πολυ κρημα που δεν μπορω να παρω την παπια μου και να ερθω γιατι αν το κανω με βλεπω να την επιστεφω στα χερια...![]()
Σκηνή εννοείται
Δωμάτιο
πολυ κρημα που δεν μπορω να παρω την παπια μου και να ερθω γιατι αν το κανω με βλεπω να την επιστεφω στα χερια...![]()
Πολλοι ησυχους σας βλεπω.
UP!
Παρτε αδιαβροχα μαζι.Το Σαββατο το μεσημερι λενε για "καρεκλες"......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Το Πήλιο είναι ο παράδεισος του περιπατητή-ορειβάτη-φυσιολάτρη. Συνδυάζει βουνό και θάλασσα, περπάτημα με μπάνιο το καλοκαίρι ή σκι το χειμώνα, σε ένα πανέμορφο περιβάλλον. Στο site έχω 68 διαδρομές αυτή τη στιγμή και πρόκειται να ξεπεράσουν τις 100, από μία μέχρι 10 ώρες πορείας. Μπορείς να περπατάς κάθε Σαββατοκύριακο άλλη διαδρομή και να περάσουν δύο χρόνια χωρίς να τελειώσουν, τόση ποικιλία έχει. Μοναστήρια, γεφύρια, καλντερίμια και βρύσες, δάση, φαράγγια, παραλίες, παραδοσιακά χωριά, ό,τι θέλεις. Σε μια οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης, ένα τέτοιο μέρος θα είχε γίνει διάσημο κέντρο εναλλακτικού-φυσιολατρικού τουρισμού και θα ήταν γεμάτο κόσμο χειμώνα-καλοκαίρι. Θα υπήρχε κρατικός φορέας υπεύθυνος για την ανάδειξη-συντήρηση και προβολή του. Εδώ όμως, η Νομαρχία και οι δήμοι ανοίγουν δρόμους και καταστρέφουν τα καλντερίμια ή τα αφήνουν να κλείσουν από τη βλάστηση. Εμείς οι εθελοντές παίρνουμε πριόνια και καθαρίζουμε τα μονοπάτια, μπογιές και πινακίδες για να τα σηματοδοτούμε, GPS για να τα καταγράψουμε κλπ. Τι να πει κανείς...
Τελευταία τροποποίηση από Dr. Pelion; 25/09/2013 στις 10:48.
παιδιά καλημέρα.μολις εγγράφηκα στο forum.κατ'αρχάς να συγχαρώ για την τοποθεσία.πηγαίνω Μηλίνα από μικρό παιδί και είναι καταπληκτικά!!!Αν μπορέσω θα έρθω.Δεύτερον έχω ένα CBR 600 F injection του 2001 (θα ανεβάσω και φωτό) το οποίο πουλάω για να πάρω ΧΧ....Τώρα που έγινα μέλος θα τα λέμε.......
να περασετε ομορφα.
δυστυχως πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια εδω μεσα και εξ' αιτιας ελειψης μοτοσυκλετας δεν θα ακολουθησω....![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).