Λοιπόν την Κυριακή στο Λουτράκι έπεσε ιδέα για βόλτα στην Ψάθα για καφεδάκι και άμα λάχει και μπανάκι...
Ψήνεται κανένας να το κανονίσουμε και αν ναι πότε?
![]()
Λοιπόν την Κυριακή στο Λουτράκι έπεσε ιδέα για βόλτα στην Ψάθα για καφεδάκι και άμα λάχει και μπανάκι...
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Α ρε Θάνο λίγο διάστημα έλειψα από δώ μέσα αλλά και πάλι δεν έχει αλλάξει τίποτα χαχαχαχα που να βάλει μυαλό αυτός ο άτιμος ο ταρατατάςΑρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Βρε τι εχω παθει ελληνας σου λεει ο αλλος χιχιχιβρε φιλαρακι ξανα δια βασετο ειπαμε+100 ??????
:a17:
Μια ζωή πειραχτήρι είναι
:rotflmao:
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Jimara εγώ δεν θα μπορέσω.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
![]()
Ούτε αυτή, ούτε την άλλη Κυριακη?Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Jimara εγώ δεν θα μπορέσω.
Δυστυχώς καμμία.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ούτε αυτή, ούτε την άλλη Κυριακη?
Έχω ξεκινήσει να μαζεύω μπόνους καλής διαγωγής απ'τη φαμίλια μου ώστε να μπορέσω να ξαναπάω ολοήμερη προς τα ορεινά![]()
ελα που ειναι η ΟΜΑΣ![]()
Να ξανανεβασουμε το τοπικ![]()
ατιμε Τζιπαπαρα μας διελυσες![]()
gas......N
δεν ειναι τελικα κανενας μεσα απο εδω και περα παντος εγω που το παρακολουθω απο την αρχη πολυ καλα το εχετε παει αν ειμουν και εγω απο αθηνα θα ειμουν μεσα μακαρη να ξαναβρεθειτε
Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
ελα που ειναι η ΟΜΑΣ![]()
Να ξανανεβασουμε το τοπικ![]()
ατιμε Τζιπαπαρα μας διελυσες![]()
Ναι ρε κουτσοπουρναρα...εγώ φταίω που εσείς δεν μαζεύεστε...εγώ όλο βόλτες είμαι...
Την προηγούμενη Κυριακή ήμουν Ψάθα...εσείς που ήσασταν?![]()
Άντε μην πέσει κανα πρόστιμο τώρα![]()
![]()
![]()
Βασικά έπεσες στην περίοδο που όλοι είναι χαμένοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από kostask
δεν ειναι τελικα κανενας μεσα απο εδω και περα παντος εγω που το παρακολουθω απο την αρχη πολυ καλα το εχετε παει αν ειμουν και εγω απο αθηνα θα ειμουν μεσα μακαρη να ξαναβρεθειτε
Ο ένας κόβει βόλτες μετά της συζύγου... ο άλλος τα οικονόμησε από τις συνδρομές και πρέπει να έχει πάει στην Καραϊβική, ο άλλος θα έχει πέσει τρελή παντόφλα γιατί όλο αφίσες για βόλτες έφτιαχνε...
Ο άλλος παντρεύτηκε....
Καταλαβαίνεις...μόνο εγώ μένω πιστός![]()
ελα ρε βοηθε Τζιμ βοηθα να ξεκολησουμε
το παλιοπαρταλορεμαλομπαμπαδοκαγκουρια![]()
gas......N
Τι να κάνω ρε φίλε?Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
ελα ρε βοηθε Τζιμ βοηθα να ξεκολησουμε
το παλιοπαρταλορεμαλομπαμπαδοκαγκουρια![]()
τώρα μπήκαν και οι ζέστες και τα ΣΚ είναι λίγα και μετρημένα...πρέπει να πάμε και για κανα μπάνιο![]()
Από Ιούλιο μεριά τώρα...
Α, εγώ αύριο κατά τις 12 θα είμαι μέγαρα στην
Μπίστα...όποιος θέλει έρχεται να πούμε καμιά μαλ@κια![]()
Ο δρόμος από Γαρδίκι προς Γραμμένη οξυά είναι περίπου 25χλμ εκ των οποίων μόνο τα 8 είναι άσφαλτος και τα υπόλοιπα χώμα. Χμμμμμμμμ
Ο δρόμος από Αμπλιανή προς Λεύκα είναι περίπου 20χλμ όλο χώμα και μετά βγαίνεις προς Γραμμένη Οξυά. Ξανά χμμμμμμμμμμμμμμμμ
άρε άμοιρο cb που'μπλεξες μαζί μου![]()
να δώ και σε ποιά ραχούλα θα αφήσω εγώ τα κοκαλάκια μου...![]()
Στην Ικαρία είναι το κάθαρμαΑρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
... ο άλλος τα οικονόμησε από τις συνδρομές και πρέπει να έχει πάει στην Καραϊβική...
..![]()
Γεια σας μπαμπαδες εγω παντος για καφε και μπανιο την κυριακη ειμαι μεσα..![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17: