Εννοειται οτι ολα λεγονται σε φιλικο υφος...αυτο κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει καν να αναγκαζομαστε να το επισημαινουμε....![]()
![]()
![]()
Εννοειται οτι ολα λεγονται σε φιλικο υφος...αυτο κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει καν να αναγκαζομαστε να το επισημαινουμε....![]()
![]()
![]()
Μην το αφήσεις έτσι, να το κοιτάξεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Οριστε ...τα ΚΤΜ , αμα τα οδηγησεις η τα λατρευεις η τα μισεις ......... Εγω δε τα γουσταρω σε αισθηση οδηγησης , μου βγαζουν ενα γκειλικι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Μην το αφήσεις έτσι, να το κοιτάξεις...
Εγραψες.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ευχαριστω......![]()
Εδω το FMX μιανου γνωστου , που με σωστο λαστιχο κ ρυθμηση στις αναρτησεις παει χωμα καργα .......
Ενταξει μαυρο σκυλι ειναι , το εργαλειο , τι να λεμε , εγω φτιαχτηκα ...... ειδικα με το κιτ κ to μελωδικο ηχο των εξατμισεων SR racing γερμανιας μου δωσε το κατι παραπανω που ηθελα ........
Μου αρεσει η αισθηση του , Το οδηγας και σου μουδιαζουν τα π@παρια ενω τα ΚΤΜ που ειχα οδηγησει , με γαργαλαγε ο πισινος μου ......... τωρα σε μερικους κατεμαδες μπορει να αρεσει αυτο ........... αλλα οχι σε εμενα .......![]()
![]()
love will save the planet,hate is a good start.
GIA PIO ERGALEIO LEEI RE?Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Ευχαριστω......![]()
Εδω το FMX μιανου γνωστου , που με σωστο λαστιχο κ ρυθμηση στις αναρτησεις παει χωμα καργα .......
Ενταξει μαυρο σκυλι ειναι , το εργαλειο , τι να λεμε , εγω φτιαχτηκα ...... ειδικα με το κιτ κ to μελωδικο ηχο των εξατμισεων SR racing γερμανιας μου δωσε το κατι παραπανω που ηθελα ........
Μου αρεσει η αισθηση του , Το οδηγας και σου μουδιαζουν τα π@παρια ενω τα ΚΤΜ που ειχα οδηγησει , με γαργαλαγε ο πισινος μου ......... τωρα σε μερικους κατεμαδες μπορει να αρεσει αυτο ........... αλλα οχι σε εμενα .......![]()
![]()
Gia to rimadotripompoyrdelo to fmx?>??PAEI K XOMA TORA??xa
XA
XA
AX
AX
AX
AX
AXXA
AXAX
XAXA
RE FILE VALE MIA FOTO DIKIA SOY NA DO OTI YPARXEIS APLA...TIPOTA ALLO..
Τους άρεσε που σε γαργάλαγε ο πισινός σου ε; Πονηρούλη!Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
...τα ΚΤΜ που ειχα οδηγησει , με γαργαλαγε ο πισινος μου ......... τωρα σε μερικους κατεμαδες μπορει να αρεσει αυτο ........... αλλα οχι σε εμενα .......![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Ευχαριστω......![]()
![]()
![]()
ok re maga nomiza oti mas doyleyeis.Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX![]()
poou einai ayti i eduro pista?Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
![]()
Επειδη δε θελω να το παιζω φανατικος χοντακιας, κ ας ειναι η μονη εταιρια που δεν με προβληματισε ............ Αυτη ειναι η μηχανη που θα ηθελα να ειχα στην αυλη μου ............
Εχω κ αλλη φοτο σε πιστα enduro ............. Τωρα μεταξυ μας , ειναι λιγο gay trendy τα ΚΤΜ με την καλη εννοια , δεν ειν κοκο
![]()
ναι ρε..ολοι στη Μυκονο..με φουλαρια κοφτες και κτμ 690 κυκλοφορανε..πέστα πεστα..
SMR 560 παιρνουν τωρα λογω κραδασμων .....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε μαλακες την παλευεται καθολου![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ρε μαλακες την παλευεται καθολου![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σίγουρα όχι....![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
εγω παλι (με xtx )σε χωμα παταγα και βρισκομουν στο εδαφος με την μια...με επαιζε απιστευτα πολυ..αλλα ειχα και αλλα λαστιχα. http://p1.bikepics.com/pics/2009%5C0...49681-full.jpg .δεν παλευετε με τιποτα σε χωμα με το χτχ.και ο τυπας με mounten bike θα με περναγε.Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Ευχαριστω......![]()
![]()