ΟΡΙΣΤΕ ΒΡΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΛΕΜΕ ΤΖΑΜΠΑ![]()
ΟΡΙΣΤΕ ΒΡΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΛΕΜΕ ΤΖΑΜΠΑ![]()
Ψητοπωλειον ο ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖορο......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
OΡΜΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ![]()
![]()
![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Ψητοπωλειον ο ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖορο......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alla kai zzzzzzzzzzzzzzddddddououououououououououp
(opws sto mega) !!!!
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alla kai zzzzzzzzzzzzzzddddddououououououououououp
(opws sto mega) !!!!
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
alaa kai
Zaping
Zastava
Zalh
zzzzzzzz (kounoupi)
Zozefina (asxeto ala mou arese to onoma)
Zamparakatranemia ..................... Eleos-Eleos ..... (ksilourhs)
Zabrovniec (sta rosika)
k.o.k.
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
ΒΡΕ ΣΥ TODI ΤΟ ΚΑWASAKI ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΨΕΙ Η ΨΗΣΤΑΡΙΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΒΑΤΑΡ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΧΑΡΕΣ ΜΕ ΠΑΪΔΑΚΙΑΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
Zuper!!!
μπορω να το κλεψω καποτε για αβαταρ?![]()
![]()
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΙΓΚΑ ΕΒΓΑΛΕ Η HONDA, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥΑρχικά δημιουργήθηκε από Todi
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
..ασε Λακη, εκει που εχτες ημουν στον κηπο μου με το ΣιΜπιΑρ μου και καθως εστριβα με 3χλμ στην Κ4 πριν τις μιμοζες, μπαινω στην Κ5 κατω απο την αχλαδια με μισο χλμ παραπανω αργοντας τα φρενα,
ξυριζω δυο παπαρουνες που ηταν στα ορια
και εκεινη την στιγμη βρηκε ο μπαγασας να περασει με αυτο το αλητικο το Ζ ΤΙΚΓΑ σουζα να μπουμπουνιζει με τις ακραπες μιλαμε εβρεξα το βρακακι μου επιτοπεως και επεσα με την γκαζονομηχανη μου στις τριανταφυλλιες.. αστα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Todi
![]()
![]()
![]()
![]()
ολα τα λεφτα λεμε......................:rotflmao:
:rotflmao:
:rotflmao:
και ελεγα τι να παρω,τι να παρω;;;;;;..............................για να κοβω το γκαζον μου...............![]()
![]()
![]()
![]()