Ναι ρε...το μπλοκάκι το έχω πάντα μαζί μου...
Αφού να φανταστείς φεύγω κάποιες φορές από το σπίτι χωρίς να φορέσω ΣΩΒΡΑΚΟ άλλα το μπλοκάκι το παίρνω πάντα μαζί μου!!!!
Ναι ρε...το μπλοκάκι το έχω πάντα μαζί μου...
Αφού να φανταστείς φεύγω κάποιες φορές από το σπίτι χωρίς να φορέσω ΣΩΒΡΑΚΟ άλλα το μπλοκάκι το παίρνω πάντα μαζί μου!!!!
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αν και βλέπω τον ταμία πονηρεμένο...
Δεν πάμε καμιά Λειβαδιά να λαδώσουμε και τ'αντεράκι μας?![]()
Από παλιά εθνική εννοείται...:o
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Θα κουβαλας εσυ την Βασιλοπιτα???Αρχικά δημιουργήθηκε από XJR_Billy
Αν και βλέπω τον ταμία πονηρεμένο...
Δεν πάμε καμιά Λειβαδιά να λαδώσουμε και τ'αντεράκι μας?![]()
Από παλιά εθνική εννοείται...:o:rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εγώ, μάλλον, θα κουβαλάω την Βασίλω...:wacko:![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
εσύ να παρεις των ομματιών σου γιατί εχουμε εκδρόμα την Κυριακή...Αρχικά δημιουργήθηκε από XJR_Billy
Εγώ, μάλλον, θα κουβαλάω την Βασίλω...:wacko:![]()
Αν έρθω κι εγώ θα γυρίσουμε Δευτέρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
εσύ να παρεις των ομματιών σου γιατί εχουμε εκδρόμα την Κυριακή...![]()
![]()
XR
XTR
XJR
αν κανουμε μια τιμια και ειλικρινη αλλαγη μηχανακίων, θα φτασουμε μαζι την ίδια μέρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από XJR_Billy
Αν έρθω κι εγώ θα γυρίσουμε Δευτέρα...![]()
![]()
την Τρίτη!!!![]()
![]()
![]()
Το θέμα δεν είναι το μηχανάκι…είναι ο οδηγός.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
αν κανουμε μια τιμια και ειλικρινη αλλαγη μηχανακίων, θα φτασουμε μαζι την ίδια μέρα...
την Τρίτη!!!![]()
![]()
![]()
Αργός και συντηρητικός, για φτάσει πάντα στο προορισμό του.
Γεια σου Billάρα![]()
Check τις "Συναντησεις-Βολτες"Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Για πια Κυριακή μιλάμε ρε οικογενειάρχες και μη;
Οπότε... δεν ξεκινάμε οι δυό μας Παρασκευή απόγευμα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
αν κανουμε μια τιμια και ειλικρινη αλλαγη μηχανακίων, θα φτασουμε μαζι την ίδια μέρα...
την Τρίτη!!!![]()
![]()
![]()
Μπας και προλάβουμε τους άλλους?:rotflmao:![]()
![]()
Καλά... μην κοιτάς τους οικογενειάρχες που ανέχονται τις πιλοτικές μου ικανότητες...
Είναι γιατί πληρώνω τις συνδρομές μου και... μου έχουν αδυναμία συγκεκριμένα μέλη... :o![]()
![]()
(Κάτσε να δεις πως θα σκάσουν τα πρόστιμα τώρα...)![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Γειά σου ρε John καλλιτέχνη !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Το θέμα δεν είναι το μηχανάκι…είναι ο οδηγός.
Αργός και συντηρητικός, για φτάσει πάντα στο προορισμό του.
Γεια σου Billάρα![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Ποιος π____ς σου εχει αδυναμια να φαει το πρωτο προστιμο της χρονιας???Αρχικά δημιουργήθηκε από XJR_Billy
Καλά... μην κοιτάς τους οικογενειάρχες που ανέχονται τις πιλοτικές μου ικανότητες...
Είναι γιατί πληρώνω τις συνδρομές μου και... μου έχουν αδυναμία συγκεκριμένα μέλη... :o![]()
![]()
(Κάτσε να δεις πως θα σκάσουν τα πρόστιμα τώρα...)![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι... αλλά... εξήγησέ μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ποιος π____ς σου εχει αδυναμια να φαει το πρωτο προστιμο της χρονιας???![]()
Πως θα ρίξεις πρόστιμο στον εαυτό σου?![]()
![]()
![]()
![]()
:a028:
XR
XTR
XJR
XJR_ Billy εχεις την τιμη να φας το πρωτο προστιμο της χρονιας για ειρωνευτηκες με σαρκασμο τον αξιαγαπητο ταμια σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από XJR_Billy
Εγώ ρουφιάνος δεν γίνομαι... αλλά... εξήγησέ μου...
Πως θα ρίξεις πρόστιμο στον εαυτό σου?![]()
![]()
![]()
![]()
:a028:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθε ξερεις τι πρεπει να κανεις![]()