ακομα αναμενουμε το τηλ γιατι εχουμε να στειλουμε και Σαλονικα ενα 'ργαλειο...![]()
![]()
ακομα αναμενουμε το τηλ γιατι εχουμε να στειλουμε και Σαλονικα ενα 'ργαλειο...![]()
![]()
το τηλεφωνο αν εννοεις εμενα,το εστειλα με π.μ. να μην θεωρηθει διαφημιση
αν θες,να στο στειλω και σενα
Φίλε μου θα μπορούσες να μου το στείλεις και εμένα? Σ'ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
το τηλεφωνο αν εννοεις εμενα,το εστειλα με π.μ. να μην θεωρηθει διαφημιση
αν θες,να στο στειλω και σενα
2710-221133
ειναι τριπολη,εξου και ο κωδικος 2710
καλλιντερης λεγεται
για να μην παρεξηγηθω,ηθελα να κατεβασω απο αθηνα-τριπολη μηχανακι και το εκανα με 35 ευρω
δεν ξερω αν πηγαινει και αλλου η αν μεταφερει απο αθηνα σε αθηνα
ειχα παρει και αλλα τηλεφωνα νωριτερα,οι τιμες ηταν 300 ευρω,250 ευρω,περιπου 200 ευρω και τετοια
για την ιδια διαδρομη παντα
παρολαυτα,ειχα πετυχει και εναν που τα πηγαινε αθηνα-θεσσαλονικη η ακομα και σερρες στην πιστα και την ηξερε λεει αρκετα καλα την δουλεια
θα σου δωσω και αυτα τα τηλεφωνα
Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
2710-221133
ειναι τριπολη,εξου και ο κωδικος 2710
καλλιντερης λεγεται
για να μην παρεξηγηθω,ηθελα να κατεβασω απο αθηνα-τριπολη μηχανακι και το εκανα με 35 ευρω
δεν ξερω αν πηγαινει και αλλου η αν μεταφερει απο αθηνα σε αθηνα
ειχα παρει και αλλα τηλεφωνα νωριτερα,οι τιμες ηταν 300 ευρω,250 ευρω,περιπου 200 ευρω και τετοια
για την ιδια διαδρομη παντα
παρολαυτα,ειχα πετυχει και εναν που τα πηγαινε αθηνα-θεσσαλονικη η ακομα και σερρες στην πιστα και την ηξερε λεει αρκετα καλα την δουλεια
θα σου δωσω και αυτα τα τηλεφωνα
το εχω το τηλ του Σακη του Κιοσσε, γιατι εχω μεταφερει το Ninja στις Σερρες. απλα ηθελα να δω αν εχει καλυτερες τιμες απο αυτον. αλλα οπως φαινεται επειδη εχει την εδρα του στην Τριπολη, σιγα μην μεταφερει Αθηνα-Θεσσαλονικη...
ευχαριστω οπως και να'χει..
![]()
![]()
![]()
σήμερα, μετά τις 21:00 που σχολάω, θα έρθω με το μπουσάκι να σε ρυμουλκήσω....βρες ιμάντα![]()
τι τελική είχε μέχρι σήμερα το όχημα?:wacko:
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)