Σελίδα 21 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 111617181920212223242526 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 401

Θέμα: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    ..................
    και άν ο idi είναι παλιομοδίτης και χωριάτης να ξέρεις πως είναι πιο μάγκας
    ..................

Για τον idi συγκεκριμενα πιστευω οτι ειναι φιλος μου, ισως περισσοτερο απο οτι ειναι δικος σου (τουλαχιστον εγω ετσι αισθανομαι γι' αυτον).
    Το οτι αντιτιθεμαι σε καποιες λαθος δικες του αποψεις (κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα) δεν σημαινει οτι θα τον εβριζα ποτε και δεν ειδα να τον βρισει και καποιος αλλος ...
    Απο την αλλη μερια δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται αυτοκλητους δικηγορους, μιας κι ειναι μεγαλο παιδι και μπορει να υπερασπιστει μια χαρα τον εαυτο του, ΑΝ νοιωσει οτι κινδυνευει φανταζομαι...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Για τον idi συγκεκριμενα πιστευω οτι ειναι φιλος μου, ισως περισσοτερο απο οτι ειναι δικος σου (τουλαχιστον εγω ετσι αισθανομαι γι' αυτον).
    Το οτι αντιτιθεμαι σε καποιες λαθος δικες του αποψεις (κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα) δεν σημαινει οτι θα τον εβριζα ποτε και δεν ειδα να τον βρισει και καποιος αλλος ...
    Απο την αλλη μερια δεν ξερω κατα ποσο χρειαζεται αυτοκλητους δικηγορους, μιας κι ειναι μεγαλο παιδι και μπορει να υπερασπιστει μια χαρα τον εαυτο του, ΑΝ νοιωσει οτι κινδυνευει φανταζομαι...
    RE TI 8A GINI TORA 8A APOLOGI8OUME STON MARINO EPIDI VARIETE KE GRAFI KINEZIKA LIGO EKSO APO TO ARGOSTOLI...
    :rotflmao: :rotflmao:

ETSI IMASTE KE KRATAME TIN KINEZIKI FILOSOFIA OPOU IMASTE KE KALI KE KAKI KE DEN IMASTE IPOKRITES NA PROSPIOUMASTE TOUS KALOUS
    KE IMASTE ANIXTOMIALI
    KE 8ELOUME ALAGES STIN ZOI
    KE GOUSTAROUME NA TA VLEPOUME OLA APO APOSTASI KE NA MIN AFINOUME TIPOTA NA MAS KIRIEVI NA IMASTE ADESMEFTI
    KE NA KOLODAXTILIAZOUME TOUS PAPOUDES STIN APOPSI
    KE SE OPION DEN ARESI NA FAI MONO TIS PATATES
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares

όταν κατακρίνεις απόψεις με τέτοιους χαρακτηρισμούς κατακρίνεις και πρόσωπα και μη γελοιέσαι και γίνεσαι αφελής. Αν οι απόψεις του είναι (για σένα) "και οπισθοδρομικές, και συντηρητικές, και άψαχτες" τότε και ο ίδιος ο φορέας τους είναι όλα τα παραπάνω.

και άν ο idi είναι παλιομοδίτης και χωριάτης να ξέρεις πως είναι πιο μάγκας για το μόνο λόγο ότι πάει κόντρα σε μία τάση (=μόδα) που όλοι εσείς οι υπόλοιποι νομίζετε ότι είναι μαγκία και πρωτοπορία.
    Ουφ ρε monster!!!
    Με κουράζεις!
    Δεν τον ξέρω τον idi, μπορεί αν τον γνωρίσω να είναι και γαμώ τα άτομα, με σωστές απόψεις και ανήσυχο πνεύμα κλπ κλπ.
    Αλλά ΔΕΝ τον ξέρω.
    Γι' αυτό και ΔΕΝ τον κατακρίνω σαν πρόσωπο.
    Αυτό έγραψε, αυτό σχολιάζω, και τίποτα παραπάνω, τελεία και παύλα.
    Τι μας πρήζεις τώρα με φτηνούς δικηγορισμούς;

2 φορές σας παρότρυνα να καθοδηγήσετε την συζήτηση στην εύρεση μιάς αλήθειας που θα μπορέσουμ να την κουμπώσουμε στις πρακτικές μας ανάγκες, και τις 2 φορες σας περασε έτσι.
    Τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις να σου πούμε; Ας το πάρει το ποτάμι, γιατί εγώ τουλάχιστον...δηλώνω αδυναμία στο να βρίσκω αλήθειες, και ειδικά τέτοιες που να κουμπώνουν στις πρακτικές ανάγκες (σαν τα πλατοκαθίσματα απ' το practiker, ένα πράμα; :rotflmao: )
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Εγω διαβλεπω μια επιθεση προς ολες τις κατευθυνσεις, χωρις κανενα συγκεκριμενο, στοχο. Κατηγορουνται καποιοι για "επιδειξη" γνωσεων, παραβλεποντας οτι μια συζητηση (σοβαρη), ειναι ακριβως αυτο το πραγμα! Παραθεση επιχειρηματων που δεν μπορουν να βασιζονται πουθενα αλλου εκτος απο την γνωση.
    Θα μπορουσε κανεις να φανταστει μια αναζητηση καποιας αληθειας, που θα βασιζοταν στις εικασιες του καθενος?
    Για του λογου το αληθες παραθετω ...

ποιός παράγει νέες απόψεις μωρέ? τι αφέλεια είναι αυτή? εδω μέσα γίνεται ένα μπαράζ απο "αυθεντίες" και "κρίσεις". ο στόχος αυτής της συζήτησης δεν έιναι η ανεύρεση κάποιας αλήθειας, αλλά η επίδειξη τρόπου σκέψης και γνώσεων, πού είναι και η κλασσική παγίδα κάθε προσπάθειας για συζήτηση.
    ............

Αληθεια Μαρινο ...
    Εχω μερικες ερωτησεις ...
    Ειδες πουθενα εδω μεσα "αφελεια" στα λεγομενα καποιου (ασχετα με το τι υποστηριζε) ?
    Πως μπορει καποιος να κανει επιδειξη "τροπου σκεψης", εκτος φυσικα αν κατσει και παραθεση καποιο λογικο διαγραμμα ?
    Μια συζητηση πρεπει να γινεται χωρις γνωσεις επι του θεματος, ειδαλλως αποτελει παγιδα και μαλιστα "κλασσικη" ?

Αληθεια γιατι σαν ανθρωποτητα εχουμε την ταση να ΜΗΝ δεχομαστε το ΝΕΟ, ενω ολη η ιστορια μας, μας λεει οτι οι νεοτερισμοι μας οδηγησαν μπροστα ?

Γυρω στα 1500 (1514 νομιζω), ενας ιερεας, ο Νοκολαος Κοπερνικος συγκλονιζε την ανθρωποτητα, δηλωνοντας μετα λογου γνωσης, οτι η Γη ΔΕΝ ειναι το κεντρου του Ηλιακου συστηματος!
    Τι επρεπε να γινει τοτε, μ' αυτον τον "αιρετικο"?
    Να τον καψουν, μιας και οι "πολλοι" ειχαν αντιθετη αποψη ή να κατσουν και να τον ακουσουν και να μαθουν απο αυτην την καινουργια θεωρια?

Οταν καπου τρακοσια χρονια μετα ενας καποιος Καρολος Δαρβινος, συγκλονιζε κι αυτος με την σειρα του δηλωνοντας οτι, "ο Ανθρωπος εχει τοση σχεση με το Θειο, οση και ο Πιθηκος απο τον οποιο καταγεται", επρεπε να στηθει μια μεγαλη πυρα ?

Πολλοι ηταν αυτοι που "αναστατωσαν" την ανθρωποτητα, ευτυχως για μας, εναντια στο ρευμα των "πολλων" και τα χρηστα ηθη της καθε εποχης, η ανθρωποτητα "ακουσε" αυτα τα μυαλα και προχωρησαμε.

Με τα παραδειγματα αυτα απλως θελω να πω οτι ΔΕΝ ειναι και τοσο ΚΑΚΟ, να ανοιγουμε τα αυτια μας και τα ματια μας στους τυχον νεοτερισμους που δεν συναδουν και τοσο πολυ με τα χρηστα μας ηθη. Τουναντιον η ιστορια μας διδασκει οτι μονο να κερδισουμε εχουμε.

Εν αναμονη
    και παντα ετοιμος
    (σαν προσκοπος ενα πραμα)

Χρηστος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Εγω διαβλεπω μια επιθεση προς ολες τις κατευθυνσεις, χωρις κανενα συγκεκριμενο, στοχο. Κατηγορουνται καποιοι για "επιδειξη" γνωσεων, παραβλεποντας οτι μια συζητηση (σοβαρη), ειναι ακριβως αυτο το πραγμα! Παραθεση επιχειρηματων που δεν μπορουν να βασιζονται πουθενα αλλου εκτος απο την γνωση.
    Θα μπορουσε κανεις να φανταστει μια αναζητηση καποιας αληθειας, που θα βασιζοταν στις εικασιες του καθενος?
    Τη γνώση θα την δω μέσα από τη γνώμη σου. Κάτι καταλαβαίνουμε κι εμείς.

Αν όμως κάτσεις και μου βάλεις ένα κατεβατό βιβλιογραφία είναι σαν να προσπαθείς αφενός να μου πεις ότι είσαι πολύυυ διαβασμένος και αφετέρου να μου περάσεις την άποψη σου σαν σωστή επειδή το είπε και ο τάδε.

Δηλαδή τι με νοιάζει εμένα τι κάνουν οι πίθηκοι και τα ποντίκια με την τρύπα τους; Εσύ τι γνώμη έχεις για τους ομοφυλόφιλους στην Ελλάδα του 2004; Δεν ξέρω αν με κατάλαβες...

Αληθεια γιατι σαν ανθρωποτητα εχουμε την ταση να ΜΗΝ δεχομαστε το ΝΕΟ, ενω ολη η ιστορια μας, μας λεει οτι οι νεοτερισμοι μας οδηγησαν μπροστα ?

Γυρω στα 1500 (1514 νομιζω), ενας ιερεας, ο Νοκολαος Κοπερνικος συγκλονιζε την ανθρωποτητα, δηλωνοντας μετα λογου γνωσης, οτι η Γη ΔΕΝ ειναι το κεντρου του Ηλιακου συστηματος!
    Τι επρεπε να γινει τοτε, μ' αυτον τον "αιρετικο"?
    Να τον καψουν, μιας και οι "πολλοι" ειχαν αντιθετη αποψη ή να κατσουν και να τον ακουσουν και να μαθουν απο αυτην την καινουργια θεωρια?

Οταν καπου τρακοσια χρονια μετα ενας καποιος Καρολος Δαρβινος, συγκλονιζε κι αυτος με την σειρα του δηλωνοντας οτι, "ο Ανθρωπος εχει τοση σχεση με το Θειο, οση και ο Πιθηκος απο τον οποιο καταγεται", επρεπε να στηθει μια μεγαλη πυρα ?

Πολλοι ηταν αυτοι που "αναστατωσαν" την ανθρωποτητα, ευτυχως για μας, εναντια στο ρευμα των "πολλων" και τα χρηστα ηθη της καθε εποχης, η ανθρωποτητα "ακουσε" αυτα τα μυαλα και προχωρησαμε.

Με τα παραδειγματα αυτα απλως θελω να πω οτι ΔΕΝ ειναι και τοσο ΚΑΚΟ, να ανοιγουμε τα αυτια μας και τα ματια μας στους τυχον νεοτερισμους που δεν συναδουν και τοσο πολυ με τα χρηστα μας ηθη. Τουναντιον η ιστορια μας διδασκει οτι μονο να κερδισουμε εχουμε.
    Όσο οι νεοτερισμοί γίνονται τελικά αποδεκτοί εγώ θα καταλαβαίνω ότι η ανθρωπότητα τελικά έχει την τάση να τους αποδέχεται. Μήπως θέλεις να το βλέπεις έτσι;

Κοίτα Χρήστο. Το λάθος σου σε όλη αυτή τη συζήτηση κατά τη γνώμη μου είναι ότι τοποθετείς τον εαυτό σου στη θέση του προοδευτικού, του νεοτεριστή, του ανοιχτόμυαλου και βάζεις όλους του υπόλοιπους απέναντι σου με στόχο να τους πείσεις.

Δεν νομίζω ότι σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί τελικά από τα πολλά που κάθεσαι και διαβάζεις να έχεις μπερδευτεί τόσο πολύ ώστε να μην μπορείς να δεις ούτε τα προφανή.

Έχεις μία εμμονή με τη γνώση και την επιστήμη. Αυτό δεν είναι κακό αρκεί να μην σε εμποδίζει να απολαύσεις και λίγο την πραγματικότητα που ζεις σήμερα.

Τι με νοιάζει αν ο Κοπέρνικος είπε ότι η Γη δεν είναι το κέντρο του ηλιακού συστήματος; Και ο Αϊνστάιν είπε ότι όλα είναι σχετικά ανάλογα με το τι θεωρούμε ως σύστημα αναφοράς.

Γιατί να γυρίζει η Γη γύρω από τον Ήλιο σε 365 μέρες και όχι ο Ήλιος γύρω από τη Γη σε 24 ώρες; Οι άνθρωποι που κάνουν επιστημονική έρευνα είναι απόλυτα εξειδικευμένοι. Δεν προσπαθούν να κατακτήσουν όλη τη γνώση διαβάζοντας ό,τι βρουν μπροστά τους. Δεν νομίζω ότι μπορεί το μυαλό να χειριστεί τόση πληροφορία.

Θέλεις να σου πω τι με ενοχλεί; Θεωρούμε ότι η ομοφυλοφιλία είναι απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας. Βλέπεις νέα παιδιά στη "Show Biz" και θεωρείς ότι για να φτάσουν να γίνουν επιτυχημένα μάλλον θα τον έχουν αρπάξει κάποια στιγμή. Κάποιες "χάρες" θα έχουν κάνει.

Αλήθεια ή ψέμματα δεν ξέρω. Έχω συμμαθητή που αυτή τη στιγμή είναι πολύ επιτυχημένος και γνωστός ηθοποιός. Ακούω συνέχεια ότι είναι gay. Πότε έγινε ρε γαμώτο; Μ'αυτό το παιδί μέναμε στην ίδια γειτονιά. Κάναμε παρέα. Γκόμενες είχε. Δεν είχε δείξει ποτέ τίποτα. Τι συμβαίνει;

Αν είναι μόνο φήμες, τότε δυστυχώς έστω και έτσι αυτό περνάει στον κόσμο και δημιουργείται προηγούμενο. Υπάρχει βρωμιά πίσω από αυτά και αυτό μου τη δίνει περισσότερο. Νομίζω ότι το προσεγγίζουμε λάθος το θέμα.
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_

Θέλεις να σου πω τι με ενοχλεί; Θεωρούμε ότι η ομοφυλοφιλία είναι απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας. Βλέπεις νέα παιδιά στη "Show Biz" και θεωρείς ότι για να φτάσουν να γίνουν επιτυχημένα μάλλον θα τον έχουν αρπάξει κάποια στιγμή. Κάποιες "χάρες" θα έχουν κάνει.

Αλήθεια ή ψέμματα δεν ξέρω. Έχω συμμαθητή που αυτή τη στιγμή είναι πολύ επιτυχημένος και γνωστός ηθοποιός. Ακούω συνέχεια ότι είναι gay. Πότε έγινε ρε γαμώτο; Μ'αυτό το παιδί μέναμε στην ίδια γειτονιά. Κάναμε παρέα. Γκόμενες είχε. Δεν είχε δείξει ποτέ τίποτα. Τι συμβαίνει;
    Ρε φίλε Θάνο.
    Αν δεν ήταν συμμαθητής σου αυτός και ήταν συμμαθήτρια, γιατί θα σε ενοχλούσε λιγότερο το γεγονός ότι θα έστηνε κώλο για να πάρει ένα ρολάκι; Μη μου πεις ότι δεν ισχύει και αυτό.
    Αυτές είναι οι απαιτήσεις των ΜΜΕ, όποιος γουστάρει και δεν τον ενοχλεί που θα χαλαρώσει λιγάκι ο σφιγκτήρας του, μπορεί να δοκιμάσει.
    Αλλά να σου πω και κάτι άλλο;
    Στην ελευθερη ραδιοφωνία και τηλεόραση υπάρχει αμφίδρομη σχέση μέσων και κοινού.
    Δηλαδή... αν ο Παπακαλιάτης δείξει δύο άντρες να φιλιούνται και τα μηχανάκια της AGB χτυπήσουν κόκκινο, αυτό σημαίνει αποδοχή και ενθαρρύνει τους μιμητές του. Με άλλα λόγια, το ότι ο συμμαθητής σου είναι (ή περνιέται για) gay, οφείλεται ΚΑΙ σε μας, που δεν έχουμε το σθένος να το κλείσουμε το αποχαυνωτήρι, ή έστω να αλλάξουμε κανάλι.
    Η κατάσταση στα ΜΜΕ είναι απαράδεκτη, σ'αυτό συμφωνούμε όλοι, έτσι δεν είναι;
    Για να καταλάβεις, αυτός ο γελοίος ο Χαρδαβέλας είχε παραφράσει κάποτε στην ΕΤ1 μια γνωστή ρήση, (σχολιάζοντας τα τύπου big brother παιχνίδια) και είπε ότι έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει!!

Και εγώ συμφωνώ!

Εγώ!!

Με το Χαρδαβέλα!!!! :rotflmao: :rotflmao:
    Σε τέτοια ξεφτίλα έχουμε φτάσει!

Αφού λοιπόν επιμένουμε να καταναλώνουμε σκουπίδια, τι μας παραξενεύει που κάποιοι θέλουν στημένους κώλους για να τα παράξουν;
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Τη γνώση θα την δω μέσα από τη γνώμη σου. Κάτι καταλαβαίνουμε κι εμείς.
    Αν όμως κάτσεις και μου βάλεις ένα κατεβατό βιβλιογραφία είναι σαν να προσπαθείς αφενός να μου πεις ότι είσαι πολύυυ διαβασμένος και αφετέρου να μου περάσεις την άποψη σου σαν σωστή επειδή το είπε και ο τάδε.
    Δηλαδή τι με νοιάζει εμένα τι κάνουν οι πίθηκοι και τα ποντίκια με την τρύπα τους; Εσύ τι γνώμη έχεις για τους ομοφυλόφιλους στην Ελλάδα του 2004; Δεν ξέρω αν με κατάλαβες...

Μα ρε Θανο ...
    Απο μονη η γνωμη δεν λεει τιποτα, πρεπει να την υποστηριξεις με καποιο τροπο.
    Οσο για την δικια μου γνωμη στο θεμα την εχω πει ξεκαθαρα...
    Δεν μου αρεσει η ιδεα, αλλα παρ' ολα αυτα υπαρχουν κι ειναι ακομα (μονο) ενα 4%.
    Απο 'κει και μετα θα υποστηριζω το δικαιωμα τους να συνυπαρχουν μεσα στην κοινωνια.
    Τα παραδειγματα απο την φυση τα αναφερω μονο γι' αυτους που λενε οτι ειναι 100% "αφυσικο".
    Δεν μου αρεσει το Ασπρο ή Μαυρο. Διαβαθμισεις του Γκρι ειπαμε φιλε μου ...

Όσο οι νεοτερισμοί γίνονται τελικά αποδεκτοί εγώ θα καταλαβαίνω ότι η ανθρωπότητα τελικά έχει την τάση να τους αποδέχεται. Μήπως θέλεις να το βλέπεις έτσι;
    Κοίτα Χρήστο. Το λάθος σου σε όλη αυτή τη συζήτηση κατά τη γνώμη μου είναι ότι τοποθετείς τον εαυτό σου στη θέση του προοδευτικού, του νεοτεριστή, του ανοιχτόμυαλου και βάζεις όλους του υπόλοιπους απέναντι σου με στόχο να τους πείσεις.

Μακρυα απο μενα τετοιοι διαχωρισμοι ...
    Πρωτον, θεωρω τον εαυτο μου καπου στην μεση της κλιμακας.
    Δευτερον, αν δεν ειμουνα σιγουρος οτι συζηταω με ανθρωπους που εχουν μυαλο και κριση δεν θα καθομουνα καν να ασχοληθω.
    Θα πεταγα ενα γενικολογο αφορισμο του στυλ ειστε "αφελεις", οπως κανουν αλλοι που δεν εχουν τιποτα τελικα ναπουν, και θα τελειωνα εκει το θεμα.
    Δεν εχω απολυτως τιποτα να κερδισω με το να πεισω ή οχι καποιους.
    Απλως νομιζω οτι κανω μια μικρη προσφορα, σ' αυτην την μικρη κομωνια, μοιραζομενος την (μικρη) γνωση μου σε καποια θεματα και βαζοντας το "σκουληκακι" του προβληματισμου.

Δεν νομίζω ότι σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί τελικά από τα πολλά που κάθεσαι και διαβάζεις να έχεις μπερδευτεί τόσο πολύ ώστε να μην μπορείς να δεις ούτε τα προφανή.
    Έχεις μία εμμονή με τη γνώση και την επιστήμη. Αυτό δεν είναι κακό αρκεί να μην σε εμποδίζει να απολαύσεις και λίγο την πραγματικότητα που ζεις σήμερα.
    Τι με νοιάζει αν ο Κοπέρνικος είπε ότι η Γη δεν είναι το κέντρο του ηλιακού συστήματος; Και ο Αϊνστάιν είπε ότι όλα είναι σχετικά ανάλογα με το τι θεωρούμε ως σύστημα αναφοράς.
    Γιατί να γυρίζει η Γη γύρω από τον Ήλιο σε 365 μέρες και όχι ο Ήλιος γύρω από τη Γη σε 24 ώρες; Οι άνθρωποι που κάνουν επιστημονική έρευνα είναι απόλυτα εξειδικευμένοι. Δεν προσπαθούν να κατακτήσουν όλη τη γνώση διαβάζοντας ό,τι βρουν μπροστά τους. Δεν νομίζω ότι μπορεί το μυαλό να χειριστεί τόση πληροφορία.

"Εξειδικευση ειναι το να μαθαινεις ολο και περισσοτερα πραγματα για ολο και μικροτερα τμηματα, με αποτελεσμα να φτασεις να ξερεις τα παντα για το τιποτα"
    Δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη ποιος (συγχρονος επιστημονας) το ειπε, αλλα δεν ειναι καταπληκτικα σωστος?
    Στην παγιδα αυτη ειχα πεσει και 'γω καποια εποχη πριν πολλα χρονια. Τωρα πια ξερω σιγουρα οτι εχω ξεφυγει απο αυτην, μιας και ξερω πια οτι η "εγκυκλοπαιδικη" μορφωση σε ολοκληρωνει σαν οντοτητα. Σκεψου οτι αν καθομασταν να συζητησουμε και εγω μιλαγα ΜΟΝΟ για Μαθηματικα ή Υπολογιστες, ενω εσυ ΜΟΝΟ για στατικα ή σχεδιο, ΔΕΝ θα 'χαμε τελικα τιποτα να πουμε ...

Κατα την ενηλικιωση ο ανθρωπινος εγκεφαλος "αποφασιζει" με ποιο τροπο θα διαχειριζεται την τεραστια μνημη του. Αυτη χωριζεται σε δυο τμηματα, την "αποθηκευτικη" και την "επεξεργασιας". Οι ανθρωποι με μικροτερο IQ, εχουν ποιο προσβασιμη την αποθηκευτικη μνημη, κατα κανονα. Θα εχεις δει παραδειγματα απο γραμματεις που θυμουνται τηλεφωνικα φωνες απο χιλιαδες πελατες, ή ανθρωπους που θυμουνται χιλιαδες αριθμους τηλεφωνων ή πινακιδες αυτοκινητων. Στους περισσοτερους ανθρωπους ομως ειναι πιο προσβασιμη η μνημη "επεξεργασιας". Αν προσεξεις (απο τον εαυτο σου πιθανον) αυτοι χρειαζεται να φτιαξουν εναν μικρο αλγοριθμο για να θυμηθουν ενα τηλεφωνο.
    Αυτο λοιπον το μεγαλυτερο ποσοστο (που πιστευω οτι ανηκουν ολοι εδω μεσα) εχει την ικανοτητα απο την πληροφορια που δεχεται να φιλτραρει και να κατατασει τα διαφορα τμηματα της σε διαφορες κατηγοριες, "πετωντας" μαλιστα την "αχρηστη". Αυτη λοιπον η συλλογη πληροφοριας (διαβασμα) εχει σαν αποτελεσμα να ανοιγονται συνεχεια και νεοι πιο πλατεις οριζοντες μπροστα τους. Δεν ειναι τυχαιο λοιπον οτι ολοι οι επιστημονες μετα απο τους τοννους βιβλια που ειχαν διαβασει, αντι να "χαζεψουν" καταληξαν να γινουν σχεδον "φιλοσοφοι"...
    Ναι το μυαλο μπορει να διαχειριστει ΟΣΗ πληροφορια μπορεις να του προσφερεις χωρις να "χασει" τιποτα απο το περιβαλον γυρω του ...
    Αρκει να εχεις χρονο να του την προσφερεις. Εμενα μου λειπει ο χρονος και λυπαμαι γι' αυτο ...

Αν είναι μόνο φήμες, τότε δυστυχώς έστω και έτσι αυτό περνάει στον κόσμο και δημιουργείται προηγούμενο. Υπάρχει βρωμιά πίσω από αυτά και αυτό μου τη δίνει περισσότερο. Νομίζω ότι το προσεγγίζουμε λάθος το θέμα.

Σ' αυτο απαντησε κι ο Ανταρες πιο πανω και συμφωνω απολυτα.
    Οταν τις αηδιες τις επιβραβευουν τα ποσοστα θεαματικοτητας θα συνεχιζουν και θα γινονται και χειροτερες.
    Εγω προσωπικα στην τηλεοραση βλεπω ΜΟΝΟ αθλητικα και επιλεγμενες ταινιες. Ουτε καν Ειδησεις! Τις διαβαζω την αλλη μερα απο την εφημεριδα.

Ρε κοριτσια...ας χαλαρωσουμε λιγο..
    Ο τροπος που απανταει ο Χρηστος,ειναι κατα την αποψη μου και ο ιδανικος για να μπορει ο αλλος να προσεγγιζει το θεμα και απο διαφορετικες κατευθυνσεις.
    Αντι να απαντα λακωνικα,η μονολεκτικα καταθετει και τις υπαρχουσες θεωριες,δινοντας σου το περιθωριο στην γνωση.
    Το ευκολο ειναι να να το χαρακτηρισεις σαν προβολη...
    Το δυσκολο ειναι να αποδεχθεις την γνωση των αλλων,να την χρησιμοποιησεις,να την κανεις και δικη σου και να το οφειλεις στην διαθεση (και υπομονη)τους να το μοιραζονται..
    Αυτο ειναι και το κερδος παντα σε τετοιου ειδους συζητησεις.
    Κκαι δεν αφορα μονο τον Χρηστο αυτο που λεω,αλλα τους περισσοτερους που γραφουν εδω.
    Τουλαχιστον εγω αυτο εισεπραξα διαβαζοντας τους..
    Ασχετως αν τωρα το κεφαλι μου εγινε καζανι απο τον ογκο των πληροφοριων...
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

moda banana Το avatar του/της monstermind
    φίλε antares
    Δεν τον ξέρω τον idi, μπορεί αν τον γνωρίσω να είναι και γαμώ τα άτομα, με σωστές απόψεις και ανήσυχο πνεύμα κλπ κλπ.
    Οι απόψεις του και οπισθοδρομικές είναι, και συντηρητικές, και άψαχτες. Τι άλλο πρέπει να πει κανείς δηλαδή για να τον πεις συντηρητικό;

τι να σου πω τώρα... πρέπει να κάνουμε συντακτικό-εννοιολογική ανάλυση για να καταλάβεις τι γράφεις?

Ουφ ρε monster!!!
    Με κουράζεις!
    ...
    Τι μας πρήζεις τώρα με φτηνούς δικηγορισμούς;
    ...
    σαν τα πλατοκαθίσματα απ' το practiker, ένα πράμα?

...η ειρωνεία να λείπει. τα δικά μου λόγια μπορεί να μην σου αρέσουν και να είναι επιθετικά, αλλά ούτε προσβλητικά είναι, ούτε ειρωνικά. και σε καμία περίπτωση δεν είπα (και ούτε πιστεύω) πως δεν έχεις κάτι να πείς, και το απαραίτητο μυαλό να το υποστηρίξεις.

σε κουράζω και σε πρήζω? να το συνηθίσεις. θα σε κουράζω και θα σε πρήζω μέρι να αρχίσεις να "παράγεις" νέες ιδέες.

====
    και crsk, για όνομα του θεού, από που και ώς που να κάνω τον δικηγόρο του idi? και συγνώμη αλλά στα @@ μου που είναι φίλος σου. τι σόι επιχείρημα είναι αυτό και τι δείχνει?

από όσα είπα αυτά κατάλαβες? ψάχνεις να βρεις και πάλι πεδίο μάχης? το θέμα δεν είναι το "τι είναι ο idi" τι πρεσβεύουν οι απόψεις του και τι οι δικές σας. απο την μία λέτε ότι κρίνετε μόνο απόψεις (που είναι άτοπο) αλλά στις δικές μου απόψεις ψάχνετε να βρέιτε ανθρώπινο υποκείμενο.

[Ι]μια συζητηση (σοβαρη), ειναι ακριβως αυτο το πραγμα! Παραθεση επιχειρηματων που δεν μπορουν να βασιζονται πουθενα αλλου εκτος απο την γνωση.[/Ι]

και δύο αυγά τουρκίας.

σημαντικότατο συστατικό μιας συζήτησης είναι η ύπαρξη στόχου, όχι μόνο η παράθεση επιχειρημάτων. δεν το έχες καταλάβει ακόμα?

προφανώς δεν το έχεις καταλάβει εφόσον χρησιμοποιείς και την λέξη "ακριβώς".

Μια συζητηση πρεπει να γινεται χωρις γνωσεις επι του θεματος, ειδαλλως αποτελει παγιδα και μαλιστα "κλασσικη" ?

αυτό είναι απόλυτη παράφραση των λόγων μου.

και σχετικά με τους νεωτεριστές... και ο χίτλερ ήταν νεωτεριστής, και ο μάο και ο τζέκινς .

μου παραθέτεις νεωτεριστές της επιστήμης ενώ εδώ μιλάμε για νεωτερισμούς φιλοσοφίας. εντελώς διαφορετικό υποκείμενο. δεν είσαι ικανός να καταλάβεις τη διαφορά? το επιχείρημα σου είναι άχρηστο αλλά συνεχίζεις να το χρησιμοποιείς.

====
    gandalf για τα λεγόμενα σου το μόνο που έχω να πώ είναι ότι συμφωνώ απόλυτα.

mpravo mas katantisate tin sizitisi epikentromeni ston kirio marino tou arese na mas traviksi tin prosoxi mas ke to petixe

orea lipon as metatrepsoume to 8ema tis sizitisis
    sto o marinos aftos o poustis

min akouso ala sxolia gia marinous ke mandarinous
    giati 8a sas stilo io
    ainte proi proi

φίλε antares
    Οι απόψεις του και οπισθοδρομικές είναι, και συντηρητικές, και άψαχτες. Τι άλλο πρέπει να πει κανείς δηλαδή για να τον πεις συντηρητικό;

τι να σου πω τώρα... πρέπει να κάνουμε συντακτικό-εννοιολογική ανάλυση για να καταλάβεις τι γράφεις?

σε κουράζω και σε πρήζω? να το συνηθίσεις. θα σε κουράζω και θα σε πρήζω μέρι να αρχίσεις να "παράγεις" νέες ιδέες.

====
    Καλά, καλά...
    Εκεί που λέει "...για να ΤΟΝ πεις συντηρητικό" βάλε "...για να ΤΙΣ πεις συντηρητικΕΣ"
    Εντάξι τώρα; Ευχαριστημένος;
    Πάντως τα "σου'πα, μου'πες, του'πα, δεν του'πα, σου'πε, μου'πε..." δεν βοηθάνε και πολύ τη συζήτηση. 'Ασε ρε monster να εκφράζεται ο κόσμος, και ας αντιφάσκει και καμιά φορά, δεν είμαστε δικαστήριο εδώ.

Όσο για τις νέες ιδέες...
    Το μόνο που μου έλλειπε τώρα είναι ενας αυτόκλητος πνευματικός πατέρας...
    Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

.............
    και crsk, για όνομα του θεού, από που και ώς που να κάνω τον δικηγόρο του idi?
    Οταν καποιος "υπερασπιζεται" καποιον αλλον εκτος απο τον εαυτο του, συνηθιζουμε να τον αποκαλουμε δικηγορο ...

και συγνώμη αλλά στα @@ μου που είναι φίλος σου. τι σόι επιχείρημα είναι αυτό και τι δείχνει?
    Το παραθετω απλως προς δημοσια κριση ...
    Αρνουμαι να απαντησω!

από όσα είπα αυτά κατάλαβες? ψάχνεις να βρεις και πάλι πεδίο μάχης? το θέμα δεν είναι το "τι είναι ο idi" τι πρεσβεύουν οι απόψεις του και τι οι δικές σας. απο την μία λέτε ότι κρίνετε μόνο απόψεις (που είναι άτοπο) αλλά στις δικές μου απόψεις ψάχνετε να βρέιτε ανθρώπινο υποκείμενο.
    Δεν ειδα πουθενα να "ψαχνομαι" για καυγα ...
    Ενω τουναντιον η δικη σου συμπεριφορα ειναι απο την αρχη επιθετικη προς ολους. Προσπαθεις λες να μας "κατευθυνεις". Δηλωνεις απαγορευσεις του στυλ "η ειρωνια να λειπει". Και αλλα πολλα σε μια ελευθερη και ανοικτη συζητηση.
    Αληθεια εχεις διοριστει "διαχειριστης" της παρουσας συζητησης, ή μηπως η πολυ μεγαλυτερη ευφυια, που δηλωνει πιθανον τον nick σου, σου δινει τετοια δικαιωματα?

και δύο αυγά τουρκίας.
    Αυτο προφανως ειναι σοβαρο επιχειρημα ...

σημαντικότατο συστατικό μιας συζήτησης είναι η ύπαρξη στόχου, όχι μόνο η παράθεση επιχειρημάτων. δεν το έχες καταλάβει ακόμα?
    προφανώς δεν το έχεις καταλάβει εφόσον χρησιμοποιείς και την λέξη "ακριβώς".
    Υπαρχουν συζητησεις που ξεκιναν με καποιον στοχο και στην πορεια αλλαζουν κατευθυνσεις. Αλλα σαφως ανα πασα στιγμη υπαρχει καποιος στοχος. Μονο που η επιτευξη αυτου του στοχου πρεπει να ερχεται μεσα απο παραθεση επιχειρηματων.
    Τωρα το αν καταλαβαινω εγω ή οχι ειναι ενα αλλο θεμα ...
    Πιθανον μιλαω σε χαμηλοτερα επιπεδα ευφυιας απο τα δικα σου ...

αυτό είναι απόλυτη παράφραση των λόγων μου.
    Στο συγκεκριμενο ποστ, ακριβως απο πανω παρεθεσα τα γραφομενα σου. Τωρα αν αλλο ηθελες να πεις και αλλο εγραψες, δεν φταιω εγω. Παντως μονο για διαστρευλωτη δεν με εχουν κατηγορησει μεχρι σημερα ...

και σχετικά με τους νεωτεριστές... και ο χίτλερ ήταν νεωτεριστής, και ο μάο και ο τζέκινς .
    Ωραια!!!
    Τρια προσωπα εντελως ανομοια μεταξυ τους ...
    Μμμμ ...
    Αν προσπαθουσα παντως να τους βαλω και τους τρεις σε ενα τσουβαλι, θα τους εβαζα σ' αυτο που εχω και τον Χριστοδουλο ...
    Παντως μονο Νεοτεριστες (εκτος απο τον Μαο σε ενα βαθμο) δεν υπηρξαν!
    Ηταν απο εκεινους τους επικινδυνους ανθρωπους που μπορουν και χειριζονται τις μαζες.

μου παραθέτεις νεωτεριστές της επιστήμης ενώ εδώ μιλάμε για νεωτερισμούς φιλοσοφίας. εντελώς διαφορετικό υποκείμενο. δεν είσαι ικανός να καταλάβεις τη διαφορά? το επιχείρημα σου είναι άχρηστο αλλά συνεχίζεις να το χρησιμοποιείς.
    Μηπως γνωριζεις οτι ΟΛΟΙ οι γνωστοι σαν "φιλοσοφοι" στην ιστορια αυτου του πλανητη ηταν επιστημονες?
    Πολλοι μαλιστα (να μην πω οι περισσοτεροι) προερχονταν απο τον χωρο των λεγομενων "θετικων" επιστημων?
    Οτι αφου παρηγαγαν επιστημονικο εργο και μετα απο εμπλουτισμο των γνωσεων τους, εβγαλαν και θεωριες που αφορουσαν το "πνευματικο" κομματι ή τον τροπο ζωης του ανθρωπου, που γενικολογα το αποκαλουμε "φιλοσοφια"?
    Μαλλον δεν το γνωριζεις ...
    Αααα... Δεν ειναι "υποκειμενο", ειναι "αντικειμενο"!
    Ευχαριστω για την κριση σου σχετικα με τα επιχειρηματα μου ...
    "Μ' αρεσουν οι παρατηρησεις! Διορθωνομαι!" που θα 'λεγε κι ο Σκαραβαιος ...

Στο παρον ποστ, επεσα λιγο στην παγιδα (εν γνωση μου βεβαια) και απαντησα σε "προσωπικη" επιθεση. Αν συνεχιστει αυτη η κατασταση, θα σταματησω να απανταω. Θα απανταω μονο σε ποστς που προαγουν την συνεχιση του διαλογου ...

Φιλικα (ακομα)

Χρηστος

file crs edo pou ta leme i eki pou ta leme
    iparxi ena provlima me esena mas exi para8esi tis egkiklopedies sou ke ta periodika sou ke emis apo tin ali kata8etoume apopsi enantia stis egkiklopedies sou
    ke afto ine kourastiko ine san na mas exis vali na sou apodiksoume an i egkiklopedies sou exoun dikio i adiko

prosopika exo diavasi arketa pragmata se prosopikes mou anazitisis ke exo er8i ke se epafi me an8ropous tou idous pou me endiefere na anixnefso ka8e fora ite exo parakolou8isi seminaria
    gia to fenomeno kirlian as poume ke ala.... afto pou exo gia na stirizo tis prosopikes mou apopsis ine prosopika kritiria mesa apo afton ton kikeona pliroforion ke gnoseon ke oxi 36 diaforetikes apopsis 36 diaforetikon egkiklopedion vivlion epistimonon nomizo oti oli dia8etoume kapia efioia gia na kanoume sisxetismous ke diastavrosi skepseon akoma ke silogi me ipopsies gia na kataliksoume se kapia apopsi tekmiriomeni ke anixti apo emas tous idious an den mporoume na kanoume diaxorismo ke epilogi pliroforion ke trome etimi tin apopsi tou ka8e dianooumenou entasoume tous eaftous mas se ainstainikous i oti dipote alo oloklirotiko se mia zoi pou ola ine se ekseliksi ke ola anerounte kata kerous kat epektasi den iparxi tipota pio axristo apo tis egkiklopedies ta periodika ke genika ine ola prosxera ke perastika
    isos to mono pou prosferoun ine enas arxikos epireasmos ke tipota alo gia na min 8eori8o ke eretikos me ton entipo tipo
    ala sto epistimoniko kosmo i 8eories ke i filosofies eksiperetoun tous idious tous epistimones giati me afto ton tropo edreonoun 8esi ston epistimoniko kosmo
    as poume o froint ine ena eleino skouliki giati gia na gini avlikos ke na edreosi 8esi arxise tis erminies tou ipoti8emenou psixikou kosmou se mia kasta an8ropon pou me afton ton aorato kosmo ixan agnia ke me merika texnasmata katafere na ekmetalefti katastasis apo opou ke an proerxontan ke na edreo8i os epistimonas ke na tekmiriosi tis arloumpes tou enanti tis imima8ias pou epikratouse tote
    to idio kanoun oloi
    anakatevoun tin agnia ke ton skotadismo me texnasmata ke sofisties xiroteres ton girologon ala epidi ine tekmiriomeni epistimones an8ipovaloun ke etsi edreonoun 8esi
    ke esi trexa piso apo afto to pexnidi ke mazeve saxles
    an kata8eso apopsis epistimonon gia to ti ine o an8ropos 8a gemiso ena vivlio me agnia ke 8a mperdepso perisotero tous an8ropous

ego lipon prosopika varieme ta kitapia kati perno apo afta ala perisotero apo to mpakraount ton grafomenon para apo ta idia ta grafta ke to kratao to sinxeo to sigrino ala pote den perno mia aftousia apopsi tou ka8e loukouma epistimona
    :rotflmao: :rotflmao:
    pou safos ine an8ropos ke safos mpori na 8eli na kani tin epanastasi tou ston xoro tou ke an psixogenitika fenomena mpori na simvenoun mpori na stravog@m1se :rotflmao:
    ksero ke ego ti alo
    8a ka8ome na ton akouo ke na ton pistevo kiolas

ke gia na to kano pio liana an ksekinages na grapsis ena vivlio ke eprepe na grafis mono tin arxi ana takta xronika diastimata
    ka8e fora 8a to ksekinages diaforetika analoga me tin dia8esi sou
    ke afto ine o an8ropinos paragontas ke sinama o paragontas psixismos ke o lan8anon paragontas tis antidrasis tis ptosis

pos leme dotiki tis poutsas
    tin poutsin....

den mas xezis diladi me tou epistimones
    ke kita mipos aftos pou goustaris exi emoroides ke grafi me zoxada

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    Απέφυγα να γράψω μέχρι τώρα, αλλά ας βάλω ένα δυο επιστημονικές αναλύσεις
    Λέγοντας εκ των προτέρων, ότι για μένα η ομοφυλοφιλία γενετικά, είναι ανωμαλία της φύσης
    Και για να μην παρεξηγηθώ, ερωτικά ο καθένας, μπορεί να κάνει ότι θέλει, διότι στο σεξ δεν υπάρχει ανωμαλία και παρεκτροπή, εκτός και αν γίνεται παρά την θέληση του

Γαμώτο, με στενεύει το κόκκινο στριγκ που μου χάρισε ο άφρονας
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας
    ομοφυλοφιλία στα ζώα

Αν ξαφνικά συνειδητοποιήσετε ότι ο πιστός σας Μαξ εμπλέκετε σε ερωτικές περιπτύξεις με μέλη του ιδίου φύλου μη απορήσετε.

Η σεξουαλική συμπεριφορά των κατοικίδιων, σύμφωνα με έρευνες εκδηλώνεται με κάποιες ιδιαιτερότητες. Το 16% των κατοικίδιων δεν ζευγαρώνουν (δεν θέλουν για την ακρίβεια) κατά την αναπαραγωγική περίοδο, ενώ το 6% αυτών «δηλώνει» παντελώς αδιάφορο για το σεξ.

Τέλος, το 10% του αρσενικού πληθυσμού προτιμά να συνάπτει σεξουαλικές σχέσεις με αρσενικά ακόμη και όταν υπάρχουν «διαθέσιμα» και πρόθυμα θηλυκά. Μόνο οι γάτες δεν εκδηλώνουν ποτέ τέτοια συμπεριφορά, αφού τα αιλουροειδή δεν έχουν ομοφυλοφιλικές τάσεις.
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Παρόμοια θέματα

1. κατι κουρασμένα παλικάρια ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟ και οικονομική κρίση
    από lc8ergr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2013, 11:15
  2. Αδερφές και παλικάρια
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2009, 10:37
  3. Γίναμε και... γλυκά αγόρια!
    από alximistis στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια