Ωραιος ο φιλος!!
Πρωτη φορα βλεπω παπι-scrambler![]()
![]()
![]()
Ωραιος ο φιλος!!
Πρωτη φορα βλεπω παπι-scrambler![]()
![]()
![]()
ready to race....
The right to go insane
http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e
http://www.sevenstring.org/forum/index.php
Ρε πλάκα εχει αυτο...
και μια 12inch bar πισω και μαθαινουμε stunt! χεχε
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
και με μοχλικο παρακαλω...![]()
ωραιος ο παιχτης.
και ελεγα και εγω, τι θα κανω το dream (που δεν αξιζει να φτιαξω για κυκλοφορια...)
βαζεις ιδεες!
:wacko:
--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--
na rwtisw file . pas k gia kafe m auto?
![]()
:rotflmao:
προσέχουμε για να έχουμε!...
αυτό θα πει ΠΑΤΕΝΤΑ!!!
χαρά στο κουράγιο σου φιλαράκι, ασε τον Δουκα να λέει, ένα ντεπόζιτο δε προλαβαίνει να κάψει πριν πάει συνεργείο ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
στείλτου κανα μήνυμα, με τόσες ζημιές που του χει βγάλει, πρέπει να χει ολόκληρη αποθήκη ε ανταλλακτικά .![]()
χωρις να μπορω να εξηγησω το λογο το αποτελεσμα μου αρεσει.μπραβο για τη φαντασια και το μερακι σου.με μια καλυτερη βαση στο μελλον θα κανεις θαυματα...![]()
κοιταξτε...επειδη μενω σε χωριο το χρησιμοποιω καθημερινα και κυριολεκτικα μου εχει λυση τα χερια....τωρα για να ικανοποιησω μερικους αρχη μ@......Ες:rotflmao: :rotflmao: που δεν εχουν ιδεα ουτε καν ποσες ροδες εχει μια μοτο και κατα τ αλλα γραφουν σε διαφορα forums και ειμαστε υποχρεωμενοι να διαβαζουμε τις παπαριες που γραφουν....εχω κανει μηξη astrea grand-tw200-xr250-klr250-rgv250.....οσο για το τρομπετο uno ξερεις που να το βαλεις....![]()
![]()
![]()
.....ευχαριστω πολυ....!!!!!!!!!!!!!!!
αααα.....με τους παπαρες ξεχασα το βασικο......ζηταω sv650-vstrom650 χρειαζομαι πλαισιο και μοτερ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από tripleloup
αααα.....με τους παπαρες ξεχασα το βασικο......ζηταω sv650-vstrom650 χρειαζομαι πλαισιο και μοτερ....
ωωωχχχ.....![]()
![]()
![]()
Θα τα βαλεις στο παπι?Αρχικά δημιουργήθηκε από tripleloup
αααα.....με τους παπαρες ξεχασα το βασικο......ζηταω sv650-vstrom650 χρειαζομαι πλαισιο και μοτερ....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
συνέχισε φίλε μου όπως και να χει είναι κάτι πρωτότυπο! Καλό είναι να δούμε το αντίστοιχο σε ποιο πολλά κυβικά, πάρε ένα γυμνό street και κάντο scrambler!
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...