Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: Φτηνη και οικονομικη μηχανη

Νέο μέλος

Φτηνη και οικονομικη μηχανη

Ειμαι 23 ετων και μπορω να πω οτι δεν ειμαι οπαδος της μοτοσυκλετας. Δυστυχως οι συνθηκες τα εφεραν ετσι ωστε να χρειαζεται να κανω 50χμ την μερα περιπου και με το rallye να καταναλωνει 11-12 λιτρα/100χμ χαλαω πολλα λεφτα

Αφου λοιπον ειμαι τελειως ασχετος με τις μηχανες θα ηθελα να μου προτεινεται ενα παπι,scooter κ.τ.λ που να ειναι κυριως πολυ οικονομικο και αξιοπιστο. Δεν με νοιαζει να ειναι γρηγορο ή ανετο ή να εχει κρατηματα. Κατι οικονομικο και αξιοπιοστο να κανω την δουλεια μου

Χωράει πολύ συζήτηση και θέλει χρόνο...εγώ θα σου προτείνω να πάρεις ένα Τρανσαλπ 650 και να αφήσεις τα παπιά και τα σκούτερ κατά μέρος.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Χωράει πολύ συζήτηση και θέλει χρόνο...εγώ θα σου προτείνω να πάρεις ένα Τρανσαλπ 650 και να αφήσεις τα παπιά και τα σκούτερ κατά μέρος.
    Φιλε μου αυτο κοστιζει πανω απο 6000 ευρο και ειναι και 650 κυβικα. Για να γινω πιο κατανοητος θελω μια μηχανη που να μην καιει πανω απο 3 λιτρα/100χμ και δινω μεχρι 4000 ευρο. Σαν εμφανιση μου αρεσει η Varadero 125 που δεν ειναι ουτε παπι ουτε scooter. Η μεση ταχυτητα μου θα ειναι γυρω στα 80χμ και δεν προκειται να την καιω. Θελω να κανω ηρεμα και normal την δουλεια μου. Για τα καφριλικια εχω το ραλακι μου

Y.Γ Και το xt125 ωραιο ειναι. Εχει και 3000 ευρο

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    παπί, φίλε μου...

ότι παπί σου αρέσει ακόμη και κινέζικο...
    2,5λτ/100χλμ κατανάλωση και λάδια κάθε 4000 χλμ. Και καθάρισες.

Παλαιό μέλος
    EAN ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΤΕΡ,HONDA SH 300!!=OIKONOMIA KAI ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΕVERLY 250!!

''AYTOI OI ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΖΩ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟ XS 1600 MONTEΛΟ ΤΟΥ 02 ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ 18.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΑΡΛΕΤΑΚΙ 1300 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΤΕ Κ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΓΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΘΕΛΕΣ 1600ΑΡΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑ!!

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΠΕΙΣΜΑ Κ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΕΡΙΞΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΤΑ 7,95.ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ''

ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΔΙΚΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    παπί, φίλε μου...

ότι παπί σου αρέσει ακόμη και κινέζικο...
    2,5λτ/100χλμ κατανάλωση και λάδια κάθε 4000 χλμ. Και καθάρισες.
    Ενταξει οχι και κινεζικο

Εσυ ποιο παπι θα προτεινες? yamaha crypton-r ή innova? Ποιο ειναι πιο οικονομικο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από toure7
    Εσυ ποιο παπι θα προτεινες? yamaha crypton-r ή innova? Ποιο ειναι πιο οικονομικο?
    innova... αν και τρυπαν οι εξατμίσεις σε μερικά και γινονται αλητεία

Καλυτερα σκουτερ. Αν, οπως λες, δεν εχεις σχεση με μηχανή κλπ, το σκουτερ θα σε βολεψει πιο πολύ. Ειναι πιο ευχρηστο, αυτόματο, εχει αποθηκευτικούς χώρους, δε βρέχονται τα ποδια σου κλπ κλπ

Αυτά
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

για να δούμε επιλογές ....

- ενα σκουτερ με μεγάλους τροχους( 14''-16''), honda κατα προτίμηση
    - παπί suzuki adress 125
    - xt 125

πως σου φαίνονται?
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    για να δούμε επιλογές ....

- ενα σκουτερ με μεγάλους τροχους( 14''-16''), honda κατα προτίμηση
    - παπί suzuki adress 125
    - xt 125

πως σου φαίνονται?
    Μπορεις να μου πεις τιμες και ποιο ειναι πιο οικονομικο?

Με νορμαλ οδηγηση ποσα λιτρα θα καιει ανα 100χμ?

Μπορεις να μου πεις τιμες και ποιο ειναι πιο οικονομικο?

Με νορμαλ οδηγηση ποσα λιτρα θα καιει ανα 100χμ?
    επειδή αυτή τη στιγμή δεν περισσεύει χρόνος, ρίξε μια ματιά στο mototriti για τιμούλες

τώρα απο κατανάλωση, και τα τρία θα είναι οικονομικότατα, με το παπί και το xt να έχουν προβάδισμα ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Φιλε μου αυτο κοστιζει πανω απο 6000 ευρο και ειναι και 650 κυβικα. Για να γινω πιο κατανοητος θελω μια μηχανη που να μην καιει πανω απο 3 λιτρα/100χμ και δινω μεχρι 4000 ευρο. Σαν εμφανιση μου αρεσει η Varadero 125 που δεν ειναι ουτε παπι ουτε scooter. Η μεση ταχυτητα μου θα ειναι γυρω στα 80χμ και δεν προκειται να την καιω. Θελω να κανω ηρεμα και normal την δουλεια μου. Για τα καφριλικια εχω το ραλακι μου

Y.Γ Και το xt125 ωραιο ειναι. Εχει και 3000 ευρο
    καλως ήρθες

φίλε μου για την περιπτωση σου πιστεύω ότι ένα παπί είναι ότι πρέπει, δεν καίει τίποτα, χωράει παντού είναι φτηνό (πάρε μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση), και κυρίως η συντήρηση του είναι μηδαμινή: λάδια, φίλτρα λαδιού και που και που λάδωμα η αλυσίδα και είναι αθάνατο.

βέβαια και εγώ τα ίδια με σενα έλεγα όταν πρωτοπήρα το παπί μου αλλά μετά γλυκάθηκα, θα το δεις και εσύ στην πορεία τωρα δεν το πιστεύεις αλλά μετά από ενα 6μηνο με τη συμβίωση σου με παπί δεν θα θέλεις να βλέπεις το αυτοκίνητο και θα ψάχνεσαι για μηχανή , θα με θυμηθείς μετά από κανένα 6μηνο.

για μάρκα παπιού θα σου έλεγα να πας σε modenas που είναι σκυλιά αλλά βέβαια και honda kawasaki απλά μακριά από κινέζους.

ενοείται πως εκτός του διπλώματος πρέπει να υπολογίσεις 500-600 ευρώ για κρανάκι καλό και μπουφάν διότι ένα είναι σίγουρο, θα πέσεις (όπως όλοι μας όταν μαθαίνουμε και όχι μόνο) γιαυτό κοίταξε να είσαι προστατευμένος καλά.

τέλος φιλικά πάντα, τα καφριλίκια με το ραλάκι σου είναι δεκτά μόνο αν τα κάνεις μέσα σε πίστα αλλιώς σε δημόσιους δρόμους είναι ανεπίτρεπτα και χάρις σε καφριλίκια έχουν χαθεί πολλές ψυχές μην το ξεχνας αυτό!!!!!

Re: Φτηνη και οικονομικη μηχανη

Ειμαι 23 ετων και μπορω να πω οτι δεν ειμαι οπαδος της μοτοσυκλετας. Δυστυχως οι συνθηκες τα εφεραν ετσι ωστε να χρειαζεται να κανω 50χμ την μερα περιπου και με το rallye να καταναλωνει 11-12 λιτρα/100χμ χαλαω πολλα λεφτα

Αφου λοιπον ειμαι τελειως ασχετος με τις μηχανες θα ηθελα να μου προτεινεται ενα παπι,scooter κ.τ.λ που να ειναι κυριως πολυ οικονομικο και αξιοπιστο. Δεν με νοιαζει να ειναι γρηγορο ή ανετο ή να εχει κρατηματα. Κατι οικονομικο και αξιοπιοστο να κανω την δουλεια μου
    Φιλε καλησπερα παρατηετω αυτο το λινκ που ισως να σε ενδιαφερει http://www.moto.gr/forums/showthread...light=VARADERO

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Ενταξει οχι και κινεζικο

δεν έχω να σου προτείνω κάτι...

όλα κάνουν καλά αυτό που φτιάχθηκαν να κάνουν...
    τώρα πλέον έχουν και τα περισσότερα δίσκο πίσω.
    Και πραγματικά σου λέω ΜΗΝ υποτιμάς τα κινέζικα..

όσο για σκούτερ μέσα είμαι αν και πρέπει να γνωρίζεις ότι σε αξιοπιστία/συντήρηση/κατανάλωση/επισκευή από τυχόν κτύπημα-πέσιμο και γενικά κόστος διαβίωσης ένα οποιοδήποτε παπί νικά ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ.

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Eγώ θα σε πρότεινα yamaha crypton x-135!!
    Πολύ οικονομικό, δυνατό, καινούριο με 2200 ευρά πάνω κάτω και πορεία πάει άνετα μέχρι και με 100 χλμ την ώρα!!
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

Unhappy

apokliete na kaiei toso to ralley

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. νέα και α-μήχανη :)
    από evvou στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1148
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2008, 22:26
  2. Τσοκ και μπουκωμένη μηχανή
    από g0ng στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2007, 14:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2006, 03:50
  4. ο πλαστελινανθρωπος και η μηχανή
    από vaskunito στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2006, 08:49