Α, και να μην ξεχασω ο Μπιλλυ αναλαμβανει και τα εξοδα κινησης (βενζινες κλπ) για ολους οσους ερθουν στη πιτα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Α, και να μην ξεχασω ο Μπιλλυ αναλαμβανει και τα εξοδα κινησης (βενζινες κλπ) για ολους οσους ερθουν στη πιτα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Υπήρχε περίπτωση να φάει κάποιος άλλος το πρώτο πρόστιμο του '11?![]()
Γι'αυτό σου λέω... γιατί δεν παραδέχεσαι ότι μου'χεις αδυναμία?![]()
![]()
Τα έξοδα κίνησης τα αναλαμβάνω. Δεν χαμπαριάζ...
![]()
(Τρώει τη σκληρή φάπα της πραγματικότητας)
Βρε αγιογδύτη, από ανέργους πας να βγάλεις τζάμπα βόλτα?:a37:
Τουλάχιστον να κουβαλήσεις την πίτα...:a13: :o
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αμα δε γ______ς τον φιλο σου, ποιον θα γ______ς, τον ξενο???:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από XJR_Billy
Υπήρχε περίπτωση να φάει κάποιος άλλος το πρώτο πρόστιμο του '11?![]()
Γι'αυτό σου λέω... γιατί δεν παραδέχεσαι ότι μου'χεις αδυναμία?![]()
![]()
Τα έξοδα κίνησης τα αναλαμβάνω. Δεν χαμπαριάζ...
![]()
(Τρώει τη σκληρή φάπα της πραγματικότητας)
Βρε αγιογδύτη, από ανέργους πας να βγάλεις τζάμπα βόλτα?:a37:
Τουλάχιστον να κουβαλήσεις την πίτα...:a13: :o
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Έχεις ένα δίκιο...![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Το λοιπόν... κοπή βασιλόπιτας στις 23/01
κι επειδή το 2010 ήταν πολύ καλό γι'όλους μας![]()
προτείνεται η παραλία Αλμυρή που'χαμε πάει και πέρυσι.
Συμφωνείτε παντοφλοεισπράκτορες και μη?
Το 30/01 αναφέρθηκε από τον peksandritso γιατί... τι να πω δε ξέρω, ρωτήστε τον ίδιο![]()
XJR Billy........ 200? πρόστιμο για να μας πάει καλά η ΧΡΟΝΙΑ![]()
Εγώ μέσα για Αλμυρή...
Και αν συμφωνήσουν όλοι για την Αλμυρή την Βασιλόπιτα θα την αναλάβει ο boldor που είναι δίπλα ώστε η Βασιλόπιτα να έρθει ακέραια:rotflmao:
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Εγω παντος προτηνω επιδαυρο να χαρω και λιγο ντριφτ......![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Αφού οι καταυλακιώτες προτιμούν Αλμυρή beach ας σεβαστούμε την επιθυμία τους αφού θα'ρθουν από ποιό μακρυά (μακρυά... τρόπος του λέγειν δηλαδή)
Κι αφού μας εγγυώνται οι κάγκουρες την ακεραιότητα της βασιλόπιτας τότε ας τους εμπιστευθούμε!
Για μεσημεριανές μασαμπούκες, για όσους θελήσουν να "συνεχίσουν", πιστεύω υπάρχουν ουκ ολίγα μέρη εκεί γύρω![]()
Θάνο με τη βάση πινακίδας που'βαλα μιλάμε θα σε πατίκω κάτωκάγκουρα ε κάγκουρα
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Θάνο με τη βάση πινακίδας που'βαλα μιλάμε θα σε πατίκω κάτωκάγκουρα ε κάγκουρα [/B]
Xaaxaaxaxaaaaa ποια βαση αυτην την καδριτσα που κορνιζαρεις χαχαχααα ερε τι αλλο θ'ακουσουμεν....:rotflmao: :rotflmao:
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
ok φιλαράκια.
την πιττα θα τη φέρει ο Στρατηγός με το αυτοκίνητο στη Αλμυρη.
Για μάσσα κάτι θα βρούμε κοντά και φτηνά.
![]()
![]()
![]()
Οσοι θέλουν ντριφτ υπάρχει και η Επιδαύρου................
gate 7
red or dead
Ρε'συ μην μου κολλάς, έχω βάλει και rizzoma φλαςΑρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Xaaxaaxaxaaaaa ποια βαση αυτην την καδριτσα που κορνιζαρεις χαχαχααα ερε τι αλλο θ'ακουσουμεν....:rotflmao: :rotflmao:![]()
Καταυλακιώτες βρείτε άλλον τρόπο να την φέρετε και μην τα λέτε όλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f
ok φιλαράκια.
την πιττα θα τη φέρει ο Στρατηγός με το αυτοκίνητο στη Αλμυρη.
....
την μιά ότι κάναμε 4 ώρες Αθήνα-Χαλκίδα
την άλλη ότι φέραμε τη βασιλόπιτα των μηχανόβιων με ταμάξι γιατί φοβηθήκαμε μην μας "χαλάσει"
σε λίγο θα μας διώξουν απ'το forum ρεεεεεε![]()
![]()
Για να εχουμε περισοτερο χρονο μετα τις γιορτες να δειξουμε "καλη διαγωγη"στις αγαπημενες μας συζυγους.Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Το 30/01 αναφέρθηκε από τον peksandritso γιατί... τι να πω δε ξέρω, ρωτήστε τον ίδιο![]()
![]()
![]()
![]()
Τότε να φέρει ο καθένας μας το κομμάτι του.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα σας την φέρω και θα εξαφανιστώ μου είπε.
Γιατί άραγε;
την στείλατε τη μία. αντε και οι υπόλοιπες.........
![]()
![]()
gate 7
red or dead