Να διευκρινίσω ότι το ρεύμα κυκλοφορίας είχε 2 λωρίδες (+1 βοηθητική) και στο συγκεκριμένο σημείο και για τα προηγούμενα 10 χιλιόμετρα δεν υπήρχε πρόβλημα με τον αέρα, λόγω του στηθαίου. Η μηχανή δεν πήγαινε βάρκα-γιαλό αλλά κανονικότατα στο δεξί μέρος της λωρίδας με σταθερότατη πορεία. Στο σημείο όπου τελείωσε η προστασία απ΄το στηθαίο, ο άνεμος με μετακινεί 1 μέτρο αλλά πάντα ΜΕΣΑ στη λωρίδα μου. Σε καμία περίπτωση δεν ήμουνα στην κοσμάρα μου. Η ένταση της μουσικής είναι τόσο χαμηλά όσο χρειάζεται για να ακούς τα πάντα γύρω σου. Άσε που όταν σε χτυπάει ο αέρας με 80 χιλ.(δεν χρειάζονται περισσότερα) σιγά μην ακούσεις mp3 player, μοτέρ μοτοσυκλέτας, (ούτε καν φορτηγού) που σου 'ρχεται από πίσω με 250 και σε προσπερνάει.
Δηλαδή όσοι οδηγούν αυτοκίνητο στην εθνική με κλειστά τα παράθυρα ακούγοντας ραδιόφωνο ή μιλώντας με το συνεπιβάτη (η συντριπτική πλειοψηφία δηλαδή) έχουν καλύτερη αντίληψη του τί γίνεται πίσω τους;
Πάντως από 'δω και πέρα εγώ θα ταξιδεύω στη ΜΕΣΗ της λωρίδας μου. ΑΝ το είχα κάνει δεν θα υπήρχε θέμα να συζητάμε τώρα γιατί ο gummy bear θα έκοβε ταχύτητα και θα προσπερνούσε κανονικά από την αριστερή λωρίδα (...μάλλον ).![]()