Σελίδα 20 από 233 ΠρώτοΠρώτο ... 1015161718192021222324253070120 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 3483

Θέμα: Οικογενειάρχης και μηχανόβιος

Νενικήκαμεν!
    Το λαϊκο δημοψήφισμα που διεξήχθη χθες βράδυ στο inpas-ακαίϊκο ανέδειξε νικητή την "moto-βόλτα του μπαμπά" κατόπιν, βεβαίως βεβαίως, έντονων διαβουλεύσεων και σκοτεινού παρασκηνίου. Για την ομαλή διεξαγωγή παρέστη φιλικό ζευγάρι στον ρόλο δικαστικών επιμελητών.

Τα πιτσιρίκια έμαθαν τι σημαίνουν "δημοψήφισμα", "εκλογές" και "διαπλεκόμενα συμφέροντα μαμάς-μπαμπά" και πως επηρεάζουν αυτά την έκβαση των αποτελεσμάτων αγνοώντας το υπόλοιπο εκλογικό σώμα...........

Μετά το πέρας της όλης διαδικασίας, ψηφοφόροι, εφορευτικές επιτροπές κλπ κλπ πλακώθηκαν στις πίτσες και στα σουβλάκια

Μάγκες αυτά από μένα, τα λέμε αύριο εκτός κι αν οι "γνωστοί-άγνωστοι" με πραξικοπηματικές πράξεις (κατεβάσουν παντόφλες, πλάστες κλπ κλπ στον δρόμο....χμμμμμ....μάλλον στο κεφάλι μου) και πνίξουν την λαϊκή θέληση.

Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου στους υπόλοιπους πατεράδες και καλή επιτυχία στα δικά σας "δημοψηφίσματα"

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
    Νενικήκαμεν!
    Το λαϊκο δημοψήφισμα που διεξήχθη χθες βράδυ στο inpas-ακαίϊκο ανέδειξε νικητή την "moto-βόλτα του μπαμπά" κατόπιν, βεβαίως βεβαίως, έντονων διαβουλεύσεων και σκοτεινού παρασκηνίου. Για την ομαλή διεξαγωγή παρέστη φιλικό ζευγάρι στον ρόλο δικαστικών επιμελητών.

Τα πιτσιρίκια έμαθαν τι σημαίνουν "δημοψήφισμα", "εκλογές" και "διαπλεκόμενα συμφέροντα μαμάς-μπαμπά" και πως επηρεάζουν αυτά την έκβαση των αποτελεσμάτων αγνοώντας το υπόλοιπο εκλογικό σώμα...........

Μετά το πέρας της όλης διαδικασίας, ψηφοφόροι, εφορευτικές επιτροπές κλπ κλπ πλακώθηκαν στις πίτσες και στα σουβλάκια

Μάγκες αυτά από μένα, τα λέμε αύριο εκτός κι αν οι "γνωστοί-άγνωστοι" με πραξικοπηματικές πράξεις (κατεβάσουν παντόφλες, πλάστες κλπ κλπ στον δρόμο....χμμμμμ....μάλλον στο κεφάλι μου) και πνίξουν την λαϊκή θέληση.

Τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου στους υπόλοιπους πατεράδες και καλή επιτυχία στα δικά σας "δημοψηφίσματα"

Αποχη-λευκα-ακυρα ειχατε??
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Re: Re: Εμπρος πατεραδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    Αν και ο πρώτος προορισμός σαν περιοχή μου φαίνεται πιό ωραία και δεν την έχω πολυπερπατήσει μου φαίνεται οτι στην δευτερη η διαδρομή είναι καλύτερη...
    Σε κάθε περίπτωση τί ώρα το βλέπετε να γυρνάμε?

Λοιπον απαντο στην παραπανω ερωτησει.
    Η αναχωριση θα ειναι απο το περιπτερο λογικα 8,30 η ωρα οκ.Θα ειμαστε περιπου με νορμαλ ταχυτιτες 10,30 στους δελφους πινουμε το καφεδακι μας χαλαρα και12,00 η ωρα κατηφοριζουμε με πρωορησμω την λειβαδια μεσα στις πηγες για κανενα παγωτακι η σουβλακι τη θελει ο καθεναν μας.Λογικα θα ειμαστε κατα τις 13,00 στην λειβαδια και 14,00η14,30 ωρα αναχωριση επιστροφης στην ζουγκλα οπου διαμενετε,οκ.!!...

ΥΓ.Να μην ξεασω οσοι εχου προβλημα ωρας και δεν μπωρουν να καθησουν στη λειβαδια αφου προηγηθει συζητιση στην καφετερια μπωρουν να φυγουν απευθειας,οκ.??

ΚΑΛΟ ΨΗΣΙΜΩ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ. :a53:
    Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Re: Re: Re: Εμπρος πατεραδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
    Η αναχωριση θα ειναι απο το περιπτερο λογικα 8,30 η ωρα οκ.Θα ειμαστε περιπου με νορμαλ ταχυτιτες 10,30 στους δελφους πινουμε το καφεδακι μας χαλαρα και12,00 η ωρα κατηφοριζουμε με πρωορησμω την λειβαδια μεσα στις πηγες για κανενα παγωτακι η σουβλακι τη θελει ο καθεναν μας.Λογικα θα ειμαστε κατα τις 13,00 στην λειβαδια και 14,00η14,30 ωρα αναχωριση επιστροφης στην ζουγκλα οπου διαμενετε,οκ.!!...

ΥΓ.Να μην ξεασω οσοι εχου προβλημα ωρας και δεν μπωρουν να καθησουν στη λειβαδια αφου προηγηθει συζητιση στην καφετερια μπωρουν να φυγουν απευθειας,οκ.??

Αυτο δεν ειναι μπαμπαδο-βολτα...αυτο ειναι....ξεφαντωμα ελευθέρων
    Καλα να περασετε οσοι μπορειτε και πατε.
    Θα προσπαθησω για καμια κοντυνότερη βολτιτσα αυριο

Re: Re: Re: Re: Εμπρος πατεραδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Αυτο δεν ειναι μπαμπαδο-βολτα...αυτο ειναι....ξεφαντωμα ελευθέρων
    Καλα να περασετε οσοι μπορειτε και πατε.
    Θα προσπαθησω για καμια κοντυνότερη βολτιτσα αυριο
    Indeed..!Αυτή η βόλτα είναι για πολλούς πλάστες στην επιστροφή...!

Να προτείνω κάτι....Η 1η διαδρομή του Θάνου που αφορούσε το Ναύπλιο, αν αντί για Ναύπλιο γίνει Μυκήνες (δεν έχω παει ποτέ, μονο ιστόρικά το ξέρω το μέρος, αν δεν έχει δηλαδη ουτε δέντρο για να ξαποστασεις ακυρη η πρόταση) και εκεί πιούμε τον καφέ και κάποιοι (ονόματα δεν λέμε! ) επιστρέψουν και οι υπόλοιποι συνεχίσουν την διαδρομή...

Πώς σας φαίνεται? Λογικά οι πρώτοι 13,00 η ώρα θα είναι πίσω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Re: Re: Re: Re: Re: Εμπρος πατεραδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
    Indeed..!Αυτή η βόλτα είναι για πολλούς πλάστες στην επιστροφή...!

Να προτείνω κάτι....Η 1η διαδρομή του Θάνου που αφορούσε το Ναύπλιο, αν αντί για Ναύπλιο γίνει Μυκήνες (δεν έχω παει ποτέ, μονο ιστόρικά το ξέρω το μέρος, αν δεν έχει δηλαδη ουτε δέντρο για να ξαποστασεις ακυρη η πρόταση) και εκεί πιούμε τον καφέ και κάποιοι (ονόματα δεν λέμε! ) επιστρέψουν και οι υπόλοιποι συνεχίσουν την διαδρομή...

Πώς σας φαίνεται? Λογικά οι πρώτοι 13,00 η ώρα θα είναι πίσω.
    Δεν ειναι κακο...αλλα οπως τα πες...εκει ειναι κρανιου τοπος....ουτε θαμνο δεν εχει.
    Απο την αλλη σκεφτομουν επιδαυρο...αλλα θα εχουμε να κανουμε με ολους του Ροσσιδες και τους Μελαντριδες...
    Θα σκεφτω...και θα επανελθω με προταση....

Re: Re: Re: Εμπρος πατεραδες

Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx

Μεσα και γω.Δικαβαλος βεβαια..
    1.Gilera Runner 125cc 2002-2004 2.Yamaha Xt 500e 2004-2005 3.Honda Transalp 650cc 2005-2007 4.Honda Cbr 1100xx 2007-Today 5.Peugeot elyseo 150cc 2010-2012 6.Honda Xr 125 2012-2014 7.Βmw f 650 Funduro 2014-2015 8.Suzuki V Strom 650 2015 - Today

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Αποχη-λευκα-ακυρα ειχατε??
    Είχαμε ένα άκυρο, του πιο μικρού πιτσιρικά, ο οποίος μπέρδεψε τον όρο "ψηφίζω δαγκωτό βόλτα" και αντί να ψηφίσει ,όπως τον είχα δασκαλέψει,
    αυτός μπερδεύτηκε και άρχισε να τρώει το ψηφοδέλτιο.... :rotflmao:

Βρε tenerakia φίλε μου θα'ρθεις αύριο; Βόλτα χωρίς να βλέπω μπροστά μου τις παλιοakrapes σου δεν νοείται....τις συνήθισα βρε μπαγάσα

Προς PortisHead, Paranoid, Τhano etc:
    Πάμε να βρεθούμε αύριο στο περίπτερο, κατά τις 08,15 κι αποφασίζουμε μαζί τότε βρε σεις που θα πάμε. Δεν μου αρέσει η ιδέα να χωριστούμε......... Αν και τον Θάνο τον βλέπω αποφασισμένο για μεγάααααλα κόλπα

Σας στέλνω πμ

Εμπρος πατεραδες

Παιδια θελουμε να ξερουμε ποιοι θα ερθουν αυριο στο περιπτερο για να τους περιμενουμε.

(1)blackroses honda xx 1100 plackpird μαυρο

(2)Μαριος BMW gs 650 κιτρηνο

(3)Θανος honda xx 1100 plackpird μαυρο

akyron

παιδια καλη βολτα
    gas......N

Κατά τις 8,15 θα'μαι περίπτερο. Αν δεν κανονισθεί κάτι άλλο με τα άλλα παιδιά εγώ θα επιστρέψω από Δελφούς για Αθήνα, ώστε να'μαι πίσω κατά τις 13,30 που θέλω.

Τα λέμε.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
    Είχαμε ένα άκυρο, του πιο μικρού πιτσιρικά, ο οποίος μπέρδεψε τον όρο "ψηφίζω δαγκωτό βόλτα" και αντί να ψηφίσει ,όπως τον είχα δασκαλέψει,
    αυτός μπερδεύτηκε και άρχισε να τρώει το ψηφοδέλτιο.... :rotflmao:

Βρε tenerakia φίλε μου θα'ρθεις αύριο; Βόλτα χωρίς να βλέπω μπροστά μου τις παλιοakrapes σου δεν νοείται....τις συνήθισα βρε μπαγάσα

Προς PortisHead, Paranoid, Τhano etc:
    Πάμε να βρεθούμε αύριο στο περίπτερο, κατά τις 08,15 κι αποφασίζουμε μαζί τότε βρε σεις που θα πάμε. Δεν μου αρέσει η ιδέα να χωριστούμε......... Αν και τον Θάνο τον βλέπω αποφασισμένο για μεγάααααλα κόλπα

Σας στέλνω πμ
    Αυριο εχω παρει αδεια για μοναχικη βολτα μεχρι Αναβυσσο, καταδυση στον Πατροκλο και συναντηση μετα με την οικογενεια σε κοσμικη παραλια της Αττικης μεχρι το βραδυ.
    (Προσπαθω να τα συνδιασω ολα τρομαρα μου)

Καλα να περασετε ολοι σας.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Πατεράδες εδώ είμαστε και εμείς!!
    Οι Αιτήσεις μας πήραν έγκριση προ ολίγου και θα είμαστε παρόντες και σε αυτή την εξόρμηση!!

1. Gasoil VFR 800
    2. Γιώργος Moto Guzzi
    3. Don John VFR 750

Αφού τελικά αποφασίσατε για Δελφούς από Μάνδρα κλπ, εμείς θα σας περιμένουμε όπως την προηγούμενη φορά στην έξοδο της Μάνδρας, τρώγοντας μπουγάτσα, στους «Μερακλήδες» (εκατό μέτρα πριν το πρατήριο Cyclon, στο δεξί χέρι)

Ps. Αφηστε καποιο μηνυμα εδω μεσα αν αλλαξει κατι ειτε προορισμος ειτε ωρα αναχωρησης ωστε να προσαρμοστουμε αναλογως
    "...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".

Μόλις επέστρεψα απο βόλτα με την οικογένεια (το παιζουμε καλοί μπαμπάδες παραμονή της βόλτας! ).

Πήρα τα πμ σας, οπότε συναντιόμαστε αύριο στο περίπτερο κατα τις 8.00 και αποφασίζουμε...!

Καλό βράδυ. Τα λέμε αύριο.!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John
    Πατεράδες εδώ είμαστε και εμείς!!
    Οι Αιτήσεις μας πήραν έγκριση προ ολίγου και θα είμαστε παρόντες και σε αυτή την εξόρμηση!!

1. Gasoil VFR 800
    2. Γιώργος Moto Guzzi
    3. Don John VFR 750

Αφού τελικά αποφασίσατε για Δελφούς από Μάνδρα κλπ, εμείς θα σας περιμένουμε όπως την προηγούμενη φορά στην έξοδο της Μάνδρας, τρώγοντας μπουγάτσα, στους «Μερακλήδες» (εκατό μέτρα πριν το πρατήριο Cyclon, στο δεξί χέρι)

Ps. Αφηστε καποιο μηνυμα εδω μεσα αν αλλαξει κατι ειτε προορισμος ειτε ωρα αναχωρησης ωστε να προσαρμοστουμε αναλογως

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ 8,30Η ΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΝΔΡΑΣ ΟΚ.ΕΧΕΙΣ Π.Μ..

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1142
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2016, 16:18
  2. Απο subarakias τωρα και μηχανοβιος
    από Greeksniper39 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 257
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2011, 16:41
  3. Ο μηχανοβιος και ο μπάτσος!
    από DimChios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2008, 08:10
  4. Ο νέος είναι ωραίος να γίνει και μηχανόβιος???
    από sairous στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2006, 23:49
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 08:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ