Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: πτωση και φοβος...

πτωση και φοβος...

Πριν απο καιρο ειχα ενα ασχημο ατυχημα με το χτ-ακι μου...
    Ταξιτζης βγαινει απο παραδρομο σε λεωφορο και προκειμενου να τν αποφυγω παω να κανω μια μανουβρα πανικου και ωντας απειρος μαλλον εχασα το πισω (μαλλον γτ απο το σοκ δεν θυμαμαι και πολλα) και κατεληξα να σερνομαι και το χτ παρεα σε ενα δεντρο.......
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΡΙΦΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ν ΔΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ......
    η μηχανη διαλυμενη (ραγισμα στ πλαισιο και ο κινητηρα μαζι με εξατμιση σμπαραλια, αφου εσκασε στο δεντρο με την ποδια ...) και γω με βγαλμενο αστραγαλο και ωμο και γρατζουνιες-καψιματα δοξα τν θεο μπολικα, αφου φοραγα μπουφαν (χωρισ προστατευτικα) τζην και κρανος...

Μετα απο πολλυ καιρο καταφερα να ξεπερασω το σοκ και να μαζεψω τα φραγκα και αγορασα σημερα παλι το χτ-ακι .....
    Ειμαι πολυ χαρουμενος αλλα να πω την αμαρτια μου , εναν φοβο τον εχω....
    ενταξει υπαρχουν και χειροτερες και ποιο επιπονες πτωσεις αλλα και αυτη αρκουσε για ν με τρομαξει πολυ....
    υπαρχει μεσα μου συνεχεια ο φοβος οτι ολο και κατι θα παει στραβα.......
    ποσο νορμαλ ειναι αυτο?
    ξεπερνιετε ποτε?

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Όχι μόνο είναι νορμάλ, αλλά αμφιβάλλω και αν θα το ξεχάσεις ποτέ...εύχομαι τουλάχιστον να θυμάσαι μόνο αυτό και να μην υπάρξει ποτέ το...επόμενο, που θα θυμάσαι...

Περαστικά και εφεξής πάντα όρθιος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Εγώ αυτό το συναίσθημα το έχω από τότε που έκανα παιδιά και δεν θέλω να το ξεπεράσω γιατί με κάνει πιο προσεκτικό

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Re: πτωση και φοβος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nasosR

υπαρχει μεσα μου συνεχεια ο φοβος οτι ολο και κατι θα παει στραβα.......
    ποσο νορμαλ ειναι αυτο?
    ξεπερνιετε ποτε?
    Βεβαίως και είναι νορμάλ και βεβαίως ξεπερνιέται.Υπάρχουν παραδείγματα ανθρώπων με έντονες φοβίες(στα ύψη,στα σκυλιά κλπ)που είτε μόνοι τους είτε με καθοδήγηση ψυχολόγου μπόρεσαν και τίς νίκησαν.

Σού προτείνω να κάνεις άμεσα κάτι για τίς όποιες αρνητικές σκέψεις έχεις,όταν οδηγείς.Η μοτοσυκλέτα θέλει χαλαρότητα και συγκέντρωση.

Α!Καλορίζικο κιόλας και πάντα όρθιος.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan

Re: Re: πτωση και φοβος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Βεβαίως και είναι νορμάλ και βεβαίως ξεπερνιέται.Υπάρχουν παραδείγματα ανθρώπων με έντονες φοβίες(στα ύψη,στα σκυλιά κλπ)που είτε μόνοι τους είτε με καθοδήγηση ψυχολόγου μπόρεσαν και τίς νίκησαν.

Σού προτείνω να κάνεις άμεσα κάτι για τίς όποιες αρνητικές σκέψεις έχεις,όταν οδηγείς.Η μοτοσυκλέτα θέλει χαλαρότητα και συγκέντρωση.

Α!Καλορίζικο κιόλας και πάντα όρθιος.
    ναι μονο που οι φοβιες που έχουμε ενώ οδηγούμε ίσως είναι απ τις ελάχιστες φοβίες τις οποόιες είναι καλό να μην ξεπεράσουμε ποτέ.... ας πούμε η έμμονη ιδέα ότι κάποιος μαλάκας θα σου την βγεί απ το στενάκι ή από την διασταύρωση μπορεί να καταντάει υπερβολική μερικές φορές αλλά σίγουρα σώζει ζωές...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Όταν σταματήσεις να φοβάσαι όταν καβαλάς μηχανή, παράτα την...

Καλορίζικη και πάντα όρθιος...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    δε χρειαζεται φοβος.ο φοβος ειναι κακος συμβουλος γιατι προκαλει πανικο.
    σεβασμος,προληψη,προνοητικοτητα και εγγρηγορση χρειαζεται.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Re: Re: Re: πτωση και φοβος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από aakkuan
    ναι μονο που οι φοβιες που έχουμε ενώ οδηγούμε ίσως είναι απ τις ελάχιστες φοβίες τις οποόιες είναι καλό να μην ξεπεράσουμε ποτέ.... ας πούμε η έμμονη ιδέα ότι κάποιος μαλάκας θα σου την βγεί απ το στενάκι ή από την διασταύρωση μπορεί να καταντάει υπερβολική μερικές φορές αλλά σίγουρα σώζει ζωές...
    Ας μην το αναλύσω,το είπε καλύτερα και ο TROOPER πριν.
    Φίλε,αν την ώρα που οδηγείς,στο μυαλό σου βρίσκεται ο μαλάκας που θα πεταχτεί από το στενάκι και θα σε ξεπαστρέψει,κάτσε σπίτι σου καλύτερα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Εντελώς δεν ξεπερνιέται ποτέ...απλά μετά από κάτι τέτοιο καταλαβαίνεις ότι:
    1)είμαστε εκτεθειμένοι στην παραμικρή στραβή
    2)υπάρχουν 2 ειδών αναβάτες:αυτοί που έπεσαν και αυτοί που θα πέσουν,είτε σου αρέσει είτε όχι...

Ανάλογα τί χαρακτήρας είσαι και πόσο συνειδητοποιείς τους κινδύνους,ο φόβος μπορεί να γίνει

α)αρχικά ξενέρωμα για τους βλάκες που κυκλοφορούν και μετά επιπλέον παράγοντας προσοχής
    β)φοβία οπότε τα παρατάς
    γ)παράγοντας ώστε να κυκλοφορείς όσο γίνεται λιγότερο,σε καλές καιρικές συνθήκες,σε διαδρομές που αξίζει τον κόπο(λίγη κίνηση,ωραία τοπία),Μ'άλλα λόγια σε συνδυασμό με το α) σε κάνουν ναντιμετωπίζεις τη μηχανή ως χόμπι.

Στην περίπτωσή μου ισχύουν τα α και γ.
    Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις και πάντα προσεχτικός,όρθιος και -γιατί όχι;-τυχερός...

Φίλε,αν την ώρα που οδηγείς,στο μυαλό σου βρίσκεται ο μαλάκας που θα πεταχτεί από το στενάκι και θα σε ξεπαστρέψει,κάτσε σπίτι σου καλύτερα.
    Βαγγέλη διαφωνώ.Καλύτερα να βρίσκεται ώστε ν'αναγκάζεται να προσέχει.Ας πηγαίνει κότα,αυξάνει τις πιθανότητες να ξαναπάει βόλτα

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    διαβασε πιο κατω...............

επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    δε χρειαζεται φοβος.ο φοβος ειναι κακος συμβουλος γιατι προκαλει πανικο.
    σεβασμος,προληψη,προνοητικοτητα και εγγρηγορση χρειαζεται.

+600

Βαγγέλη και γώ διαφώνω παρόλο που καταλαβαίνω πως το εννοείς, θα πρέπει να υπάρχει μια καχυποψία την ώρα της οδήγησης. Με είδε - δεν με είδε, θα μου πεταχτεί - δεν θα μου πεταχτεί....

Πριν χρονια βγηκε μπροστα μου αμαξι απο καθετο δρομο και τρακαρα. Δεν εσπασα κατι αλλα ημουν κανα μηνα μεσα στο σπιτι απο ραμματα/πρηξιμο (εφταιγα και εγω γιατι δεν ειχα φωτα αν και κεντρικος δρομος με φωτισμο).

Πανε πολλα χρονια απο τοτε, αλλα πλεον σε καθε διασταυρωση εχω ενα φοβο μεγαλυτερο απτον νορμαλ και καμια φορα καρδιοχτυπω οταν βλεπω μουρη απο αμαξι να ξεπροβαλλει αποτομα απο καθετο. Τι να κανεις, ετσι ειναι αυτα :P

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Όταν σταματήσεις να φοβάσαι όταν καβαλάς μηχανή, παράτα την...

Μάλλον ήθελες να γράψεις "Όταν φοβάσαι να καβαλάς μηχανή, παράτα την..."
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan

Re: Re: Re: Re: πτωση και φοβος...

Ας μην το αναλύσω,το είπε καλύτερα και ο TROOPER πριν.
    τετοιες νοοτροπίες είναι που μας κάνουν τόσο ευάλωτους, περισσότερο και από τι μας κάνει η φύση του δίκυκλου η ίδια. νοοτροπίες του στυλ "όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται" και να γκρινιάζουμε αιώνια για το πόσα ζώα υπάρχουν που οδηγούνε και να βρίζουμε λες και θα αλλάξει κάτι. ο μόνος τρόπος να επιβιώσεις είναι να προσαρμοστείς στο περιβάλλον που ήδη υπάρχει. "αγέρωχα" στυλάκια παρότι γοητευτικά, φοβάμαι ότι τείνουν να οδηγούν σε δυσάρεστα αποτελέσματα...αυτα, φιλικα....

Πριν μερικά χρόνια πέρασα πάνω από αμάξι, με πλήρη εξάρτηση "μάχης", αφού πετάχτηκε μπροστά μου παραβιάζοντας κόκκινο.Αυτός κατέληξε στο νοσοκομείο τελικά, και εγώ από τότε είμαι πάντα υποψιασμένος για τα πάντα.
    Αυτό με αφήνει να χαρώ την βόλτα μου εκτός πόλης αλλά και να είμαι πάντα στην τσίτα εντός των τειχών.
    Τώρα θα δεις που πολλές μαλακίες που κάνουν οι άλλοι στον δρόμο θα τις έχεις προβλέψει λίγο πριν και θα έχεις πάρει τα μέτρα σου.
    Καλώς ή κακώς αυτός είναι μοναδικός τρόπος για να αποκτήσεις εμπειρία και να φυλάγεσαι στον δρόμο από τους άλλους.
    Όπως ειπώθηκε και πριν, υπάρχουν 2 ειδών οδηγοί μηχανής, αυτοί που έπεσαν και αυτοί που θα πέσουν.
    Αφού έπεσες και είσαι μία χαρά μην ανησυχείς για τίποτα.Είσαι από τους τυχερούς όπως και αρκετοί από εδώ μέσα που μάθαμε χωρίς να πάθουμε (κάτι σοβαρό)
    Well come to the club.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ