Σελίδα 21 από 35 ΠρώτοΠρώτο ... 11161718192021222324252631 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 520

Θέμα: Έκθεση Μοτοσικλέτας 2008

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Ρε παιδια, στο θεμα με τα μηχανακια και οτι καποιοι δεν αφηνουν να ανεβαινετε.. Σε καποιο περιπτερο, δεν θυμαμαι ποιο τωρα ιδη κλαινε 2 μοτοσυκλετες που τους τα ριξανε, η KTM η Ducati ηταν.. Και ακομα πρωτη μερα ηταν.. Αλλοι γκρινιαζουν οτι δεν μπορουν να ανεβουν, αλλοι γκρινιαζουν οτι ειναι σχεδον ολα "βιδωμενα" κατω.. Και αλλοι γκρινιαζουν οτι δεν τους αφηνανε να ανεβουν στα αγωνιστικα Να κατσετε μια μερα απ'το πρωι μεχρη το βραδη να δειτε απο τι γλυτωνουν τα μηχανακια και ποσο ευκολα βγαζεις ασπρες τριχες οταν τρεχεις να προλαβεις το καθενα που παει να γλυστρισει..
    το θεριό το πρωτότυπο πορτοκαλοκάτι στο περίπτερο της απρίλια το έχεις δεί?

ε, ένας περιεργαζόταν την ουρά του κ έσπασε μια γωνία της μηχανής!

αλλά νταξ, ιταλικό είναι,δν περίμενα να άντεχε!

οκ,πέρυσι πάντως δν ήταν τόσες πολλές μοτό "βιδωμένες". Κ αυτό που είπες γ τις 2 μοτό που τις κλαίγανε? πως τις κλαίγανε?
    έπεσαν στην μοκέτα κ γρατζουνίστηκαν τα φαίρινγκ από την τραχύτητα του υλικού?
    οκ, οι υπάλληλοι ας προστατεύουν τις μοτό, καλά κάνουν αλλά μην έχουν κ συμπεριφορά ματατζή....

Παλαιότερα σε έκθεση,ένας ανέβηκε στο ZX-9 (κάπου στο 2000 αν δεν κάνω λάθος) και σήκωσε το σταντ,με αποτέλεσμα μετά να γλυστρίσει και να πέσει...Έτρεξαν οι άνθρωποι της εταιρείας,το σήκωσαν,ευτυχώς ο τύπος δεν είχε σπάσει τίποτα να τον πληρώνουν,αλλά το μηχανάκι έμεινε χωρίς μπροστινό φλας,και με το μοχλό των ταχυτήτων τσαλακωμένο...

Το 1996 αν δεν κάνω πάλι λάθος,είχαμε πάει με έναν φίλο μου στο περίπτερο της Ducati και χαζεύαμε όπως όλοι την 916.Ήταν στο αγωνιστικό σταντ,και δεν ανέβαινε κανείς.Πάω σε μια κυρία,και τη ρωτάω αν μπορώ να ανέβω στη μηχανή! "Να ανέβεις,αλλά με ευλάβεια!" μου απαντάει!!!!!Κι εννοείται ότι με ευλάβεια ανέβηκα!Αυτή τη μηχανή θα την πουλήσουν,δεν είναι για πέταμα...Μερικοί πατάνε το συμπλέκτη με τόσο μίσος,που στο τέλος των εκθέσεων στα περισσότερα μοντέλα θέλουν αλλαγή δίσκου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    h alhtheia na legete eida polla ksevarxalomena plastika se diafora mhxanakia kai phga thn defterh mera den ypologizoyn ego se osa anevena mono spagkato den ekana gia na mhn ta akoympiso atsala
    Δε καταλαβαινω πως απ τη 2η μερα καταφεραν τοσα μηχανακια να χουν τα διαφορα τους

Τι στο καλο τους κανουν με λετε???

Ισως φταιει η ελειψη σεβασμου για πραγματα που δεν τους ανηκουν και σου λενε σιγα, της αντιπροσωπιας ειναι

Οσο για το σπαγκατο Ευη, μη ξεχνας οτι σε καποιες (επιδη και γω το ιδιο εκανα) ανεβεναμε και στις μυτες των ποδιων για να μαστε οκ οτι δε θα παιξει θεμα
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
    Ισως φταιει η ελειψη σεβασμου για πραγματα που δεν τους ανηκουν και σου λενε σιγα, της αντιπροσωπιας ειναι
    ελλειψη ανατροφης και παιδειας..

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    ρε παιδια κι εγω πηγα και ανεβαινα/κατεβαινα με αργη κινηση μηπως και λερωσω τη σελα με το παπουτσι μου...ειδα καποιους να ανεβαινουν λες και ηταν γαιδουρια....ημαρτον δηλαδη,επειδη δεν ειναι δικο μου,πρεπει να το σπασω??
    ανεβηκα στο 848 πανω...ε την κοπελα μου πιο αγρια την καβαλαω(στις ηρεμες στιγμες μας )
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    παιδια τετοια αντιμετωπιση απο τους αντιπροσωπους δεν ειναι σωστη...

να μας τη λενε επειδη ανεβαινουμε στα μηχανακια???Γι'αυτο παμε στην εκθεση.

Εγω θυμαμαι που μαλλον στην εκθση 2004 η 2005 ειχα ανεβει σε ενα husqvarna το οποο στηριζοταν στο καρτερ στην ξυλινη βαση και οχι στο σταντ.Ε και οπως ανεβηκα πηγε να που πεσει το μηχανακι...

Στον αερα το προλαβα το μηχανακι για να μην πεσει...

Και ετρεχε μαλιστα ενας απο τη Husqvarnα και επεμενε για το αν ειμαι καλα,και μου ελεγε και μαλιστα οτι επρεπε να το αφησω να πεσει το μηχανακι για να μην παθω και καμια ζημια με τη μεση μου...

:a19: και ετσι θα επρεπε να φερονταν ολοι τους.

Μπραβο παντως στη Υamaha που αφηνει τον κοσμο να ανεβει πανω στην Μ1 ελεος μηπως θα παθει και τιποτα το μηχανακι???Δεν ειπαμε να το δινουν και βολτα στον καθενα...

yamaha-suzuki τα ειχανε ολα στον αερα(πλην του χαγιαμπουσα που λογω βαρους πιστευω το ειχανε βιδωμενο)
    kawasaki ολα βιδες
    ντουκατι-κτμ σε σταντ
    χοντα μισα μισα
    απριλλια-τραιμφπ σε σταντ
    ...
    ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΙΜΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΜΑΞΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑΞΑ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
    The sickness

Λοιπον μαγκες και μαγκισες, δεν κρατιεμε, θα μιλησω. Τα μηχανακια αυτα προοριζοντε να βγουν στους δρομους, να τρεξουν να λασπωθουν να κοπανηθουν να τρακαρουν να χαλασουν να φιαχτουν. Το οτι θελουν να τα παρουσιαζουν σαν κοσμηματα και εμεις σαν μαλακες να τα βλεπουμε ετσι, επειδει μας βαζουν και τα χρυσοπληρωνουμε, πιστευω πως ειναι μεγα λαθος. Ενταξει, υπαρχουν και κατι αγαρμποι, και κατι καφροι, που υπερβαλουν. Αλλα ο πιο πολυς κοσμος δεν ειναι ετσι για να εχετε ο καθε καραγκιοζης να σου λεει μην αγγιζεις, η να σε κανει να πιστευεις πως θα σπασεις τ αυγα αν θα καβαλησεις λιγο το εργαλειο που μπορει αυριο μεθαυριο να χρησοπληρωσεις. Οσο για τα ντουκατι, που με το μαρκετινγκ και τις τιμες σας κανουν να πιστευετε πως ειναι μοναδικα , μη χεσω με τις αηδιες αυτες, μηχανακια για πουλημα ειναι. Την χαγιαμπουσα δηλαδη που την λιωσανε στο αμπραγιαρισμα και στο καβαλημα επαθε τιποτα; Η τα ντουκατι ακομα και σταματημενα χαλανε; Το γκραν πασο παλι που μου αρεσε, της Μοτο Μορινι λεω. Γιατι μην αγγιζετε και βαθρο; Σιγα μην με πιασει και δεος. Αυριο μεθαυριο αν πουλησει το μοντελο θα ειναι σαν τα bmw και τα vstrom γεματοι οι δρομοι με τετοια. Τι νομιζουν δηλαδη, οτι αν την βαλουν στο βαθρο θα πουλησει καλυτερα; Αν ειναι καλη και σε τιμια τιμη θα πουλησει ετσι και αλλιως. Συμπερασμα! Φταινε και αυτοι, φταιμε και εμεις με το κολομαρκετινγκ και την νοοτροπια μας.

ανεβηκα σε ολες σχεδον τις μηχανες και τα ντουκατι μου δωσανε αλλη αισθηση,πιο γεματη
    περαν αυτου,εχουν αποδειξει την αξια τους(δε μιλαω για αξιοπιστια) στην πιστα(δε λεω τα moto gp)
    ακομα,δεν ειναι υποχρεωμενος ο αντιπροσωπος να φτιαχνει ο,τι ο καθε βλακας χαλαει στις μηχανες
    αν πεσει μια στριτ εχει κοστος(για τον αντιπροσωπο) κανα χιλιαρικο
    γιατι λοιπον να τα δωσει ενω μπορει να το αποφυγει?
    στο κατω κατω οποιος θελει να συγκρινει μηχανες,να παει στην αντιποσωπεια να τις οδηγησει κιολας
    The sickness

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    μερικά κι από μένα για τα της εκθεσης...χωρίς φωτό.

-δεν χόρταινα να χαζεύω το griso, πανέμορφο.

-μΕ άρεσε πολύ το scramlberaki της triumph με την zard, μοναδικό.

-τι να επιλέξεις ανάμεσα στο ΖRX1200 και το CB1300? πρέπει να χάζευα το ψαλίδι (εντυ λωσον)του καβα ίσως και ώρα...
    (πως πάνε κ παίρνουν το Ζ όταν υπάρχει αυτό δεν καταλαβαίνω). Υπέροχα εργαλεία και τα δύο. Χτυπάνε στην καρδιά κατευθείαν.

-χάζεψα αρκετά το ΤΑ. Δεν ξέρω τι να πω.

-έμεινα αρκετά κ στο TENERE. Γιατί το κάναν έτσι ργμτη μου? Και γιατι δεν του βάλαν ένα δίκύλινδρο 750..?

-με απογοήτευσε από κοντά το χαγια..κ με ξένισε λίγο η διαφορετική θέση οδήγησης.

-ωραία αίσθηση ο ζούζουρας. ΜΕ ερχόταν πιο καλά.

-gsr: ήθελα να το δω γιατί δεν με ερχόταν στο μυαλό με τίποτε. Και όταν το είδα κατάλαβα γιατί. Γκρι, αχρωμο, άοσμο, άγευστο, δίχως αίσθηση.

-DUCATI: δεν πλησίασα καν..

-ΑPRILΙΑ: μια βόλτα πέρασα μόνο.

-ΜΟΤΟ ΜΟΡΙΝΙ: έμεινα αρκετα.. ρε λέτε να δούμε κανένα από δαυτα στους δρόμους..μΕ άρεσε που αναβιώνει πάλι αυτή η μάρκα...οδηγούσα παλιά ένα 1/2...

-ΚΤΜ: δεν έμεινα, περνώντας προέτρεψα ευγενικά την όμορφη κοπελίτσα, να μην κατέβει από το περιτριγυρισμένο με ταινίες μεγάλο ον οφ της, αν θέλει να το κοιτάει κανείς...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    μερικά κι από μένα για τα της εκθεσης...χωρίς φωτό.

-δεν χόρταινα να χαζεύω το griso, πανέμορφο.

-μΕ άρεσε πολύ το scramlberaki της triumph με την zard, μοναδικό.

-τι να επιλέξεις ανάμεσα στο ΖRX1200 και το CB1300? πρέπει να χάζευα το ψαλίδι (εντυ λωσον)του καβα ίσως και ώρα...
    (πως πάνε κ παίρνουν το Ζ όταν υπάρχει αυτό δεν καταλαβαίνω). Υπέροχα εργαλεία και τα δύο. Χτυπάνε στην καρδιά κατευθείαν.

-χάζεψα αρκετά το ΤΑ. Δεν ξέρω τι να πω.

-έμεινα αρκετά κ στο TENERE. Γιατί το κάναν έτσι ργμτη μου? Και γιατι δεν του βάλαν ένα δίκύλινδρο 750..?

-με απογοήτευσε από κοντά το χαγια..κ με ξένισε λίγο η διαφορετική θέση οδήγησης.

-ωραία αίσθηση ο ζούζουρας. ΜΕ ερχόταν πιο καλά.

-gsr: ήθελα να το δω γιατί δεν με ερχόταν στο μυαλό με τίποτε. Και όταν το είδα κατάλαβα γιατί. Γκρι, αχρωμο, άοσμο, άγευστο, δίχως αίσθηση.

-DUCATI: δεν πλησίασα καν..

-ΑPRILΙΑ: μια βόλτα πέρασα μόνο.

-ΜΟΤΟ ΜΟΡΙΝΙ: έμεινα αρκετα.. ρε λέτε να δούμε κανένα από δαυτα στους δρόμους..μΕ άρεσε που αναβιώνει πάλι αυτή η μάρκα...οδηγούσα παλιά ένα 1/2...

-ΚΤΜ: δεν έμεινα, περνώντας προέτρεψα ευγενικά την όμορφη κοπελίτσα, να μην κατέβει από το περιτριγυρισμένο με ταινίες μεγάλο ον οφ της, αν θέλει να το κοιτάει κανείς...

:a5:

Δεν πλησιασες και δεν εμεινες στα Ducati και στα KTM....

και κολησσες με το Griso και τα Morini!

αυτος ειναι διχασμος προσωπικοτητας!!!

εμενα η καρδια μου λεει SPORT 1000, η λογικη 990 ADVENTURE, και η πραγματικοτητα να κατσω στα αυγα μου γιατι δεν παιζει φραγκο...
    :rotflmao:

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Λοιπον μαγκες και μαγκισες, δεν κρατιεμε, θα μιλησω. Τα μηχανακια αυτα προοριζοντε να βγουν στους δρομους, να τρεξουν να λασπωθουν να κοπανηθουν να τρακαρουν να χαλασουν να φιαχτουν. Το οτι θελουν να τα παρουσιαζουν σαν κοσμηματα και εμεις σαν μαλακες να τα βλεπουμε ετσι, επειδει μας βαζουν και τα χρυσοπληρωνουμε, πιστευω πως ειναι μεγα λαθος. Ενταξει, υπαρχουν και κατι αγαρμποι, και κατι καφροι, που υπερβαλουν. Αλλα ο πιο πολυς κοσμος δεν ειναι ετσι για να εχετε ο καθε καραγκιοζης να σου λεει μην αγγιζεις, η να σε κανει να πιστευεις πως θα σπασεις τ αυγα αν θα καβαλησεις λιγο το εργαλειο που μπορει αυριο μεθαυριο να χρησοπληρωσεις. Οσο για τα ντουκατι, που με το μαρκετινγκ και τις τιμες σας κανουν να πιστευετε πως ειναι μοναδικα , μη χεσω με τις αηδιες αυτες, μηχανακια για πουλημα ειναι. Την χαγιαμπουσα δηλαδη που την λιωσανε στο αμπραγιαρισμα και στο καβαλημα επαθε τιποτα; Η τα ντουκατι ακομα και σταματημενα χαλανε; Το γκραν πασο παλι που μου αρεσε, της Μοτο Μορινι λεω. Γιατι μην αγγιζετε και βαθρο; Σιγα μην με πιασει και δεος. Αυριο μεθαυριο αν πουλησει το μοντελο θα ειναι σαν τα bmw και τα vstrom γεματοι οι δρομοι με τετοια. Τι νομιζουν δηλαδη, οτι αν την βαλουν στο βαθρο θα πουλησει καλυτερα; Αν ειναι καλη και σε τιμια τιμη θα πουλησει ετσι και αλλιως. Συμπερασμα! Φταινε και αυτοι, φταιμε και εμεις με το κολομαρκετινγκ και την νοοτροπια μας.

Εσυ απ'την Δευτερα που θα τελειωσει η εκθεση ελα να αγορασεις την μοτοσυκλετα που ειχαν ριξει και εχει σπασμενο φαιρινγκ και μανετα και δεν θα πεις κουβεντα . Και προσεχε ποιους λες καραγκιοζη.. τωρα δεν εχω πει σε κανεναν να μην ανεβει γιατι στο περιπτερο που ειμαι δεν παιζει αυτο.. αλλα αλλες χρονιες σε αλλο περιπτερο υπηρχε αυτη η πολιτικη σε καποια εκθεσιακα μοντελα και το εκανα. Δεν θα κατσω να ελεγξω τον καθενα απ'τους 50000 που περνανε απ'την εκθεση αν ξερει να ανεβει η οχι, ειδικα οταν εγω πρεπει να βγαλω την ακρη αν γινει η στραβη. Μαλακια κανω που καθομαι και ασχολουμε με τι λεει ο καθενας αλλα απλος δεν μ'αρεσει να με βριζει ο καθε καραγιοζης χωρις να με ξερει..

Εχω πηξει, φαινεται?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    και οσο για τις μοτοσικλετες στην εκθεση αποτελουν το μεγαλυτερο δελεαρ για την προσελκυση υποψηφιων αγοραστων...

Απο την στιγμη που λιγες εταιρειες δινουν test-drive(και αμα δωσουν σου πρηζουν τα @@)

Να μην σε αφησουν να ανεβεις κιολας;;;!!!

Σιγα μην τους σπασουμε κανα φλασακι και πεσει εξω η επιχειρηση...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    αυτος ειναι διχασμος προσωπικοτητας!!!
    :rotflmao:
    ρε, μπας?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    παίδες να μιλάμε αμερόληπτα όσο γίνεται. Η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση πιστεύω. Ούτε είναι σωστό το στυλάκι όχι πρόσεχε μην αλλάζεις ταχύτητες και πρόσεχε που ακουμπάς το κράνος σου ούτε όμως είναι σωστό και το χύμα στο κύμα ανεβαίνουμε κατεβαίνουμε και τα γαμάμε όλα. Αλλά καλύτερα να τα πάρουμε από την αρχή.
    Αναφέρθηκε από το Vstroma το ότι το παρουσιάζουν σαν κοσμήματα κλπ κλπ. ενώ ο σκοπός τους είναι να λερωθούν να βρωμίσουν κλπ. Κι έχει δίκιο! Για να γίνει πιο επιτυχημένη η έκθεση πιο επαγγελματική και να οργανωθεί καλύτερα επιβαλλόταν όχι έπρεπε επιβαλλόταν να ξεφύγει από τον "ερασιτεχνικό" χαρακτήρα των προηγούμενων ετών. Δεν το έχει πετύχει ακόμα εντελώς αλλά για κει πάει. Που σημαίνει τι; Ότι οι μοτοσικλέτες αφενός παρουσιάζονται ως ένα προϊόν το οποίο πρέπει να πουλήσει. Τέρμα! Σημασία έχουν οι πωλήσεις. Επομένως ξεφεύγουμε από το ότι τις παρουσιάζουμε με τέτοιο τρόπο που να απευθύνονται μόνο σε μηχανόβιους και λοιπούς τρελαμένους. Για σκεφτείτε λίγο γιατί τέτοιος λαός στην έκθεση; Και στην περσινή; Γιατί αυξάνονται οι άνθρωποι που την επισκέπτονται; Και γιατί αυξάνονται και οι πωλήσεις στις μηχανές; Έχουμε λοιπόν ένα προίόν το οποίο επιτέλους πουλά καλά και αποκτά δύναμη. Έτσι οι μηχανές θα παρουσιαστούν κάπου ως... κόσμημα ως κάτι πολύ δελεαστικό για να προσεγγίσει.
    Δεύτερον. Το ξέρετε όλοι πως μοτοσικλέτες δεν πωλούνται στην έκθεση. Ούτε "κλείνουν" τόσοι πολλοί. Τι γίνεται λοιπόν; Απλό. Η έκθεση λειτουργεί ως ένα ξεχωριστό γεγονός. Μετά τον απογευματινό καφέ το ΣΚ κάποιοι θα πάρουν τα παιδιά τους και θα πουν δεν πάμε να δούμε την έκθεση μοτοσικλέτας; Είτε γιατί θυμήθηκαν τα νιάτα τους είτε γιατί κάποτε ήθελαν και ποτέ δεν αγόρασαν είτε από περιέργεια, για να δουν τις γκόμενες κλπ κάποιοι θα πάνε έτσι.
    Τώρα πάμε στην άλλη πλευρά. Ότι όλοι αυτοί μαζί με κάποιους που υποτίθεται ότι ασχολούνται και κάποιους άλλους που όντως ασχολούνται θα θελήσουν να ανέβουν στις μηχανές. Κουτσοί στραβοί στον άγιο παντελεήμονα! Θα ανέβει το πιτσιρίκι θα ανέβει η χοντρή κυρία γιατί της το ζήτησε ο φίλος της θα ανέβει η γκόμενα με το τακούνι ο τύπος με το σκαρπίνι και πάει λέγοντας. Πιστεύετε πως όλοι αυτοί ξέρουν να ανεβαίνουν; Ανέβηκα στο ΗΡ τησ BMW και το λέρωσα με το μποτάκι μου. Το έκαναν κι άλλοι. Ο μόνος που έτρεξε να το σκουπίσει ήμουν εγώ. Για να σκεφτούμε λοιπόν πόσοι ανεβαίνουν-κατεβαίνουν δίχως να τους νιάζει; Συν του ότι υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος ατυχήματος. Έκανε ο άλλος πάνω το σταντ του πεσε η μοτοσικλέτα πάει η μηχανή. Για να χτύπαγε το πόδι του!!!
    Και κάτι τελευταίο. τα παιδιά που δουλεύουν εκεί τους έχει βγει ο κώλος στην κυριολεξία για να στήσουν την έκθεση. Αφίσες σταντ καθίσματα μοτοσικλέτες... δεν είναι έτσι απλά. Αυτό που βλέπουμε μείς είναι το τελικό. Για να δείτε τι τραβάνε στην αρχή και το τέλος. Ε τώρα είναι και θέμα χαρακτήρα. ΟΚ κάποιοι είναι περισσότερο υπερβολικοί τους βγαίνει κια η κούραση... οκ συμβαίνει.

Συγνώμη αν σας έπρηξα...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παρόμοια θέματα

1. πήγε κανείς στην έκθεση μοτοσικλέτας ?
    από xristoforos στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2008, 17:01
  2. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2008, 23:10
  3. 4η Έκθεση Μοτοσικλέτας
    από BILLY FILTH στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2007, 01:43
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2006, 14:31
  5. 3η Έκθεση Μοτοσικλέτας