο επιτάχυνε από τα 100 έως τα 180 αφήνοντας άναυδους τους οδηγούς των αυτοκινήτων, χωρίς να δείχνει ότι ζορίζεται ιδιαίτερα για αυτό.
Στο 650 το φυσιολογικό είναι 85-95 και στα 100 πέρνει μπρος το ventilater και μετά τα 105 σου ανάβει να σταματήσεις...Η θερμοκρασία έφτασε τους 107 βαθμούς (χωρίς να έχω ιδέα πόσο είναι το φυσιολογικό)Εμένα με τρελές ζέστες , κίνηση και στασιμότητα δεν έχει πάει πάνω απο 102-103...
Πω, με εφτιαξες τώρα περιμένω να καβαλήσω το 05... είναι και κουκλί...:wacko:
Απ ότι κατάλαβα γενικά σου άρεσε το μηχανάκι αλλά η μόνη σου ένσταση είναι η θέση οδήγησης. Νομίζω ότι το πρόβλημα λύνεται εύκολα. Αλλάζεις την πλάκα και τα κλιπ-ον του S με την τιμονόπλακα του απλού (με το τιμόνι) και είσαι έτοιμος.
Παρεπιπτόντως, άκουσα ότι θα δώσουν προσφορά το SV1000s με το ασημένιο πλαίσιο του 2004 (που προσωπικά μου αρέσει καλύτερα από το μαύρο του 2005) γύρω στα 9.600.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Δεν ξέρω αν είναι τόσο απλό όσο το γράφεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Απ ότι κατάλαβα γενικά σου άρεσε το μηχανάκι αλλά η μόνη σου ένσταση είναι η θέση οδήγησης. Νομίζω ότι το πρόβλημα λύνεται εύκολα. Αλλάζεις την πλάκα και τα κλιπ-ον του S με την τιμονόπλακα του απλού (με το τιμόνι) και είσαι έτοιμος.
Παρεπιπτόντως, άκουσα ότι θα δώσουν προσφορά το SV1000s με το ασημένιο πλαίσιο του 2004 (που προσωπικά μου αρέσει καλύτερα από το μαύρο του 2005) γύρω στα 9.600.
Είσαι σίγουρος ότι καλωδιώσεις, σωληνάκια φρένων κλπ επαρκούν σε μήκος, και ότι το ψηλότερο τιμόνι δεν θα βρίσκει στο φαίρινγκ στρίβοντας ? Θέλουν λίγο μελέτη τέτοια πράγματα.
Τελικά από ότι φαίνεται το 2005 ενσωματώνει αρκετές αλλαγές που μάλλον είναι σημαντικές. Έμαθα ότι εκτός την λίγο διαφορετική θέση οδήγησης, έχει αλλαγές στον ψεκασμό με αποτέλεσμα να βγάζει 5 άλογα παραπάνω, αλλά κυρίως έχει ομαλότερη λειτουργία και έχει μειώσει αρκετά τα σκόρτσα που παρουσιάζονται στις χαμηλές στροφές...
Οι καλωδιώσεις συνήθως επαρκούν. Τα σωληνάκια φρένων και ο υδραυλικός συμπλέκτης θέλουν τσεκάρισμα. Αλλά στην χειρότερη περίπτωση τα αλλάζεις και αυτά με τα αντίστοιχα του απλού SV.
Είμαι της γνώμης ότι αν σου αρέσει το μοντελο είναι κάτι εύκολο και απλό το να πας από κλιπ-ον σε τινμόνι. Όλα τα costomizing αυτό κανουν στα streetfighter.
Και προσωπικά επειδή το σκέπτομαι σαν αγορά το SV1000s θα προτιμούσα να πάρω το μοντέλο 2004 με 9.600 και ας έχει 4 ίππους λιγότερους. Πρώτον λόγω χρώματος πλαισίου (το ασημί μου αρέσει πολύ ενώ το μαύρο καθόλου) και δεύτερον λόγω τιμής. Αλλα αυτά είναι υποκειμενικά κριτήρια.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
απλα να προσθεσω οτι στο multi η νορμαλ θερμοκρασια ειναι κοντα στους 110κελσιου.....τωρα για οτι αναφερθηκε παραπανω ειμαι της γνωμης οτι οταν πας να παρεις κατι να σου αρεσει οπως ειναι το πακετο χωρις να ψαχνεις για μεταροπες απο το καλημερα.....σου ευχομε να βρεις αυτο που ψαχνεις :smilea: και οπως το ψαχνεις
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Όταν είχε ρωτήσει για πρώτη φορά στο άλλο ποστ ο φίλος THEOD για το SV (http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=8998 ), αναφέρθηκε και το Tuono. Εγώ απλά του το ξαναθύμησα... Όταν ψάχνεις για καινούρια μηχανή και όταν αυτό που δοκίμασες σου έχει αφήσει ανάμικτα συναισθήματα, δεν νομίζω ότι είναι λάθος να δοκιμάσεις και κάτι άλλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αν νομιζετε οτι εχουν σχεση αυτα τα 2 μηχανακια μεταξυ τους ειστε πολυ γελασμενοι.
Ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω.
Θελει καποιος να παρει ενα Fazer πχ και ποσταρει.
Κανεις ποτε δεν πεταχτηκε να αντιπροτεινει ενα Ducati Monster η καποιο αλλο.
Γιατι εχετε την εντυπωση οτι το Τuono ειναι πιο ανετο;
Επειδη εχει καρατιμονα;
Ο συνεπιβατης ειναι πιο ανετα στο Tuono;
Το ιδιο ειναι να οδηγεις αυτα τα 2 μηχανακια στην πολη η εξω;
Η μηπως οι κινητηρες τους παρότι V δουλευουν στους ιδιους ρυθμους;
Η μηπως εχουν το ιδιο λειτουργικο κοστος, να μην πω αξιοπιστια γιατι θα με φανε ζωντανο, και δεν θα ειμαι δικαιος, γιατι ξερω μονο απο εμπειριες αλλων.
Ο ανθρωπος ξερει τι θελει και κοιταει να δει αν τον βολευει συγκρινοντας πολλα διαφορετικα πραγματα για να βρει αυτο που θα τα συνδυαζει.
Εγω θα του ελεγα να κοιταξει και για Fazer 1000, αν και μαλλον θα το εχει σκεφτει.
Σε λιγο θα του πειτε και Aprilia Mille R.
Αν δεν οδηγήσει και το Tuono δεν θα μπορέσει να δεί αν είναι πιο άνετο ή όχι από το SV, και αν τον καλύπτει περισσότερο ή όχι. Είναι τελείως υποκειμενικά πράγματα και δεν θα μπορέσω εγώ να του πω αν τον καλύπτει ή όχι. Γι'αυτό και το μόνο που έκανα ήταν να του πω να κάνει και το Tuono ένα test drive.
Μην φοράτε κράνος αν δεν έχετε να προστατέψετε κάτι! (16η Π.Σ.Μ.)