+1 αντιαρματικος εκτοξευτης![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
χμμμμ το ΚΤΜ πιάνεται για όπλο;![]()
αν οχι να φερω το αντιαρματικο "Σουζι η τσιτσιδη! "
Μαγεύομαι & Ρεύομαι είναι μλκ, ε μλκ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
... γνωστό Γεύομαι & Ρεύμομαι, ε ...![]()
PS: να κρατάτε τους χάρτες σας για κάτω απο το αυλάκι, leaders σκούπες, καθώς θα ακουστούν οι πρωτολογίες και θα γίνουν ορισμένες ασκήσεις επι χάρτου για την ετήσια... ξέρετε εσείς ποιοί είστε ....![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Θέλω και εγώ !!!!![]()
(έχω μια συνάντηση με την ομάδα του 48ωρου το βράδυ της παρασκευής -αλλά θα το παλέψω να έρθω)![]()
Όποιος θέλει, παραγγέλνει ότι θέλει. Δεν είναι φιξ το τραπέζι. Το μαγαζί σερβίρει και φαί.Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
φαι θα εχει??
+1![]()
Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!
θα μας παίξεις τα μαουμοσίδερα?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Όποιος θέλει, παραγγέλνει ότι θέλει. Δεν είναι φιξ το τραπέζι. Το μαγαζί σερβίρει και φαί.
κι εγώ μέσα, αλλά κάπως αργά... να μΕ κρατήσετε θέση
εγω απλα ρωταω γιατι αν ερθω εγω, ειναι λιγο χλωμο να προλαβετε να φατε και εσεις κατι!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Όποιος θέλει, παραγγέλνει ότι θέλει. Δεν είναι φιξ το τραπέζι. Το μαγαζί σερβίρει και φαί.![]()
Ο καθένας παραγγέλνει για τη πάρτη του ότι θέλειΑρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
εγω απλα ρωταω γιατι αν ερθω εγω, ειναι λιγο χλωμο να προλαβετε να φατε και εσεις κατι!![]()
![]()
kala δεν σας ειπα...
την προηγουμενη βδομαδα ηρθαμε με το κοριτσακι μου με αυτοκινητο.
παρκαραμε ψυρρη και ανεβηκαμε ποδαρατο.
ηπια μονο μια μπυρα αμστελ και εφυγα νηστικος μιας και η κουζινα στις 1.30 ηταν κλειστη.
καναμε ολο τον ποδαροδρομο μεχρι το αυτοκινητο και φευγωντας με σταματανε στην Αθηνας για αλκοτεστ.
σου κανουν ενα προχειρο στο αυτοκινητο χωρις καλαμακι, και αν εχουν υποψιες σε κατεβαζουν κατω και περιμενεις τη σειρα σου για να φυσηξεις στο αλλο προφανως ακριβεστερο μηχανημα με καλαμακι.
εμενα με κατεβασε... και αναρωτιομουν! με μια μπυρα ρε πουστη μου; 100 κιλα ανθρωπος και 2 χιλιομετρα περπατημα;![]()
τελικα το καλαμακι με εβγαλε ασπροπροσωπο, αλλα παιδακια με παπια που τα βρισκε τσιμπημενα του κραταγανε σε μαι γωνια και τους επανεξεταζανε καθε 1 τεταρτο. μεχρι να ξεζαλιστουνε τελειως. ακρανωτοι οι περισσοτεροι με τζελ στο μαλλι.
τουλαχιστον το μετρο αυτο σε προστατευει και αν εχεις λιγηηηη τσιπα μεσα σου θα το σκεφτεις την επομενη να πιεις τοσο.
αυτο λεω ρε συνονοματε!! αμα αρχισω εγω να παραγγελνω το μαγαζι θα ξεπουλησει!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ο καθένας παραγγέλνει για τη πάρτη του ότι θέλει![]()
![]()
![]()
![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2