Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 105

Θέμα: Τελικα εχουμε πολυ πλακα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από route 66
    "

περσυ μετα τα γεγονοτα τις 6 δεκεμβριου στην ελλαδα και ενω ο σαρκοζι ηταν ετοιμος να περασει ενα πολυ μαλακισμενο σχεδιο για την παιδεια στη γαλλια ,φοβουμενος μην του κανουν τα ιδια ,το πηρε αμεσως πισω.
    τωρα το μονο που φοβουνται οι μαλακοευρωπαιοι που με χαρα στην κριση βοηθησαν τις τραπεζες(τις πλεον υπευθυνες για την κριση)και που θελουν να μας πηδηξουν εμας τους ελληνες του 2,5 του ΑΕΠ της ευρωπης,ειναι τα μαζικα επεισοδια των ελληνων λογω εξαθλιωσης τους(μην εχουν αντικτυπο και ξυπνησουν και τα αλλα προβατα στη ευρωπη).
    οποτε καταλαβαινεις φιλε μου ποσο πραγματικα φοβουνται εξεγερσεις και ποσο μας ελμεταλευονται.μαζικη ανυπακοη και εξεγερση μονο τιποτε αλλο.μη σου ακουγονται ΚΚΕδιστικα, καμια σχεση. απλα θυμισου ποτε εγινε κατι σοβαρο χωρις εξεγερση?.περιμενεις το γιωργακη,τον μπαροζο,τη μερκελ και ολους αυτους να βοηθησουν?:rotflmao:
    money cant buy me love !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    ισως να μην εχεις αδικο(κι εσυ συντροφε καταναλωτη που λεει και ο τζιμακος)

οσο διεκδικεις,τοσο εχεις καποιες πιθανοτητες να παρεις αυτα που ζητας

απλα,καπου κουραστηκα,καπου συμβιβαστηκα,καπου εχω παρει ενα καλωδιο(απαυτα τα χοντρα και τα μακρια που εχουν και μικρη αντισταση) και εχω πιασει περου και βλεπουμε...

κατεβηκαμε σε πορειες,διαμαρτυρηθηκαμε,καναμε απεργιες,κρατησαμε πανο,βλεπαμε τα ματ απεναντι μας,φωναξαμε,απειλησαμε,προειδοποιησαμε,νευριασαμε,π νεσαμε και τελικα το αποτελεσμα?υπο επεξεργασια και συζητηση,αναμενουμε στο ακουστικο

ουτε ΚΚΕδιστικα μου φαινονται ουτε κατι αλλο.κουβεντα κανουμε,αποψεις ανταλλασουμε και ακουμε και κανα τραγουδακι να περναει ευχαριστα η ωρα...

ποτε εγινε κατι σοβαρο χωρις εξεγερση?
    Ποτέ.
    Αυτό που με αφήνει πολύ σκεπτικό είναι τι θα επακολουθήσει μετά την εξέγερση. Συνήθως Ναπολέωντες ξεπετάγονται

(και τα λοιπά ζώα της φάρμας τον πούλο...)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    και τι θα γίνει με την εξέγερση; θα εμφανιστούν λεφτά; θα πληρωθούν τα δάνεια της χώρας; θα αρχίσει η χώρα να παράγει κάτι;

δεν ειναι εκει το θεμα.το θεμα ειναι τι ειδους ζωη θελεις να ζησεις.με καταληλη παιδεια δεν θα ειχαμε αναγκη το χρημα,και την συνεχη παραγωγη αγαθων.το 60%ειναι πλασματικες αναγκες αλλα επειδη δεν τους ενδιαφερουμε καθολου δεν μας κανουν και "ανθρωπους"δεν τους συμφερει κιολας να μαθουμε να σκεφτομαστε.τους ενδιαφερει να καταναλωνουμε,η "αγορες"η "ανταγωνιστηκοτητα",η "παραγωγη",η "καταναλωση"ολα αυτα τα εμετικα που σε κανουν να νιωθεις καμια φορα οτι οταν πεθανεις ρε π@#τη μου θα ξεκουραστεις.αυτες ειναι οι λεξεις της εποχης μας.η "ταση" της εποχης.κριμα.
    τεσπα μην το βαραινουμε, δε λεει.
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    και τι θα γίνει με την εξέγερση; θα εμφανιστούν λεφτά; θα πληρωθούν τα δάνεια της χώρας; θα αρχίσει η χώρα να παράγει κάτι;
    Φίλε Χριστόφορε...
    Ναι, θα εμφανιστούν λεφτά. Υπάρχουν, απλά δεν εμφανίζονται γιατί οι ανακατανομές γίνονται με αντιλαικά κριτήρια.

Ναι θα δημιουργηθούν οι προυποθέσεις να πληρωθούν τα δάνεια της χώρας, αφού άλλωστε θα πληρώνουν ΟΛΟΙ σύμφωνα με ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτήρια

Δεν ξέρω αν θα αρχίσει να παράγει κάτι, πέρα των όσων μπορεί τώρα, αλλά θα σταματήσει ίσως να παράγει ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ (νόμιμους και μη) και...

στο κάτω κάτω δεν γουστάρω να τα δέχομαι όλα αδιαμαρτήρητα πια!!

Φιλικά
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Βλέπω συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων τίγκα :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Βλέπω συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων τίγκα :rotflmao: :rotflmao:

H αλήθεια είναι ότι νοιώθω τρομερή συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα των αναξιοπαθούντων τελωνειακών, εφοριακών, υπαλλήλων της βουλής, εργαζομένων στον ΟΣΕ, ΕΡΤ και σε μερικές ακόμα συντεχνίες του δημόσιου τομέα....
    Την ίδια ακριβώς συμπαράσταση που τρέφω και σε όρισμένες ταλαίπωρες συντεχνίες κλειστών επαγγελμάτων του ιδιωτικού τομέα που οι κακόμοιροι δεν μπορούν να βγάλουν τα προς το ζειν χωρίς να φοροδιαφύγουν ή να κλέψουν τον φπα
    Αλλά εκεί που η συμπόνια μου φτάνει στα έσχατα όρια είναι σε κάποιους φιλάνθρωπους επιχειρηματίες που έχουν χάσει τον λογαριασμό πόσες επιχειρήσεις άνοιξαν και έκλεισαν τσεπώνωντας δεκάδες αναπτυξιακές επιχορηγήσεις χωρίς ποτέ να αποδώσουν την παραμικρή φορολογία και ταυτόχρονα φέσωναν κατ' επανάληψη δεκάδες συναδέλφους τους...

Γενικά...ρε παιδί μου...Όλο συμπόνια είμαι το τελευταίο διάστημα...Περίεργο...

Π'ρου τα ζ'α Το avatar του/της tamar
    δεν ειναι εκει το θεμα.το θεμα ειναι τι ειδους ζωη θελεις να ζησεις.με καταληλη παιδεια δεν θα ειχαμε αναγκη το χρημα,και την συνεχη παραγωγη αγαθων.το 60%ειναι πλασματικες αναγκες αλλα επειδη δεν τους ενδιαφερουμε καθολου δεν μας κανουν και "ανθρωπους"δεν τους συμφερει κιολας να μαθουμε να σκεφτομαστε.τους ενδιαφερει να καταναλωνουμε,η "αγορες"η "ανταγωνιστηκοτητα",η "παραγωγη",η "καταναλωση"ολα αυτα τα εμετικα που σε κανουν να νιωθεις καμια φορα οτι οταν πεθανεις ρε π@#τη μου θα ξεκουραστεις.αυτες ειναι οι λεξεις της εποχης μας.η "ταση" της εποχης.κριμα.
    τεσπα μην το βαραινουμε, δε λεει.
    +650
    ....and you run, and you run
    to catch up with the sun....

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    H αλήθεια είναι ότι νοιώθω τρομερή συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα των αναξιοπαθούντων τελωνειακών, εφοριακών, υπαλλήλων της βουλής, εργαζομένων στον ΟΣΕ, ΕΡΤ και σε μερικές ακόμα συντεχνίες του δημόσιου τομέα....
    Την ίδια ακριβώς συμπαράσταση που τρέφω και σε όρισμένες ταλαίπωρες συντεχνίες κλειστών επαγγελμάτων του ιδιωτικού τομέα που οι κακόμοιροι δεν μπορούν να βγάλουν τα προς το ζειν χωρίς να φοροδιαφύγουν ή να κλέψουν τον φπα
    Αλλά εκεί που η συμπόνια μου φτάνει στα έσχατα όρια είναι σε κάποιους φιλάνθρωπους επιχειρηματίες που έχουν χάσει τον λογαριασμό πόσες επιχειρήσεις άνοιξαν και έκλεισαν τσεπώνωντας δεκάδες αναπτυξιακές επιχορηγήσεις χωρίς ποτέ να αποδώσουν την παραμικρή φορολογία και ταυτόχρονα φέσωναν κατ' επανάληψη δεκάδες συναδέλφους τους...

Γενικά...ρε παιδί μου...Όλο συμπόνια είμαι το τελευταίο διάστημα...Περίεργο...
    +750

ελα ρε...και νομιζα οτι μονο εγω στεναχωριεμε για ολους αυτους...εχω εξτρα χαρτομαντιλα αν σε παρουν τπτ ζουμια απο την στεναχωρια....

ασε THEOD γιατι ειμαι τοσο πιεσμενη που θα εκραγω στο τελος

ποσο δικιο εχεις ρε φιλε....

+++
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    Ειναι ειρωνικο να εχεις να κοιμηθεις 36 ωρες και να ακους καποιον να παραπονιεται γιατι παιρνει μονο 2.800 και πανε να του κοψουν κατι τοις γιατι λεει δουλευει Σαββατοκυριακο...
    Δεν ειναι???

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Οι υπάλληλοι της βουλής εκτός από τον κανονικό τους μισθό + τον 13 + τον 14 + άλλους 2 μισθούς μπόνους στην αρχή κάθε έτους, παίρνουν και όλες τις υπερωρίες που δικαιούνται είτε τις δουλέψουν είτε όχι. χαχα. Καλό αυτό το τελευταίο γαμώτο.
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από christostr
    Φίλε Χριστόφορε...
    Ναι, θα εμφανιστούν λεφτά. Υπάρχουν, απλά δεν εμφανίζονται γιατί οι ανακατανομές γίνονται με αντιλαικά κριτήρια.

Ναι θα δημιουργηθούν οι προυποθέσεις να πληρωθούν τα δάνεια της χώρας, αφού άλλωστε θα πληρώνουν ΟΛΟΙ σύμφωνα με ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτήρια

Δεν ξέρω αν θα αρχίσει να παράγει κάτι, πέρα των όσων μπορεί τώρα, αλλά θα σταματήσει ίσως να παράγει ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ (νόμιμους και μη) και...

στο κάτω κάτω δεν γουστάρω να τα δέχομαι όλα αδιαμαρτήρητα πια!!

Φιλικά
    +900
    Επισης θα πληρωσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πηγαινοντας φυλακη (ή κρεμαλα), ολοι οσοι μας φταινε για την καταντια μας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Οι υπάλληλοι της βουλής εκτός από τον κανονικό τους μισθό + τον 13 + τον 14 + άλλους 2 μισθούς μπόνους στην αρχή κάθε έτους, παίρνουν και όλες τις υπερωρίες που δικαιούνται είτε τις δουλέψουν είτε όχι. χαχα. Καλό αυτό το τελευταίο γαμώτο.
    Αμ το οτι δικαιουνται εναν μηνα αδεια ΕΚΤΟΣ του μηνος Αυγουστου, που η βουλη ειναι κλειστη (συνολο δηλαδη 2 μηνες αδεια το χρονο!), που το βαζεις?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    προσοχή με τις εξεγέρσεις κύριοι καθώς όπως είπε και ο Εχετλαίος.. εμφανίζονται και Ναπολέωντες και άλλοι τύποι... και αμέσως μετά απο αυτούς.. μυστηριωδώς ακολουθούν και πολεμικές συρράξεις... μικρές και μεγάλες.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
    Αμ το οτι δικαιουνται εναν μηνα αδεια ΕΚΤΟΣ του μηνος Αυγουστου, που η βουλη ειναι κλειστη (συνολο δηλαδη 2 μηνες αδεια το χρονο!), που το βαζεις?
    Ξεχασα και το χειροτερο... ο βουλη πληρωνει τους υπαλληλους της ΜΑΥΡΑ λεφτα!!

Δινει το μερος των χρηματων που προβλεπει η συμβαση του καθενος ΥΠΕΡΒΙΣΜΑΤΙΑ εκει μεσα κανονικα, και τα υπολοιπα ΜΑΥΡΑ παρακαλω!!!

... και εχουν το θρασος μετα να μιλανε για φοροδιαφυγη εκει μεσα

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έχουμε πλάκα τελικά....
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2009, 10:08
  2. Πολύ πλάκα!!!
    από dimmeneidis στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2006, 22:36
  3. Ειμαστε πολυ λιγοι τελικα....
    από AFTER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2005, 02:24
  4. Απόσυρση μοτοσυκλετών ....πολύ φασαρία για το τίποτα τελικά...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2005, 12:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF