Σελίδα 20 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 101516171819202122232425 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 401

Θέμα: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    ....................
    τα τελεφταία χρόνια ήρθα σε στενή επαφή με τέτοιους κύκλους ανθρώπων. και τους είδα "από μέσα". πρίν γίνει αυτό τος θαύμαζα, πλέον όμως, πραγματικά τους σιχαίνομαι... είναι (όχι όλοι φυσικά) η χειρότερη κάστα ανθρώπων που έχω γνωρίσει. οι πιό σιχαμένοι. και άν πραγματικά τους θεωρεις "άξιους" και "ενάρετους", τότε ή είσαι φρούτο ακούρευτο, ή δεν είχες αρκετά πάρε δώσε μαζί τους.

αυτά.

Επειδη ημουνα, και σε ενα βαθμο ειμαι ακομα, αρκετα πιο πολλα χρονια σε επαφη με τετοιους ανθρωπους, ειτε προσωπικη ειτε μεσα απο τα κειμενα τους (απο βιβλια και εφημεριδες) θα πω απλα οτι δεν συμφωνω.

Απο 'κει και μετα εχω εκνευριστει παρα πολυ με την εκφραση "φρουτο ακουρευτο", διοτι πολυ απλα ....

Ειμαι ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ γαμωτο !!!

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Re: Re: Ξανα Χριστοδουλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Θελω να πω κ.Αφρε ...

Οτι πρεπει να πηγαινουμε ΜΠΡΟΣΤΑ!
    Να απαλαχτουμε απο τις Χριστιανομαλακιες και να μεινει τελικα η Ιστορια σαν "καθαρη" ιστορια, χωρις αυτο να "προδιδει" τις παραδοσεις μας!
    tis gamo tis paradosis mas
    opios exi paradosis na tis paradosi amesos:rotflmao:
    den mas xezete me tis paradosis sas kirie tetie mas
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

moda banana Το avatar του/της monstermind
    Επειδη ημουνα, και σε ενα βαθμο ειμαι ακομα, αρκετα πιο πολλα χρονια σε επαφη με τετοιους ανθρωπους, ειτε προσωπικη ειτε μεσα απο τα κειμενα τους (απο βιβλια και εφημεριδες) θα πω απλα οτι δεν συμφωνω.

Απο 'κει και μετα εχω εκνευριστει παρα πολυ με την εκφραση "φρουτο ακουρευτο", διοτι πολυ απλα ....

Ειμαι ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ γαμωτο !!!
    το περίμενα να έχεις επαφές, από τον τρόπο που γράφεις.

όπως και να έχει μετά το τελεφταίο επιχείρημα σου θα αναπροσαρμόσω την έκφραση μου: είσαι φρούτο κοντοκουρεμένο

..............
    όπως και να έχει μετά το τελεφταίο επιχείρημα σου θα αναπροσαρμόσω την έκφραση μου: είσαι φρούτο κοντοκουρεμένο

Τωρα μαλιστα ...

Καπως καλυτερα ...

Δεν μας ειπες ομως ακομα το ειδος του φρουτου ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

apo oti vlepo den exis epi tis ousias kata8esi tipota
    ke ego apo sena perimena pola

Τωρα μαλιστα ...

Καπως καλυτερα ...

Δεν μας ειπες ομως ακομα το ειδος του φρουτου ...

ε... δεν σε ξέρω και τόσο καλά, αλλά μάλλον είσαι καρπούζι.

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares

έχουμε ανάγει την ανοιχτομυαλιά σε υπέρτατη αξία χωρίς να φροντίζουμε να μην ξεπεράσουμε τα άκρα.
    Δεν είναι ακριβώς έτσι.
    Ανοιχτόμυαλος δεν είναι αυτός που άκριτα δέχεται οτιδήποτε πλασάρεται σαν προοδευτικό. Τόσο αφελείς δεν νομίζω ότι κυκλοφορούν εδώ μέσα.
    Ανοιχτόμυαλος είναι αυτός που είναι έτοιμος κατ' αρχήν να κρίνει και να αναθεωρήσει -αν χρειαστεί- τα προσωπικά του πιστεύω, άσχετα αν αυτό οδηγήσει σε μιά στροφή πιό συντηρητική, ή πιό προοδευτική.
    Συμβαίνει βέβαια κατά κανόνα το δεύτερο, αφού αναθεωρούμε υπάρχουσες απόψεις, άρα παράγουμε νέες.

έχετε δει πολλούς να το καυχιούνται που είναι str8 ?
    Ναι, πολλούς και μου προκαλούν την ίδια αποστροφή που μου προκαλούν και οι λούγκρες.
    Όταν πχ. διαλαλείς το πόσο αρχιδαράς είσαι, το πόσο θα γαμήσεις όποιον σου κουνηθεί, όταν αντιμετωπίζεις τις γυναίκες λες και είναι υποχρεωμένες να σου κάτσουν, όταν καυχιέσαι στους κολητούς σου για τις (φανταστικές ή πραγματικές) εμπειρίες σου...
    τι άλλο κάνεις δηλαδή;

Όσο για τον idi...
    Δεν κατακρίνουμε πρόσωπα, αλλά απόψεις.
    Και οι απόψεις του και οπισθοδρομικές είναι, και συντηρητικές, και άψαχτες. Τι άλλο πρέπει να πει κανείς δηλαδή για να τον πεις συντηρητικό;
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Αρχικά δημιουργήθηκε από antares
    Δεν είναι ακριβώς έτσι.
    Ανοιχτόμυαλος δεν είναι αυτός που άκριτα δέχεται οτιδήποτε πλασάρεται σαν προοδευτικό. Τόσο αφελείς δεν νομίζω ότι κυκλοφορούν εδώ μέσα.
    Ανοιχτόμυαλος είναι αυτός που είναι έτοιμος κατ' αρχήν να κρίνει και να αναθεωρήσει -αν χρειαστεί- τα προσωπικά του πιστεύω, άσχετα αν αυτό οδηγήσει σε μιά στροφή πιό συντηρητική, ή πιό προοδευτική.
    Συμβαίνει βέβαια κατά κανόνα το δεύτερο, αφού αναθεωρούμε υπάρχουσες απόψεις, άρα παράγουμε νέες.

Ναι, πολλούς και μου προκαλούν την ίδια αποστροφή που μου προκαλούν και οι λούγκρες.
    Όταν πχ. διαλαλείς το πόσο αρχιδαράς είσαι, το πόσο θα γαμήσεις όποιον σου κουνηθεί, όταν αντιμετωπίζεις τις γυναίκες λες και είναι υποχρεωμένες να σου κάτσουν, όταν καυχιέσαι στους κολητούς σου για τις (φανταστικές ή πραγματικές) εμπειρίες σου...
    τι άλλο κάνεις δηλαδή;

Όσο για τον idi...
    Δεν κατακρίνουμε πρόσωπα, αλλά απόψεις.
    Και οι απόψεις του και οπισθοδρομικές είναι, και συντηρητικές, και άψαχτες. Τι άλλο πρέπει να πει κανείς δηλαδή για να τον πεις συντηρητικό;
    ποιός παράγει νέες απόψεις μωρέ? τι αφέλεια είναι αυτή? εδω μέσα γίνεται ένα μπαράζ απο "αυθεντίες" και "κρίσεις". ο στόχος αυτής της συζήτησης δεν έιναι η ανεύρεση κάποιας αλήθειας, αλλά η επίδειξη τρόπου σκέψης και γνώσεων, πού είναι και η κλασσική παγίδα κάθε προσπάθειας για συζήτηση.

όταν κατακρίνεις απόψεις με τέτοιους χαρακτηρισμούς κατακρίνεις και πρόσωπα και μη γελοιέσαι και γίνεσαι αφελής. Αν οι απόψεις του είναι (για σένα) "και οπισθοδρομικές, και συντηρητικές, και άψαχτες" τότε και ο ίδιος ο φορέας τους είναι όλα τα παραπάνω.

και άν ο idi είναι παλιομοδίτης και χωριάτης να ξέρεις πως είναι πιο μάγκας για το μόνο λόγο ότι πάει κόντρα σε μία τάση (=μόδα) που όλοι εσείς οι υπόλοιποι νομίζετε ότι είναι μαγκία και πρωτοπορία.

===

2 φορές σας παρότρυνα να καθοδηγήσετε την συζήτηση στην εύρεση μιάς αλήθειας που θα μπορέσουμ να την κουμπώσουμε στις πρακτικές μας ανάγκες, και τις 2 φορες σας περασε έτσι.

προσκολυμένοι καθως είστε.

οι γνώση κύριοι είναι ένα όπλο. είναι το υπέρτατο όπλο. και από την φυση της (όπως όλα τα όπλα) μας κάνει ίκανότερους και δυνατότερους σε αυτό που ήδη είμαστε. τους καλούς καλύτερους και τους κακούς χειρότερους. το ότι "γνωρίζετε" δεν σημαίνει ότι είστε έξυπνοι. το ότι έχετε γνώση δεν σημαίνει οτι ξέρετε να την διαχειρίζεστε. τουναντίον... από ότι βλέπω.

ποιός παράγει νέες απόψεις μωρέ? τι αφέλεια είναι αυτή? εδω μέσα γίνεται ένα μπαράζ απο "αυθεντίες" και "κρίσεις". ο στόχος αυτής της συζήτησης δεν έιναι η ανεύρεση κάποιας αλήθειας, αλλά η επίδειξη τρόπου σκέψης και γνώσεων, πού είναι και η κλασσική παγίδα κάθε προσπάθειας για συζήτηση.

όταν κατακρίνεις απόψεις με τέτοιους χαρακτηρισμούς κατακρίνεις και πρόσωπα και μη γελοιέσαι και γίνεσαι αφελής. Αν οι απόψεις του είναι (για σένα) "και οπισθοδρομικές, και συντηρητικές, και άψαχτες" τότε και ο ίδιος ο φορέας τους είναι όλα τα παραπάνω.

και άν ο idi είναι παλιομοδίτης και χωριάτης να ξέρεις πως είναι πιο μάγκας για το μόνο λόγο ότι πάει κόντρα σε μία τάση (=μόδα) που όλοι εσείς οι υπόλοιποι νομίζετε ότι είναι μαγκία και πρωτοπορία.

===

2 φορές σας παρότρυνα να καθοδηγήσετε την συζήτηση στην εύρεση μιάς αλήθειας που θα μπορέσουμ να την κουμπώσουμε στις πρακτικές μας ανάγκες, και τις 2 φορες σας περασε έτσι.

οι γνώση κύριοι είναι ένα όπλο. είναι το υπέρτατο όπλο. και από την φυση της (όπως όλα τα όπλα) μας κάνει ίκανότερους και δυνατότερους σε αυτό που ήδη είμαστε. τους καλούς καλύτερους και τους κακούς χειρότερους. το ότι "γνωρίζετε" δεν σημαίνει ότι είστε έξυπνοι. το ότι έχετε γνώση δεν σημαίνει οτι ξέρετε να την διαχειρίζεστε. τουναντίον... από ότι βλέπω.
    IPE KE TRAVIKSE PROS TO DASOS
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

IPE KE TRAVIKSE PROS TO DASOS
    άντε μωρέ μαλάκα και εσύ!!!

άντε μωρέ μαλάκα και εσύ!!!

KALA PAO
    ALA KATA POU?

KALA PAO
    ALA KATA POU?

τράβα προς το κοντινότερο δημοτικό να μάθεις να γράφεις, πριν το ξεχάσουμε όλοι οι υπόλοιποι.

.................

Αυτοι ρε Μαρινο ειναι πολυ γενικολογοι αφορισμοι και τιποτ' αλλο.

Μηπως μπορεις να πεις κατι συγκεκριμενο για να συζητησουμε?

Δηλαδη τι ειμαστε τελικα κακοι που γινομαστε χειροτεροι ή καλοι που γινομαστε καλυτεροι.
    Ειμαστε ολοι σε ενα τσουβαλι ή μηπως ξεχωρησες κανεναν?
    Με την γνωση που καποιοι εχουν μαζεψει τινα κανουν?
    Να την πεταξουν φοβουμενοι μηπως γινουν χειροτεροι?

Μας μπερδεψες ρε παληκαρι μου ...

τράβα προς το κοντινότερο δημοτικό να μάθεις να γράφεις, πριν το ξεχάσουμε όλοι οι υπόλοιποι.
    DIMOTIKO TI ODIO?
    :rotflmao: :rotflmao:

NE RE EGO SOU FTEO POU KSEXNAS NA GRAFIS
    DEN LES KALITERA OTI SE EXI FAI O DAKOS
    :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    monstermind...

αντιφάσκεις... αν εμε'ις ....οι όποιοι εμείς χαρακτηρίζουμε και περιορίζουμε , εσύ με τον καυτηριασμό σου και την συμμετοχή σου σε αυτή την συγκεκριμένη συζήτηση τι κάνεις;...

Δεν χαρακτηρίζεις, δεν περιορίζεις μ δεν κατακεραυνώνεις;....

Εκτός αν υπάρχει κάτι που μας έχει κάνει να έχουμε παρεκτραπεί , δεν νομίζω οτι γίνεται τίποτα διαφορετικό εδώ απο τα χιλιάδες άλλα "ηλεκτρονικα´καφενεία" στο web...
    όλοι λέμε την άποψη μας και φυσικά κανείς δεν περιμένει να βγεί ουσιαστικό αποτέλεσμα....
    απλά να περνάει η ώρα και να γνωρίζει καλύτερα ο ένας τον άλλο απο τα γραπτά του.... αν μπορεί κανείς να το πεί αυτό...

Μην τα παίρνεις όλα τόσο τις μετρητοίς....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παρόμοια θέματα

1. κατι κουρασμένα παλικάρια ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟ και οικονομική κρίση
    από lc8ergr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2013, 11:15
  2. Αδερφές και παλικάρια
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2009, 10:37
  3. Γίναμε και... γλυκά αγόρια!
    από alximistis στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 19