Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: KTM ADV 990 06'

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Τώρα πρόσεξα στο προφίλ σου πως γράφεις bmw 1200 gs, και λες πως θα πονέσεις με το σέρβις του 950 ?
    Όχι δεν το λέω ειρωνικά, μικρό σέρβις γύρω στα 120-140 ευρώ, και μεγάλο γύρω στα 250 ευρώ.
    Αν θυμάμαι καλά.Αλλά για να μην θυμάμαι καλά, πάει να πει πως δεν έτσουξε.
    Οταν ειχα το R1200GS πανω απο 180ευρω (αντε 200) δεν ειχα δωσει ΠΟΤΕ για σερβις. Φυσιολογικο σερβις εννοειται, χωρις ανταλακτικα, αν χρειαζοτανε ποτε.
    Εκει που ποναγε ηταν οταν χρειαζοτανε να βαλεις ανταλακτικα.

Αρα, δεν ειναι ακριβο το σερβις και του GS.

ΥΓ. Πρεπει να διορθωσω το προφιλ μου, μου φαινεται...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    η καταστροφολογία γύρω απο την Αυστριακή εταιρεία ήταν πίπες κολλημένων γιαπωνεζόφιλων...
    +100000000

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    η καταστροφολογία γύρω απο την Αυστριακή εταιρεία ήταν πίπες κολλημένων γιαπωνεζόφιλων...
    Ποιόν είπες ρε κολλημένο γιαπωνεζόφιλο;
    Βρίσκομαι στα 115χιλ χλμ και το 950Adv μου του 12/2003 παρουσιάζει μία διαρροή λαδιού που θα διερευνηθεί... κατά τα άλλα το ΄χω φέρει σε λογαριασμό αφού έχουν αλλαχθεί όσα περιφερειακά συστήματα παρουσιάζουν συχνά βλάβες. Και εννοώ όλα!
    Δεν θα κάνω λίστα, αλλά πιστεύω οτι τα τελευταία 950 έχουν απαλλαγεί από παιδικές ασθένειες. Από πλαίσιο μέχρι πίσω ψαλίδι και από στρόφαλο μέχρι αντλία νερού.
    Καλή τύχη λοιπόν.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
    Ποιόν είπες ρε κολλημένο γιαπωνεζόφιλο;
    Βρίσκομαι στα 115χιλ χλμ και το 950Adv μου του 12/2003 παρουσιάζει μία διαρροή λαδιού που θα διερευνηθεί... κατά τα άλλα το ΄χω φέρει σε λογαριασμό αφού έχουν αλλαχθεί όσα περιφερειακά συστήματα παρουσιάζουν συχνά βλάβες. Και εννοώ όλα!
    Δεν θα κάνω λίστα, αλλά πιστεύω οτι τα τελευταία 950 έχουν απαλλαγεί από παιδικές ασθένειες. Από πλαίσιο μέχρι πίσω ψαλίδι και από στρόφαλο μέχρι αντλία νερού.
    Καλή τύχη λοιπόν.
    Για τα θέματα του 950 και κυρίως για τα 03 τα είπαμε και συμφωνήσαμε...χαρά στο κουράγιο σου και την υπομονή σου ρε φίλε...από την άλλη μπράβο που επιμένεις...

υ.γ. γιαπωνεζόφιλος είσαι στάνταρ... τίποτα δεν άφησες κρυφό για το 950 σου...και άντε τώρα να το δώσεις για να πάρεις χόντα...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ktm Adv.990-dl 1000-xl 1000v;;;;;;
    από steliosb στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2008, 18:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ