Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Ψάχνομαι να αγοράσω το Honda CBF-600S

Το πήρα!!!

Περήφανος ιδιοκτήτης πλέον και εγώ.. το αγόρασα καινούριο με ένα σωρό extra.. περιμένω την έκδοση πινακίδων για να αρχίσω να βολτάρω.. Μία ερώτηση μόνο.. έχει βάλει κανένας αντάπτορα για 12 V (αναπτήρας αυτοκινήτου)? Βασικά θέλω να χρησιμοποιώ Gps και λέω να προσθέσω το παραπάνω αξεσουάρ... Το θεωρείτε επικίνδυνο αναφορικά με τα ηλεκτρολογικά της μηχανής? Από εκεί και πέρα σε ποιά θέση μπαίνει κ θα ήθελα να ξέρω αν μπορεί να έχει πρόσβαση "τρίτος" ενώ την έχω αραγμένη.

Νέο μέλος Το avatar του/της Gauss
    Αρχικά δημιουργήθηκε από invi69
    εαν εισαι νέος οδηγος ειδικα το ABS ειναι μονοδρομος. προσωπικα χτες με γλιτωσε απο ασχημη τουμπα στις πλαγιες του πολυγωνου οπου οι δρομοι παραειναι γλιστεροι και για πατιναζ.γλιστρισε η μηχανη σε ενα σημειο εγς απο τον πανικο κοκαλωσα το φρενο και χωρις ABS θα ειχα ενα ωραιο οικοπεδακι. ABS και ξερο ψωμι.
    τωρα οσων αφορα την μηχανη γενικα, εγω ειμαι υπερευχαριστημενος και την συνιστω, οι αναρτησεις οντως χτυπανε και σε λακουβα θα ακους εναν ωραιο ηχο γκουπ, και θα πονας την μοτο σου.
    Ναι, κι εγώ με ABS την πήρα τη μπουμπούκα μου! :rotflmao: Κι αν και δεν το 'χω χρησιμοποιήσει ακόμα, χαίρομαι πολύ που το 'χω!
    Και ξέρεις και κάτι άλλο? Δύο μέρες είχα το καινούργιο μου μωρό (πριν δύο μήνες) και παραλίγο να τρακάρω με κάτι σκουτεράκια που πέρασαν με κόκκινο (το 'χω γράψει σε άλλο φόρουμ). Έγραψα μάλιστα ότι δεν κατάλαβα πώς σταμάτησα και τη γλίτωσα. Κι αυτό γιατί δεν είχα συνηθίσει το μηχανάκι, και σ' εκείνη τη φάση δεν κοκκάλωσα το μπροστινό, με το φόβο ότι θα με ρίξει. Όμως, διαβάζοντας το μανιουαλ, είδα ότι ότα πιάνεις πίσω φρένο, πιάνει λίγο και το μπροστινό!!! Δεν είναι τρέλα το μωρό μου? :wacko: :wacko: :wacko:

Νέο μέλος Το avatar του/της Gauss

Re: Το πήρα!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από p_sapelas
    Περήφανος ιδιοκτήτης πλέον και εγώ.. το αγόρασα καινούριο με ένα σωρό extra.. περιμένω την έκδοση πινακίδων για να αρχίσω να βολτάρω.. Μία ερώτηση μόνο.. έχει βάλει κανένας αντάπτορα για 12 V (αναπτήρας αυτοκινήτου)? Βασικά θέλω να χρησιμοποιώ Gps και λέω να προσθέσω το παραπάνω αξεσουάρ... Το θεωρείτε επικίνδυνο αναφορικά με τα ηλεκτρολογικά της μηχανής? Από εκεί και πέρα σε ποιά θέση μπαίνει κ θα ήθελα να ξέρω αν μπορεί να έχει πρόσβαση "τρίτος" ενώ την έχω αραγμένη.
    ΜΠΡΑΒΟ αδερφέέέέ!!!!!!!!!!!! Καλορίζικο, καλοτάξιδο, και με γωνία μεταξύ 90 και 30 μοιρών με το έδαφος! (όχι παράλληλος με το έδαφος εννοώ!)

Πίστεψέ με, άλλη αίσθηση! Κάθε χιλιόμετρο θα το ευχαριστιέσαι! Εμένα το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι δεν είναι 200 άλογα!
    Σχετικά με αντάπτορες τώρα, δεν έχω ιδέα. Κάπου πάντως διάβασα (νομίζω εδώ) ότι καμιά φορά συναγερμοί ή κιτ φώτων (για να ανάβουν και τα 2 στη μικρή σκάλα) προκαλούν προβλήματα. Γι' αυτό και δεν το πειράζω το μηχανάκι. Αλλά ας απαντήσει κανένας πιο σχετικός...

Καλοτάξιδη ξανά φίλε μου!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα με το τσοκ! (CBF-600)
    από arisp στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2010, 22:53
  2. Θέλω να αγοράσω το παρακάτω...
    από sas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2007, 09:09
  3. Honda CBF-600S ABS vs Yamaha Fz6 Fazer