τα είκοσι χωρίς αναστολή είναι λίγο βαρΓιά σνάιπερ, αυτό λέμε. όταν για άλλα ζητήματα πέφτουν χάδια στο μάγουλο.
τα είκοσι χωρίς αναστολή είναι λίγο βαρΓιά σνάιπερ, αυτό λέμε. όταν για άλλα ζητήματα πέφτουν χάδια στο μάγουλο.
Κάτσε ρε συ λίγο οι δικαστές τι ρόλο παίζουν τελικά ? δεν πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν όλες μα όλες τις παραμέτρους-συνθήκες και να εφαρμόζουν την αρμόζουσα κατά περίπτωση ποινή.Αν όχι να τους αντικαταστήσουμε με ρομπότ σόρρυ.
Λεπτομέρειες δεν ξέρω από την υπόθεση ούτε συμμερίζομαι την μελο-πιασάρικη πιθανόν εκδοχή που βγήκε στη lifo.
Εγώ όσες φορές χρειάστηκε να βρεθώ σε δικαστήριο δεν βρήκα ούτε έναν που να μην στηρίζει θρασύτατα κιόλας (δικαστές δικηγόρους) την σκοπιμότητα του συναφιού τους...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες, δεν τις ξέρω. Το μόνο που διάβασα, ήταν πως από βλακεία πλαστογράφησε το απολυτήριο λυκείου (κάλυπτε τις προυποθέσεις και με του γυμνασίου με τον τότε νόμο), άρα δεν κάλυψε κάποια θέση που δικαιούτω κάποιος άλλος, αλλά και την επιλεκτική κάλυψη που προσφέρεται από το ίδιο το ΔΗΜΟΣΙΟ, που όχι μόνο συγκαλύπτει τις (κακουργηματικές) παρανομίες μέσω πειθαρχικών συνδικαλιστικών συμβουλίων, αλλά ενίοτε τους δίνει την ευκαιρία να νομιμοποιηθούν όπως έγινε με τους 2000πόσοι ήταν που βγήκε πριν 2-3 μήνες.
Και ναι, ο λόγος και η υποτιθέμενη ζημιά πρέπει να λαμβάνεται υπ΄όψη. Με τον ίδιο τρόπο που (σωστά) δικάζει στα μαλακά ή και αθωώνει κάποιον/α που σκοτώνει για να γλυτώσει την μάνα του απ΄την κακοποίηση, ενώ στέλνει ισόβια έναν κοινό δολοφόνο, έτσι θα έπρεπε να λαμβάνεται υπ΄όψη τι συνθήκες υπήρχαν και σε τέτοιες χαζές περιπτώσεις.
Γιατί γυαλίζει το μάτι κάποιου και μπαίνει και στο τριπάκι του μηδενισμού, όταν ακούει τα 15 χρόνια στην καθαρίστρια και τα 20 στον ΕΚΑΒίτη, και την απαλλαγή των 2 λαμογιών της ENERGA επειδή θα επιστρέψουν τα 60 απ΄τα 80-90 εκαττομύρια απ΄τα κλεμμένα. Και οι δύο τις ίδιες κατηγορίες είχαν, κακούργημα εις βάρος του Δημοσίου, και είναι ΑΙΣΧΡΟ.