Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 60

Θέμα: 24ωρη Απεργία Μ.Μ.Μ, 05/03/2010

Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
    Καταφέρανε οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας να μου χαλάσουν το ΠΣΚ! Όπως είπε και το παλικάρι πιο πάνω, την πληρώνουν ποτέ αυτοί που πρέπει;

Δλδ ?

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreth
    Μία πτήση Ηράκλειο-Αθήνα ακυρώθηκε και έπρεπε να είναι αυτή που είχα κλείσει εγώ!!! Πάει τώρα η μισή ημέρα, αφού η πτήση που με βάλανε είναι 7 ώρες αργότερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
    Μία πτήση Ηράκλειο-Αθήνα ακυρώθηκε και έπρεπε να είναι αυτή που είχα κλείσει εγώ!!! Πάει τώρα η μισή ημέρα, αφού η πτήση που με βάλανε είναι 7 ώρες αργότερα...
    ντάξει 7 ωρες... δεν ειναι και τραγικο... !! υπάρχουν και χειρότερα...

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Πες τε μου τώρα οτι σας χαλάνε οι απεργιακές κινητοποιήσεις !!!!!!!!!!!!

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    ΟΣΕ ΕΛΛΑΔΑΣ..

Ξεκινάμε με το ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ δημοπρατήσει εδώ και 9 μήνες την υπηρεσία κράτησης εισιτηρίων με αποτέλεσμα να κλείνεις εισιτήριο τρένου ΜΟΝΟ στο σταθμό, ειδικά αν θέλεις να πας Αθήνα- Θεσ/κη και είσαι απο επαρχία είναι σχεδόν αδύνατον να προγραμματίσεις κάτι...

Και στο γεγονός της απεργίας, καταρχήν απεργία έχει σήμερα(παρασκευή - 5/03/10).. .
    Χτες το πρωί(Πέμπτη - 4/3/10) έρχεται φίλη απο Λαμία για Αθήνα με IC το μεσημέρι, με επιστροφή την ΊΔΙΑ ημέρα (Πέμπτη 4/3/10) το βράδυ. Βγάζει κανονικά εισιτήριο στο Λιανοκλάδι με τ'επιστροφής, η υπάλληλος δεν της λέει το παραμικρό.
    Κατεβαίνει Στ.Αθηνών το μεσημέρι στις 3, όλα καλά, κανένα πρόβλημα, καμία ανακοίνωση, καμία ενημέρωση.
    Το βράδυ πάει στις 20:00 στο σταθμό για να πάρει το επόμενο τρένο επιστροφής Αθήνα-Θεσ/κη και να κατέβει Λιανοκλάδι.
    Βρίσκει στα εκδοτήρια ανακοίνωση ότι λόγο της ΑΥΡΙΑΝΗΣ (παρασκευής) απεργία. Η τελευταία αναχώρηση για Θεσ/κη είναι στις 19:35!!!!!
    Αυτό... το εισιτήριο στο χέρι και μαζι με μερικές δεκάδες ακόμα επιβάτες μένουν εκεί ακινητοποιημένοι μια μέρα ΠΡΙΝ την απεργία!!!!!!!

Να τους κατεβάσουν τον μισθό στα 800 το μήνα μπορούν??????
    στα δι@λ@ αλήτες!!!!!
    αστο μεγαλε για τον οσε. αστο ποναει

κανονικα ολη η ηπειρτικη ελλαδα θα επρεπε να εξυπηρετειτε μονο απο τραινο. αλλα εδω υπαρχει ασυμβατοτητα γραμμων πελλοπονησου-στερεας ελλ....

και περσι διπλασιασανε τα εισητηρια

απλα τον πανε για πληρη απαξιωση και πουλημα
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    BELZEBOYLIS

Με χαλάνε προσωπικά... γιατί είναι μονο 24ωρες.. και δεν είναι διαρκείας να έχουν αποτέλεσμα για να συμμετέχουν όλοι έστω και "κυκλικά" αν οχι μαζικά. Τέτοιες 24ωρες είναι καλές για να τις κολλήσεις μόνο για 3ημερο που είναι και Παρασκευή σήμερα.

Προσωπική μου άποψη καθαρά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ναι
    και προχτες τεθηκε θεμα για αμεση απεργια μαζι με την αδεδυ (που προτεινει να φερει πιο κοντα την απεργια)

και ο παναγοπουλος αρχισε τα "ναι μεν αλλα"

ομως ας ξεκινησουμε απο τις μονοημερες και πανες και σε μαζικη και συνεχομενη

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    BELZEBOYLIS

Με χαλάνε προσωπικά... γιατί είναι μονο 24ωρες.. και δεν είναι διαρκείας να έχουν αποτέλεσμα για να συμμετέχουν όλοι έστω και "κυκλικά" αν οχι μαζικά. Τέτοιες 24ωρες είναι καλές για να τις κολλήσεις μόνο για 3ημερο που είναι και Παρασκευή σήμερα.

Gandalf
    Σωστός ο Gandalf... κάτι τρέχει στα γύφτικα με αυτές τις "απεργίες"... Δεν ιδρώνει το αυτί κανενός πάρτε το χαμπάρι... Αν δεν γίνει χαμός, δεν πρόκειται να ταρακουνηθεί κανείς.. χθες στην ΔΕΗ που πήγα να πληρώσω ξέρετε τι είπε ο ένας ταμίας στον άλλο? "Εγώ δεν ξανααπεργώ μαλάκες... έχω δάνειο".....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    BELZEBOYLIS

Gandalf

Δεν ξέρω αν θα γίνουν απεργίες διαρκείας (δεν είναι και έυκολο εεεε ) ΑΛΛΑ ,
    το να λες οτι γίνονται για να κάνουν 3ημερο οι εργαζόμενοι ,είναι απλά εξωφρενικό !!!!

Προσωπική μου άποψη καθαρά.(αυτό γιατί το έβαλες ?Παίζει να εκφράζεις απόψεις άλλου ??? )

γσεε-αδεδυ 11 μαρτη

εντωμεταξυ δεν μας χαλαει ναχει καθε μερα πορειες

αντε ολοι κατω

το προσωπική άποψη το έβαλα για να δηλώσω οτι είναι κάτι που ελεύθερα μπορεί κάποιος να το σχολιάσει ώς πρώτον ... και ώς δεύτερον οτι δεν είναι ούτε σωστό , ούτε λάθος.. είναι μια προσωπική σκέψη που μπορεί να μην εκφράζει άλλον.

Τώρα για τις απεργίες... Σκέψουν πόσοι απεργούν σήμερα και πόσοι είναι στην πορεία. Στις 11 θα είμαι κάτω...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    καλα οι απεργιες δεν ειχαν αποτελεσματα στους καιρους "ευμαριας" στην ελλαδα..

περιμενε να χει κανα αποτελεσμα τωρα που θα μας παρει παρτουζα ΟΛΗ η ευρωπη?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    τι να πεις..
    (Γλεζος)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gleo.jpg 
Προβολές:	120 
Μέγεθος:	49,2 KB 
ID:	190917
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    τι να πεις..
    (Γλεζος)
    Μολις το διάβασα και είδα τη photo.....

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=111195&cid=4

έχει video απο μέρος των επισοδείων...

Gandalf

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αντιμπεριαλιστικό, Επαναστατικό, Δ.Σ, Παρασκευή 12/03/2010
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2010, 20:01
  2. Αντιμπεριαλιστικό, Επαναστατικό, Δ.Σ, Παρασκευή 05/03/2010
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2010, 12:38
  3. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2009, 18:50