βασικα η πρωτη φωτο ειναι απο το συνδεσμο που ειναι στο χατζηκυριακειο.....τωρα που το λες.Αρχικά δημιουργήθηκε από watain
opa 8a skasoun ta alania apo chatzikiriakeio me ta papia![]()
![]()
βασικα η πρωτη φωτο ειναι απο το συνδεσμο που ειναι στο χατζηκυριακειο.....τωρα που το λες.Αρχικά δημιουργήθηκε από watain
opa 8a skasoun ta alania apo chatzikiriakeio me ta papia![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ρε!μην τσαντιζεσε και εγω πειραιωτισα ειμαι και καποτε(στα σχολικα χρονια δλδ πριν 6000 χρονια) ημουν γραμμενη και στο συνδεσμο της Καλλιπολης και σχολειο πηγα στο χατζηκυριακειο.Ο καθενας πισω απο την ασφαλεια του λαπτοπ του μπορει να λεει και να γελαει οσο θελει στα παλια σου τα παπουτσια (μα ποσο ευγενικη εχω γινει τωρα τελευταια?Αρχικά δημιουργήθηκε από PreGeoLude
Γεια πες μας ρε μαγκακι λοιπον και εσυ απο που εισαι. Και αφου εκθετεις κοσμο με το να βαζεις τη φατσα του και να το παιζεις εξυπνος, για βαλε και τη δικια σου να γελασω και εγω. Οσο για τα παιδια του Πειραια, επειδη ειμαι και εγω ενα απο αυτα και ειμαι περηφανος ως εκει που δεν παιρνει, θα ηταν καλυτερο να προσεχεις τι λες.![]()
![]()
![]()
![]()
)
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
This thread delivers.
Επειδή όλοι οι γαύροι είναι Πειραιώτες.....
Life begins at 45°.
Εχει χαθει το τοπι αποτι βλεπω![]()
Επειδη προφανως κυριε πειραιωτη δε με γνωριζεις μη βγαζεις το πιστολι αμεσως, παρε καμια αναπνοη πρωτα και μετα μιλα.
Βρες και εσυ φιλαθλους απο τo M. Αλ. Ηράκλειας που υποστηριζω και βαλτες φορα παρτιδα στα μουτρα μου να γελασουμε
Αν εγραφα τα παιδια του γαΒρου θα ηταν κομπλε?
ΕΡΠΜ τα κομπλεξ πισω απο το μονιτορ θα τα βγαλουμε ολοι μας
Και για να σου φυγει η απορια ειτε γαΒροι, ειτε βαΖελοι, ειτε χανοΥμια ειτε, ειτε, ειτε, οι φωτογραφιες θα εμπεναν παλι στα ανεκδοτα.
Και αν οι κυριοι στις φωτογραφιες δεν θελαν να κυκλοφορουν ας μη καθοντουσαν μπροστα στο φακο κορδομενοι.
Τα FB εχει βελαξει αποδαυτες
Στο φιναλε
Ας μου κανουν μηνυση :rotflmao: :rotflmao:
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Εχει χαθει το τοπι αποτι βλεπω.......
αλλος ενας πειραιωτης και γαυρος.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Τωρα να μιλησω κι εγω που ειμαι ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ και ΜΠΑΟΚ η θα χυθει κι αλλο αιμα?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Σπουδαγμένος ψυχολόγος, μεταξύ άλλων?Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
ΕΡΠΜ τα κομπλεξ πισω απο το μονιτορ θα τα βγαλουμε ολοι μας
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Τωρα να μιλησω κι εγω που ειμαι ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ και ΜΠΑΟΚ η θα χυθει κι αλλο αιμα?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΡΡΡΡΡΡΡΩΣΤΙΑ!![]()
![]()
![]()
![]()
Αϊ ρεστ μαϊ κεϊς
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο πειραιας δεν ειναι πολη ρε...ειναι θεσμος...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Βlitzerr κουλάρετε λίγο με τις πειραιώτικες μαλακίες.![]()
υ.γ. οσοι δεν ειναι πειραιωτες ειναι τελειωμενες λουγκρες...
αυτα...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...