Σελίδα 20 από 35 ΠρώτοΠρώτο ... 10151617181920212223242530 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 520

Θέμα: Έκθεση Μοτοσικλέτας 2008

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    να βάλουν λωρίδες σαν κ αυτές που βάζει η τροχαία,γ να μη πλησιάζει κανένας...

άκους εκεί να μου πεί για το κράνος που ήταν στη θήκη του...το σκέφτομαι κ τσαντίζομαι....

Καλά ρε φιλαράκι δεν είμαι και ο δικηγόρος της Ντουκάτι! Δεν πάει να απαυτωθεί ο παπάρας στην τελική!!!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    to mono poy koitaksa htan to aprilia afto to periergo

oso gia ta koritsakia ........ tha hthela kapoios na moy pei posa lefta pairnoyn gia afto poy kanoyn,
    poso aksizei h aksioprepeia to 2008

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    .................
    τελικά μηχανή παρήγγειλες?

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    oso gia ta koritsakia ........ tha hthela kapoios na moy pei posa lefta pairnoyn gia afto poy kanoyn,
    ρε, ευάκι χαλλλαρά...
    που είναι η ντροπή?
    δεν κατάλαβα...

to mono poy koitaksa htan to aprilia afto to periergo

Ε κουκλί... τα παραλές τώρα. Δεν πηδιούνται στην τελική ούτε σεξ σόου κάνουν ρε ευάκι. Μην είσαι ακραία χωρίς λόγο. Με εξαίρεση εκείνο το σούργελο το οποίο μπήκε και στη φωτό από τον Φραντζέσκο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    τελικά μηχανή παρήγγειλες?

όχι είπα ξαναείπα και ματαξαναείπα. Αλλά... ετοιμάζεται!!!

epitrepsete moy na exo amfivolies gia to poion anthropon poy ksepoylane to soma toys se opoia morfh to kanoyn afto giati allo na einai montelo allo na prokaloy xydaia ( oi kopeles ths wind den prokaloysan de kolotrivontoysan kai htan kai koykles)

einai h aposph moy ..........
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

( oi kopeles ths wind den prokaloysan de kolotrivontoysan kai htan kai koykles)

einai h aposph moy ..........
    άμα δεν κωλοτριβόντουσαν εγώ 8 ευρώ δε δίνω!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όσο για τα υπόλοιπα με βρίσκεις σύμφωνο. Είναι ωραίο να υπάρχουν ωραίες και προκλητικές κοπέλες αλλά με ποιότητα
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Ρε παιδια, στο θεμα με τα μηχανακια και οτι καποιοι δεν αφηνουν να ανεβαινετε.. Σε καποιο περιπτερο, δεν θυμαμαι ποιο τωρα ιδη κλαινε 2 μοτοσυκλετες που τους τα ριξανε, η KTM η Ducati ηταν.. Και ακομα πρωτη μερα ηταν.. Αλλοι γκρινιαζουν οτι δεν μπορουν να ανεβουν, αλλοι γκρινιαζουν οτι ειναι σχεδον ολα "βιδωμενα" κατω.. Και αλλοι γκρινιαζουν οτι δεν τους αφηνανε να ανεβουν στα αγωνιστικα Να κατσετε μια μερα απ'το πρωι μεχρη το βραδη να δειτε απο τι γλυτωνουν τα μηχανακια και ποσο ευκολα βγαζεις ασπρες τριχες οταν τρεχεις να προλαβεις το καθενα που παει να γλυστρισει..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

h alhtheia na legete eida polla ksevarxalomena plastika se diafora mhxanakia kai phga thn defterh mera den ypologizoyn ego se osa anevena mono spagkato den ekana gia na mhn ta akoympiso atsala

Εντάξει ρε παιδιά συμφωνώ ότι δεν πρέπει να τα σκίσουμε τα μηχανάκια, αλλά για να δοκιμάσεις έστω και σαν θέση τόσες μηχανές ήθελες να τρέχεις 2 μέρες σε σε αντιπροσωπείες. Πληρώσαμε 8 ευρώ ας έχουμε ελάχιστες υπηρεσίες. Μην καταντήσουμε να τα βλέπουμε και στις εκθέσεις πίσω απο βιτρίνες.....

Είδα στο tenere να κλωτσάνε οι 7 στους 10 την βαλίτσα γιατί δεν ανέβαινε αλλιώς, αλλά τουλάχιστον ήταν σε με στέκα και όχι σταθερή... αν ήταν και σταθερή και δεν την ένιωθες καθόλου, με τέτοιο ύψος θα ήταν σαν να καβαλάς δοκό ισορροπίας....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder21
    Κράνος Shark έχεις;Νομίζω πως είδα έναν με το κράνος στη θήκη και περασμένο στην πλάτη!
    kbc κράνος με τη θήκη του shoei μου.
    shark είχε το φιλαράκι μου που δν το χε σε θήκη, αλλά αυτουνού δν του πε τπτ (ίσως επειδή δν μπήκε στον κόπο να καβαλήσει ντουκάτι)

Είχα πάρει αυτή τη θήκη επειδή έχει διπλό κορδόνι ακριβώς γι'αυτό το λόγο.
    Να περνάω κάθε κορδόνι σε μπράτσο! κ είχα κ τσάντα πλάτης!!!
    δλδ το κράνος ήταν πάνω από τη τσάντα!!!!!!δλδ πόσο μαλάκας θα πρέπει να είσαι για να μου κάνεις παρατήρηση????

φαντάσου να χα το κράνος στον αγκώνα κ καθώς έστριβα το τιμόνι να έβρισκε το κράνος στο τεπόζιτο!

θα μου κάνε κανά ζίου-ζίτσου να με πετάξει από την μηχανή με έντεχνο τρόπο ώστε να μην γρατζουνίσει το αυγό φαμπερζέ που είχε τη θεϊκή αποστολή να το φυλάει!

έχουν περάσει τόσες ώρες κ ακόμα τσαντισμένος είμαι με το τσουτσέκι....

Παρόμοια θέματα

1. πήγε κανείς στην έκθεση μοτοσικλέτας ?
    από xristoforos στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2008, 17:01
  2. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2008, 23:10
  3. 4η Έκθεση Μοτοσικλέτας
    από BILLY FILTH στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2007, 01:43
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2006, 14:31
  5. 3η Έκθεση Μοτοσικλέτας