αυτο είναι παιδες το εργαλειο..
http://makina.gr/node/621
αυτο είναι παιδες το εργαλειο..
http://makina.gr/node/621
Λοιπον.....
Σιγουρα διαβασες για ραγισμενες κεφαλες και σου κοπηκαν τα ποδια.... ειναι μηχανακια ιδιοτροπα που θελουν σωστη συντηρηση και συμπεριφορα, δηλαδη καλο ζεσταμα και ελεγχο για λαδια συχνα σε αυτα εδω δεν συγχωρουν λαθη σε γ@μ@ν αμεσως (ειδικα αμα το θες για καθημερινη χρηση να εισαι υπερ-προσεκτικος).
ΑΛΛΑ... παιρνεις εναν μονοκυλινδρο πυραυλο και σου βγαζει ΤΑ γουστα.
Τα χλμ μην τα πιστευεις και να πας σε δικο σου μαστορα αν ειναι να το παρεις για καλο ελεγχο, εξημερωμενο μοτερ με αγωνιστικες ριζες ειναι και δεν το παιρνει καπιος για να παει με 40 αλλα για να το σκισει κι εγω τα 18000 χλμ δεν τα πιστευω μου φενονται πολυ λιγα για 03 μον. αλλα μην απογοητευεσε, το δικο μου εχει κοντα 56 και παει γ@μιοντας.
Αυτα....
Αντε μολις το παρεις να βαλεις photo![]()
το χεις μαμα?Αρχικά δημιουργήθηκε από orion
Λοιπον.....
Σιγουρα διαβασες για ραγισμενες κεφαλες και σου κοπηκαν τα ποδια.... ειναι μηχανακια ιδιοτροπα που θελουν σωστη συντηρηση και συμπεριφορα, δηλαδη καλο ζεσταμα και ελεγχο για λαδια συχνα σε αυτα εδω δεν συγχωρουν λαθη σε γ@μ@ν αμεσως (ειδικα αμα το θες για καθημερινη χρηση να εισαι υπερ-προσεκτικος).
ΑΛΛΑ... παιρνεις εναν μονοκυλινδρο πυραυλο και σου βγαζει ΤΑ γουστα.
Τα χλμ μην τα πιστευεις και να πας σε δικο σου μαστορα αν ειναι να το παρεις για καλο ελεγχο, εξημερωμενο μοτερ με αγωνιστικες ριζες ειναι και δεν το παιρνει καπιος για να παει με 40 αλλα για να το σκισει κι εγω τα 18000 χλμ δεν τα πιστευω μου φενονται πολυ λιγα για 03 μον. αλλα μην απογοητευεσε, το δικο μου εχει κοντα 56 και παει γ@μιοντας.
Αυτα....
Αντε μολις το παρεις να βαλεις photo![]()
για πειτε μου πόσο πανω κάτω σας βγένουν το μηνα (λαδια ξυδια μυδια)?
Τα σερβις πανε με τα χιλιομετρα οχι με τον μηνα...Αρχικά δημιουργήθηκε από ale3akos
για πειτε μου πόσο πανω κάτω σας βγένουν το μηνα (λαδια ξυδια μυδια)?
Κοιτα εδω στην μεση της σελιδας:
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=2
Λαδια+φιλτρα+βαλβιδες περιπου 150Ε...Αναλογα τον μαστορα...
Λαδια+φιλτρα ανα 2500χλμ και βαλβιδες ανα 5000χλμ![]()
Ξέρουμε κανέναν καλό μάστορα στη Θεσσαλονίκη;
Εγω οχι...Αρχικά δημιουργήθηκε από ale3akos
Ξέρουμε κανέναν καλό μάστορα στη Θεσσαλονίκη;![]()
Χαλάει... καίει παραπάνω λάδια από άλλα.. τρέχει... καίει παραπάνω βενζίνη από άλλα... έχει ακριβά ανταλλακτικά...σε γ@μ@ν τα εξουσιοδοτημένα...Κάθε Τρίτη/Τετάρη Μάστορα...θέλει τακτικότερη συντήρηση...και η λίστα όλο και αυξάνεται.![]()
Μιλάμε κι εμείς για αντλίες κι ανορθωτές !!!!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Τραβα παρε εσυ κανενα παλιο χαλακι απο την λαικη να στρωνεις κατω απο το ιταλικο
να μην γεμισει η πυλωτη λαδια και ασε μας εμας...![]()
![]()
![]()
![]()
Ιταλικο εχεις για αβαταρ παντως
![]()
![]()
![]()
Εγω εχω χαλακι ετοιμο αμα παρω ιταλικο...Εσυ???Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Ιταλικο εχεις για αβαταρ παντως
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ale3akos
Ξέρουμε ξέρουμε. Να πούμε καλοτάξιδο ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εγω εχω χαλακι ετοιμο αμα παρω ιταλικο...Εσυ???![]()
![]()
![]()
![]()
εγω εχω ιταλιδα ετοιμη να μαζευει τα λαδια απο το ιταλικο, τι να το κανω το χαλακι?
![]()
τωρα για τα λαδια και τα ψυκτικα απο το αυστριακο δε ξερω αμα κανει το χαλακι δουλεια![]()
Ε δε θα κανει...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
τωρα για τα λαδια και τα ψυκτικα απο το αυστριακο δε ξερω αμα κανει το χαλακι δουλεια![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
motok και Θαλασουδης (pro bike)Αρχικά δημιουργήθηκε από ale3akos