Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
φίλος αυτά είναι κλασικά φαινόμενα στο Ελάντα ,
επέτρεψε μου να σου εξηγήσω κάποια πράγματα που ισχύουν και μετά θα καταλάβεις ποιος και τι πταιει!!!
1) αν δεν είχες καθόλου τηλεφωνική γραμμή Οτε σπίτι ώστε να γίνει η φορητότητα όντως η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 3 μήνες και όχι σε 1,5 που σου είπαν ,
2) όταν αλλάζεις διευθηνση και ζητάς από το πάροχο να σου συνδεσει τη γραμμή σε νέα διευθηνση , ή όλη διαδικασία ξεκινάει από την αρχή που σημαίνει αλλα 3 μηνάκια στο περιμενε ,
3) 24 mbps δε θα δεις απο καμμια εκτος αν εισαι κολοφαρδος και το σπιτι σου ειναι πανω στο καφαο , εγω με 24 forthnet μολις 6 εχω , βεβαια και σε αυτο η εταιρειες ειναι ξεκαθαρες μιας και σου λενε εως 24 , το εως 24 δεν χρειαζεται αναλυση ειναι ξεξαθαρο ,
4) τωρα για την αιτηση διακοπης προφανως εχεις πεσει σε κατσαπλια υπαλληλο , και η μονη λυση θα ηταν να πας ξανα στο καταστημα με οση υπομονη σου εχει απομεινει και να τους εξηγησεις με ομορφο τροπο τι εχει συμβει , κατα 99% θα στο λυσουν.
....ετσι εν ολιγοις εχουν τα πραγματα ,
το λαθος το δικο σου ειναι πως εφωσον σου εχουν πει για 1,5 μηνα και βλεπεις να περναει ο καιρος πας τα πραγματακια πισω και ακυρωνεις την αιτηση σου ( μπορεις να το κανεις ) και στη συνεχεια απευθηνεσαι σε αλλον παροχο ,
το να βλεπεις πως αυτα που σου λεει μια εταιρεια δεν πραγματοποιουνται και εσυ να παραμενεις σε αυτη ......ε sorry κιολας αλλα ειναι καπως μαζοχιστικο.
anyway shit happens .....σου ξαναλεω κανε ενα κοπο και πηγαινε στο αρχικο καταστημα για να το λυσεις !!!!
φιλικα![]()
1)και ομως αυτοι μου ειπαν για 20-25 εργασιμες αρα με κοροιδεψαν
2)αυτο το ξερω αλλα και παλι μου ειπαν για 20-25 εργασιμες
3)και ομως τωρα με την Netone η γραμμη εχει κλειδωσει στα 15 Mbps και φυσικα πεταω απο την χαρα μου
4)πηγα εκανα αιτηση διακοπης και τους πηγα και τον εξοπλισμο και στα καπακια εκανα αιτηση στην Netone δεν συνεχισα να παραμενω στην vodafone.στο καταστημα δεν ξαναπαω γιατι δυστυχως δεν θα συγκρατησω τα νευρα μου,με το ζορι συγκρατηθηκα οταν μιλησα μαζι τους τηλεφωνικα+οτι το συγκεκριμενο καταστημα μια ζωη προκαλει προβληματα στα παντα.
καταγγελια θα φανε και θα γουσταρουνε!!