εσεις πανω κατω ποσα χλμ κανεται στην πολη?
εσεις πανω κατω ποσα χλμ κανεται στην πολη?
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ 1000 ΚΑΝΩ 180 ΜΑΧ.![]()
Το οργανο καλα δειχνει γιατι και τις δυο φορες εβαλα τα ιδια λιτρα βενζινης.Απλως μετα απο καποιες στροφες η καταναλωση ανεβαινει 1000%.
BETTER FIGHT FOR SOMETHING THAN LIVE FOR NOTHING.
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Δεν ειναι τιποτα αυτο μπροστα σε αλλα!
Ρωτα και τον idi με το 1000 να δεις τι διαφορα εχει αναλογα με το στυλ οδηγησης
Μη ξύνεις πληγές!![]()
![]()
Πάντως, έχει τεράστιες διαφορές αν πηγαίνεις στη πόλη 9λογικό σε όλα συμβαίνει) με το να πας ταξίδι. Εγώ και με σταθερές στροφές 6000-8000 σε ταξίδι έχω δει μικρή κατανάλωση.
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gergio
και εξατμιση τελικο remus
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΧΑΤΜΙΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ Κ Ν ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ?
ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ?
ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ
ΠΑΟΚ 4
Η REMUS ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΥΜΗΝΙΟΥ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΣΣΟ ΘΩΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 5-7 ΑΛΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΜΑΕΙ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΟΚΟΝΙΜΑΤΑ.ΔΕΣ ΤΙΜΕς ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ACRAPO
ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΑΛΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΒΑΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΟ ΒΙΝΤΣΙΑρχικά δημιουργήθηκε από gergio
Η REMUS ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΥΜΗΝΙΟΥ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΣΣΟ ΘΩΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 5-7 ΑΛΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΜΑΕΙ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΟΚΟΝΙΜΑΤΑ.ΔΕΣ ΤΙΜΕς ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ACRAPO
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΑΠΟΒΙΤΣ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ Ζ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΙΤΑΝΙΟ
ΠΑΟΚ 4
οταν λες για θερμοκρασια τι θες να πεις?γιατι με αυτη δεν καιγεσαι.
τωρα για ανθρακονηματα δεν θα τη προτιμουσα θα προτημουσα τιτανιου,να ξερεις οτι τα ανθ/τα εκτος απο οτι ειναι ακριβες εχουν και ημ.ληξης δηλαδη καιγωνταιρωτα να μαθεις
παντως και η remus καλη ειναι και ομορφη
Η ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ CARBON EXOYN ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ CARBON ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΟΣΟ ΟΙ ΑΛΛΕΣΑρχικά δημιουργήθηκε από gergio
οταν λες για θερμοκρασια τι θες να πεις?γιατι με αυτη δεν καιγεσαι.
τωρα για ανθρακονηματα δεν θα τη προτιμουσα θα προτημουσα τιτανιου,να ξερεις οτι τα ανθ/τα εκτος απο οτι ειναι ακριβες εχουν και ημ.ληξης δηλαδη καιγωνταιρωτα να μαθεις
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜ. ΛΗΞΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ
ΠΑΟΚ 4
εκτος οτι μου το εχουν πει κανα 2 φιλοι μηχανικοι,μου το ειπε και ο πιερακος....ειναι γειτονας μου οταν πηγα να παρω ενα χτ660χ
thanks gergio![]()
ΠΑΟΚ 4
Λοιπόν με 10 λίτρα ήρθα απο Αρκίτσα - Βύρωνα 170-175 (περίπου) χλμ.
και έχει ακόμα 2 γραμμές. Πήγαινα για 150 χλμ. με 10000-12000 στροφές. Είδα τελική 252 με 12500 στροφές μετά έπεφτε λίγο η ταχύτητα και ξανά πάνω. Όλα αυτά χωρίς αλλαγές στο μηχανάκι. Μόνο μία ζελατίνα ermax για να κρύβομαι...
![]()
*GoD is ReaL uNleSs He haS been DecLared As an Integer *
τις γραμμες θα τις δεις καλα οταν το ξανανοιξεις το διακοπτη.εγω οταν πηγα χαλκιδα 140-220 εκανα 222χλμ και μες την πολη 175χλμ
Κάπως έτσι όπως τα λέει ο gergio ήταν και το δικό μου ΣΚ.
Με χαλαρούς κυρίως ρυθμούς.
που σκατά το πόσταρα δεν μπορώ να βρω!![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!