Ημουνα με τα παιδια που γυρισαμε Αθηνα μετα το Στορκ
Λιγο πριν αναχωρησουμε μου τον ειχες γνωρισει και χαιρετηθηκαμε...![]()
Ημουνα με τα παιδια που γυρισαμε Αθηνα μετα το Στορκ
Λιγο πριν αναχωρησουμε μου τον ειχες γνωρισει και χαιρετηθηκαμε...![]()
Λαμπρουκο ειναι δυσκολο να ερχονται στο μυαλο ανθρωποι που αγαπαμε κι εχουν φυγει με οποιονδηποτε τροπο.Παντα ας τους θυμομαστε και να τους τιμουμε οπως πρεπει....
Ας μεινουν οι καλες οι θυμησες,οπως λεει κι ο ποιητης....
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
δεν το ηξερα αυτο...........
![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
![]()
![]()
δεν ειχα την τυχη να γνωρισω τον Αποστολο...ομως θυμαμαι σαν χτες την ωρα που χτυπησε το τηλ στο γραφειο...
![]()
Λαμπρουκο...τα λογια εξακολουθουν να ειναι φτωχα και ας εχει περασει ενας χρονος....
![]()
![]()
![]()
![]()
το original α-μηχανο™ μελος
α ρε τροπεα μου ξύπνησες αναμνήσεις και με έκανες να κλάψω για δεύτερη φορα την ίδια μέρα...
If you know you are going down, make it look good!
Daelim roadwin 125cc
Είχα καιρό να πάω βόλτα θυμάμαι και μόλις αναφέρθηκε η διαδρομή χάρηκα τόσο πολύ!
Κατέβηκα με το Περικλή στο περίπτερο και σας βρήκαμε να μας περιμένετε.
Η παρέα ήταν όσο μεγάλη έπρεπε, οι περισσότεροι γνωστοί, ο καιρός ιδανικός, η διάθεση ανεβασμένη. Όλα ήταν όπως έπρεπε για μια ευχάριστη φθινοπωρινή κυριακάτικη διαδρομή.
Δυστυχώς όλα άλλαξαν μόλις χτύπησε το τηλέφωνο, μόλις είχαμε φτάσει στο Ναύπλιο.
Η επιστροφή θυμάμαι ήταν επώδυνη, φοβόμουν και να οδηγήσω, το μόνο που ήθελα ήταν να παρκάρω τη μηχανή.
Ο Λάμπρος πάντως χαμογελούσε όταν τον επισκεφτήκαμε στο Άργος ακόμα και μετά το χτύπημα, αυτό το θυμάμαι, αλλά δε του είπαμε για τον Απόστολο, δε μπορούσαμε...
ένα χρόνο μετά θυμίζουν όλα τόσο κοντά, σα να γυρίσαμε χτες
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Λαμπρο, τα λογια μου δεν μπορουν να περιγραψουν τα συναισθηματα μου.
Δυστυχως τον Αποστολο δεν ετυχε να τον γνωρισω στο Στορκ αλλα αυτο λιγο μετραει.
Να εισαι δυνατος και να μην τον ξεχασεις ποτε. ΠΟΤΕ
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
σε νιώθω φίλε Λάμπρο...ο πόνος δε φεύγει ποτέ!απλά μαθαίνεις να ζεις μαζί του.
όσοι έχουν χάσει κάποιον το καταλαβαίνουν.
τι να πω,ρε πουστη μου,δεν ήξερα για το ατύχημα και τώρα έτυχε να το διαβάσω.
μαύρισε η ψυχή μου.
Να είστε καλά να τον θυμάστε τον Απόστολο!να τον θυμάστε και να γελάτε.να λέτε να ένας ωραίος άνθρωπος.
Δε θέλω να το παίξω δήθεν,αλλά διάβασα για κάποια βοήθεια προς την κοπέλα που έμεινε πίσω με ένα μωρό.Υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα?
Αν μπορώ,θα ήθελα ειλικρινά να βοηθήσω.
Εχοντας διαβασει ολα τα ποστ στο συγκεκριμενο τοπικ σου γραφω με ματια δακρυσμενα για τον πονο που περασες,συλλυπητηρια και κουραγιο για να σταθεις διπλα στην Μαρια και στον μικρο Αποστολο(μιας και θα ηθελε και ο πατερας του να τον φωναζει ετσι).Δεν ειχα την τυχη να σε γνωρισω ακομα,να σου τα πω απο κοντα,μολις τωρα ειδα το ποστ και εκατσα και το διαβασα ολο για να μπορεσω να καταλαβω ποσο πολυ ποναει ενας αδικος χαμος καποιου φιλου-γνωστου μας!!Παιδακια παντα προσοχη και ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπασε!
Ειλικρινα εχω δακρυσει γιατι ειμαι Ανθρωπος και παντα ποναει οταν ακους τετοια δυσαρεστα γεγονοτα για καθε φιλο μοτοσυκλετιστη η τελος παντων συνανθρωπο μας![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
.......... ξερω πολυ καλα εκ πειρας πως λογια δεν υπαρχουν....
το μονο που ξερω ειναι οτι ο Χαρος ΠΕΡΝΕΙ μονο τους καλους !!!
σε παρακαλω θα ηθελα να με ενημερωσεις για την Μαρια και το μικρο ... ειναι τα προσωπα που πρεπει να κοιταμε πλεον![]()
Δεν έχω λόγια... Ξεκίνησα να διαβάζω πολύ ευδιάθετος για μία Κυριακάτικη βόλτα και κατέληξα να γράφω με δακρυσμένα μάτια και ένα κόμπο στο λαιμό...
Αν και ένα χρόνο μετά, σκέφτομαι οτι ο καθένας θα μπορούσε να είναι στη θέση του Απόστολου... Εγώ , Εσύ, ο κολλητός σου ή ένας άνθρωπος που αγαπάς...
Λάμπρο δε ξέρω που βρήκες τη δύναμη να γράψεις όλα αυτά που ήθελες να πείς στον Απόστολο... Είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος και φίλος... Εγώ δεν άντεξα ούτε να τα διαβάσω χωρίς να λυγίσω...
Είναι αναπόφεκτο να σκεφτόμαστε σενάρια που θα μπορούσαν να είχαν γίνει και να μην είχε συμβεί τίποτα, και η παραμικρή λεπτομέρεια θα μπορούσε να αλλάξει την τροχειά των γεγονότων. Να ήταν καλύτερα αλλα ίσως και χειρότερα... Δε ξέρει κανείς...
Να ευχηθώ δύναμη σε εσένα, στη Μαρία και στο μικρό Απόστολο...
Δε σε ξέρω αλλα ακόμη και τώρα ότι βοήθεια χρειαστείς εσύ, η Μαρία και ο Μικρός Απόστολος μη διστάσεις να μου στείλεις (πμ)
Σε περιμένουμε και του χρόνου την ίδια μέρα εδώ να αποδώσουμε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Απόστολο που πολύ δεν γνωρίζαμε αλλα πολλοί κλάψαμε γι'αυτόν
Γιώργος
Την Τρίτη που μας έρχεται,
13 Νοέμβρη 2007,
αν έχω ακόμα μοτοσυκλέτα μέχρι τότε και είμαστε καλά...
θα κάνω μια βόλτα προς το μέρος,
θα ήθελα να το κάνω μόνος ,
αλλά παράλληλα θα ήθελα και παρέα...
Αμα αποφασισεις τι θελεις ακριβως μιλα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
θα ήθελα να το κάνω μόνος ,
αλλά παράλληλα θα ήθελα και παρέα...![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Απο την μία φοβάμαι να πάω μόνος με την μηχανή...
απο την άλλη θέλω να το κάνω για να μου φύγει αυτός ο φόβος...
απο την άλλη θέλω να πάω με παρέα,
αλλά θέλω να το αισθάνθω τόσο προσωπικά που πιστεύω ότι η παρέα θα είναι περιτή...
δεν ξέρω...
....
Βρε δε γαμιεσαι λεω γω;;![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?