:o
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
money cant buy me love !!!
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Γεια πες μας ρε μαγκακι λοιπον και εσυ απο που εισαι. Και αφου εκθετεις κοσμο με το να βαζεις τη φατσα του και να το παιζεις εξυπνος, για βαλε και τη δικια σου να γελασω και εγω. Οσο για τα παιδια του Πειραια, επειδη ειμαι και εγω ενα απο αυτα και ειμαι περηφανος ως εκει που δεν παιρνει, θα ηταν καλυτερο να προσεχεις τι λες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αμα έλεγε τι θα γινόταν δηλαδή?Αρχικά δημιουργήθηκε από PreGeoLude
Οσο για τα παιδια του Πειραια, επειδη ειμαι και εγω ενα απο αυτα και ειμαι περηφανος ως εκει που δεν παιρνει, θα ηταν καλυτερο να προσεχεις τι λες.
της π00τ@ν@ς !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αμα έλεγε τι θα γινόταν δηλαδή?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
opa 8a skasoun ta alania apo chatzikiriakeio me ta papiaΑρχικά δημιουργήθηκε από PreGeoLude
Γεια πες μας ρε μαγκακι λοιπον και εσυ απο που εισαι. Και αφου εκθετεις κοσμο με το να βαζεις τη φατσα του και να το παιζεις εξυπνος, για βαλε και τη δικια σου να γελασω και εγω. Οσο για τα παιδια του Πειραια, επειδη ειμαι και εγω ενα απο αυτα και ειμαι περηφανος ως εκει που δεν παιρνει, θα ηταν καλυτερο να προσεχεις τι λες.![]()