ρε σεις...οταν λετε επαναστατικο....τι ακριβως κανετε εκει? :rotflmao: :rotflmao:
να στειλω τους μπατσους αν ειναι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ρε σεις...οταν λετε επαναστατικο....τι ακριβως κανετε εκει? :rotflmao: :rotflmao:
να στειλω τους μπατσους αν ειναι
Παιδιά, όσοι είναι να έρθουν, ας γράψουν μέχρι τις 16:30, ώστε να περάσει ο Πάνος (blackbussa) να κλείσει τραπέζι, να μην έχουμε πρόβλημα χώρου.
![]()
![]()
βρε παιδί μου κι εσύ πιάστηκες από το «επαναστατικό»... λέμε καμια μαλακία να περάσει η ώρα, πίνουμε για να ξεχάσουμε και άλλα τέτοια... τώρα όταν φεύγουμε είναι άλλη δουλειάΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
![]()
άμα είναι να στείλεις τους μπάτσους πάντως να πάρουμε αλεξίσφαιρα...![]()
γης μαδιαμ...
παρούσα!![]()
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
νταξ μωρε κουβεντα να γινεται :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
βρε παιδί μου κι εσύ πιάστηκες από το «επαναστατικό»... λέμε καμια μαλακία να περάσει η ώρα, πίνουμε για να ξεχάσουμε και άλλα τέτοια... τώρα όταν φεύγουμε είναι άλλη δουλειά![]()
άμα είναι να στείλεις τους μπάτσους πάντως να πάρουμε αλεξίσφαιρα...![]()
![]()
Ένα ντου σας έχουμε, για πλάκα.. Τώρα που είμαι και εγώ εδώ με προμήθειεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Στη Μακρόνησο θα σας στείλω να κάνετε διακοπές...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ένα ντου σας έχουμε, για πλάκα..
εδώ και αιώνες το 10% του πληθυσμού κυβερνάει το υπόλοιπο 90%...χεχεχε
αν έχεις και απάκι ίσως λέω ίσως να γενούν και διαπραγματεύσεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Τώρα που είμαι και εγώ εδώ με προμήθειες![]()
![]()
εμένα που τα μηχανάκια μου φουλάρουν και με σουπερ, με τρώει για μια νυχτερινή πάντως, οπότε μπορεί και να απουσιάσω ...![]()
Παρών![]()
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
Ισως μετά τις 11:00.
Φαντάζομαι θα προλάβω μερικούς![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εμένα που τα μηχανάκια μου φουλάρουν και με σουπερ, με τρώει για μια νυχτερινή πάντως, οπότε μπορεί και να απουσιάσω ...![]()
Θα εχω κι εγω αποψε και μαλιστα φουλαρισμένο!
Ελα και παμε μετα!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Παιδιά, όσοι είναι να έρθουν, ας γράψουν μέχρι τις 16:30, ώστε να περάσει ο Πάνος (blackbussa) να κλείσει τραπέζι, να μην έχουμε πρόβλημα χώρου.
![]()
![]()
Είπαμε ............ναι ντε!!![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!