Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: πτωση και φοβος...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Βρες τι σου προκαλεί
    φόβο όταν
    οδηγας τη μοτο σου και
    δούλεψε το τώρα πιθανών να
    φοβάσαι
    το αναπάντεχο και την
    αδράνεια σου,λόγω απειριας όπως είπες και τη μάλλον κακή σου αντίδραση την επόμενη φορά που θα ξανατυχει -γιατί θα ξανατυχει -Οποτε φίλε δουλεια και
    εξάσκηση με το χτ ακι σου ώστε να νιώθεις κάποια στιγμή ότι το χεις και να κυκλοφορεις μετά με μεγαλύτερη σιγουριά κ άνεση μέχρι να..... Ξαναφας τα μούτρα σου γιατί θα τα ξαναφας ... Και φτου μετά
    πάλι από την αρχή να διωρθωνεις τα «λάθη» σου κτλ κτλ ε ...μέχρι που θα μεγαλωσεις και θα λες .. Τι φοβομουνα ο μαλακας ..η πρώτη φορά ήταν δύσκολη...

Φίλε πάρε μπουφάν με προστασίας παντού ,πάρε μποτουλες Καλές γάντια με προστασίας και εκτός της προστασίας που σίγουρα παρέχουν θα σε κάνουν να νιώθεις πιο σίγουρος οταν οδηγας .

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    Ο φοβος φερνει πανικο κ ο πανικος σιγουρα φερνει ασχημα αποτελεσματα.Αυτο πιστευω πως ηθελε να πει ο trooper.Προσωπικα πιστευω πως ολοι οι φοβοι ξεπερνιουνται γιατι πολυ απλα ειναι καθαρα εγκεφαλικη ενεργεια(γι'αυτο κ τα επιπεδα του φοβου διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο).Να θυμισω μια παροιμια που λεει:Και ο χειροτερος μου φοβος,φοβαται μηπως δεν τον φοβηθω!!!!!
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!
    Σίγουρα ανέβασες μία μπάρα το δείκτη εμπειρίας σου.Και μην ξεχνάς:Ο χρόνος είναι ο καλύτερος
    γιατρός.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
    Ο φοβος φερνει πανικο κ ο πανικος σιγουρα φερνει ασχημα αποτελεσματα.
    Όχι πάντα:ανάλογα το χαρακτήρα ο φόβος μπορεί να φέρει επιπλέον σεβασμό σ'αυτό που κάνεις.Ο φόβος δε φέρνει κατ'ανάγκη πανικό.Γι'αυτό συμφωνώ με το παρακάτω:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Όταν σταματήσεις να φοβάσαι όταν καβαλάς μηχανή, παράτα την...
    Δηλαδή αν πάψεις να'χεις στο μυαλό σου ότι με το μηχανάκι μπορεί να συμβούν τα χειρότερα=δε θα'σαι τόσο μπριζωμένος(όχι καλό)., τότε άστη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Μάλλον ήθελες να γράψεις "Όταν φοβάσαι να καβαλάς μηχανή, παράτα την..."
    Όχι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Δηλαδή αν πάψεις να'χεις στο μυαλό σου ότι με το μηχανάκι μπορεί να συμβούν τα χειρότερα=δε θα'σαι τόσο μπριζωμένος(όχι καλό)., τότε άστη
    Ναι...

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Κάποτε μου έφυγε το μπροστινό σε φρένα πανικού σε δρόμο που θύμιζε παγοδρόμιο. Απολογισμός σπασμένος ώμος και δόντι (έβγαλα το κράνος να μιλήσω σε κάποιον 300 μ από το σπίτι μου και τελικά δεν το ξαναέβαλα $##@#).
    Από τότε όποτε περνούσα από κει πάθαινα πλάκα και το απέφευγα. Κάποτε είπα... αυτό πρέπει να τελειώσει και άρχισα να περνάω και 5 φορές την ημέρα. Τώρα όταν περνάω από κει 9 στις 10 δεν το σκέφτομαι καν.

Μόνο οι ηλίθιοι δεν φοβούνται. Οι υπόλοιποι απλά πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται και να τιθασεύουν τους φόβους τους.
    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ

Όλα θα πάνε καλά
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Δεν νομιζω να εχει υπαρξει οδηγος μοτοσυκλετας εδω μεσα που να μην εχει αισθανθει τον φοβο καποια στιγμη σε αυτην την ζουγκλα που κυκλοφορουμε.Εγω με το παπι μεχρι τωρα δεν εχω πεσει αλλα μερικες φορες αισθανομαι αβολα.Μπορει να ειναι που ειμαι και απειρος οδηγος ακομα.Αλλα ποτε μου δεν θα ξεχασω που ημουν βολτα με τον πατερα μου και ημουν 10 χρονων.Καθομαστε στο φαναρι ηλια ηλιου και φρατζη.Και περναει μια μηχανη με κοκκινο,πεφτει πανω σε αμαξι και βλεπω 2 ανθρωπους να εκτοξευονται πολυ ψηλα και να σκανε στο εδαφος σαν τσουβαλια.Αυτο δεν προκειται να το ξεχασω ποτε αλλα ουτε θελω γιατι μου υπενθυμιζει ποσο προσεκτικος και προνοητικος πρεπει να ειμαι.ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ φιλοι μου.

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    Όχι πάντα:ανάλογα το χαρακτήρα ο φόβος μπορεί να φέρει επιπλέον σεβασμό σ'αυτό που κάνεις.Ο φόβος δε φέρνει κατ'ανάγκη πανικό.Γι'αυτό συμφωνώ με το παρακάτω:

Δε πιστευω οτι ο φοβος μπορει να φερει σεβασμο.Σεβασμο μπορουν να φερουν αλλα πραγματα οπως η παιδεια(πανω στο αντικειμενο μας),θεωρω πως ο φοβος ειναι ενα δυνατο συναισθημα που τις πιο πολλες φορες μας κανει να μειωνεκτουμε απενατι του.

Οσο για την σκεψη οτι μπορουν να συμβουν τα χειροτερα καβαλωντας την μοτοσυκλετα μας,συμφωνω, με ενα μεγαλο ΑΛΛΑ στην μεση.Γιατι αν το δεις λιγακι ακραια κ με το να κατεβεις σκαλοπατια,ενα πιθανο γλιστρημα μπορει να σ'αφησει στον τοπο...αν το σκεφτομαστε ετσι καηκαμε......
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro

Καλορίζικη και πάντα όρθιος...
    +500
    +1000 αν όπου ''φόβος'' βάλεις επίγνωση του κινδύνου.
    Κάποια στιγμή αντελήφθην ότι πήγαινα το 954 μου, παντού ''τάπα'' χωρίς να φοβάμαι καθόλου, χωρίς σεβασμό, όπως θέλετε πείτε το. Το πούλησα γιατί το γεγονός αυτό με τρόμαξε. Ο φόβος είναι σίγουρα κακός σύμβουλος, όπως είναι και η παντελής έλλειψή του όμως. (τώρα που σοβαρεύτηκα όμως θα ξαναπάρω:rotflmao: )
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Καλύτερα να βρίσκεται ώστε ν'αναγκάζεται να προσέχει.Ας πηγαίνει κότα,αυξάνει τις πιθανότητες να ξαναπάει βόλτα

Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    οταν οδηγουμε μηχανη πρεπει να ειμαστε απολυτα συγκεντρωμενοι!!!!!

εισαι τυχερος που καταλαβες οτι δεν εισαι ατρωτος και αλανθαστος χωρις να το πληρωσεις ακριβα...
    απο εδω και περα ΟΠΟΤΕ θα καβαλας την μηχανη σου να εχεις το νου σου για το πιο απιθανο που μπορει να σου συμβει....

πιο συγκεκριμενα,ειχα διαβασει ενα αρθρο στο παρελθον οπου ρωτουσαν εναν ταριφα στην Ν.Υορκη ο οποιος ειχε βραβευτει απο μια ασφαλιστικη εταιρεια για τον λογο οτι δεν ειχε τρακαρισμα για 30 χρονια που δουλευε....και τον ρωταγαν πως τα καταφερε ;;;

η απαντηση του ηταν καπως ετσι....

"οποτε οδηγω θεωρω οτι γυρω μου ειναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΙ και θελουν να πεσουν επανω μου!!!!"

με αλλα λογια ο τυπος παιρνει τα μετρα του για οτι πιο τρελο και απιθανο μπορει να του συμβει....κανε το ιδιο!!!!

τωρα οσον αφορα το ψυχολογικο κομματι....εγω ειχα δυο σοβαρα ατυχηματα με μηχανη...

1)πηγαινα με 90 και εσκασα φρεναριστος πανω σε σταματημενη μερσεντες και εσπασα το πισω τζαμι με τα μουτρα μου χωρις κρανος (απο τοτε το φοραω παντα....).....και βγηκα μονο με γρατσουνιες....

2)χτυπησα μια γιαγια στη κηφησιας,πεζη που πεταχτηκε χωρις να κοιταξει το κοκκινο στη διαβαση (παλι καλα που ειχα μαρτυρες)....και παλι τη γλιτωσα με γρατσουνιες....

και αλλες 2 μικρες πτωσεις μονο γρατσουνιες....

απο αυτα καταλαβαινεις οτι δυο πραγματα ειναι σιγουρα!!!

α)ο χρονος ειναι οντως ο καλυτερος ιατρος....και ξανακαβαλας και συνεχιζεις
    β)κατι πρεπει να αλλαξω στον τροπο που οδηγω!!!

Υ.Γ.:παιζει και η τυχη το ρολο της...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ο φόβος όπως ειπώθηκε είναι ενα συναίσθημα που αν χρησιμοποιηθεί και ελεγχθεί σωστά θα σε κάνει καλύτερο αναβάτη. Ούτε να τον διαγράψεις μπορείς καθώς είναι μέρος του εαυτού σου , ούτε φυσικά πρέπει να τον αφήσεις να πάρει τον έλεγχο.

Αν ήταν έτσι απο παιδάκια που πέφταμε και χτυπούσαμε τρέχοντας , τώρα θα ήμασταν σε καναπέδες με ροδάκια όλοι μας.

Ο φόβος που έχεις, η εμπειρία που απέκτησες... και ο χρόνος που θα του δώσεις εκ νέου μαθάινοντας το ΧΤ και τα τερτίπια του, θα σε κάνει καλύτερο αναβάτη αφού θα έχει βελτιωθεί η αμυντική ικανότητα οδήγησης σου. Δηλαδή το Α και το Ω της οδήγησης μιας μηχανής στην πόλη και οχι μόνο.

Κατά τον SunTzu λοιπόν... τον φόβο σου , χρησιμοποιήσε τον.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Καλορίζικη και πάντα όρθιος...
    +όλα .

...Ο κανόνας είναι γνωστός. Όταν καβαλάς δύο ρόδες , θα πέσεις .
    Είτε φταίς ,είτε όχι. Το θέμα είναι πως θα πέσεις.
    ΠΡΟΣΟΧΗ και όλα θα πάνε καλά .

.Καλορίζικο.

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Εγώ αυτό το συναίσθημα το έχω από τότε που έκανα παιδιά και δεν θέλω να το ξεπεράσω γιατί με κάνει πιο προσεκτικό
    πόσο δίκιο έχεις...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ